ik kocht een product bij hen specifiek omdat het van een oudere lijn was en er op de website stond dat dit beschikbaar was met een foto van het oude product. toen ik het bestelde kreeg ik ‘hetzelfde... Näytä lisää
Ik ben tevreden over de service van kappersopleiding.com, leuke kleuren om het haar mee te verven mijn kleine meid helemaal blij. De producten waren er voordat ik het wist, helaas hier geen mail of ie... Näytä lisää
Perfecte service. Snel geleverd en pakket goed ingepakt. En nog laag geprijsde kwaliteit artikelen ook. Veel beter als de webshop van comptoiradam.com. Mensen nooit bestellen bij Comptoiradam.com zijn... Näytä lisää
Incompetent bedrijf met arrogante medewerkersBestelling niet geleverd (kan gebeuren) meteen gemeld. Na veel gemail van mijn kant uitijndelijk een antwoord met de vraag een ontvangstverklaring in te vu... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
KappersSale B.V. is jouw online groothandel gespecialiseerd in professionele haarproducten.
ZANDWIERDE 70, 1353 CH, ALMERE, Hollanti
- +31 (0)88 - 88 000 00
- klantenservice@kapperssale.com
- kapperssale.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snel en netjes
Snel en netjes
Het liep allemaal vlot en fijn geen problemen. Netjes in de communicatie. Zou hier een volgende keer weer bestellen.
Kapperskwaliteit nu zelf in huis te halen
Ik ken de shampoo van mijn kapper, maar die verkoopt niet meer. Omdat de shampoo goed werkt voor mijn haar, ben ik blij er toch mee door te kunnen gaan.
Besteld en binnen een paar dagen in huis. Precies zoals je wilt.
Simpel gedaan wat er is beloofd!
Ik heb Gel besteld, dat ging simpel en snel. Het product is exact in het tijdsblok dat ik heb besteld afgeleverd. Doen wat je beloofd is tegenwoordig voor mij bijzonder. Dus bij deze 5 sterren, hou vol deze gang van zaken!
Een snelle toezending en een goede…
Een snelle toezending en een goede prijs kwaliteit verhouding. Een echte aanrader ! Ik ben zeer tevreden 👍
Snel en correct
Alles liep zoalshet hoort
snelle levering en geheel probleemloos
Betrouwbaar en snelle verzending
Snelle levering en niet duur
Mooi rood mesje
Het was netjes verpakt. Misschien is dit een goed idee om een platterdoosje te gebruiken, dan kan het door de brievenbus en het kost minder papier.
Mooie aanbieding en snelle levering
Goed product, mooie aanbieding en snelle levering.
Je krijgt wat er beschreven is en het gaat supersnel.
Geschikte producten, goed beschreven wat je inderdaad ontvangt, en snelle service. Dank!