De bh die ik bestelde was naar wens, maar wat me stoorde was de hoeveelheid plastic verpakkingsmateriaal. Dat moet echt minder en duurzamer. De levertijd was lang, daar hield ik rekening mee, maar ond... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Pakket was niet binnen gekomen, is bij de luchthaven Nederland blijven steken. Maar is heel goed opgelost. Een super service. En een hele goede pasvorm. Gr.Wendy
- Naistenvaateliike
- Muotisuunnittelija
- Alusvaateliike
- Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa
- Urheiluvaateliike
- Alusvaatekauppa
Yrityksen kirjoittama
Bij Novyre draait alles om één fundamenteel principe: ondermode moet zich aanpassen aan het lichaam, niet andersom. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige, comfortabele lingerie en shapewear voor vrouwen die genoeg hebben van knellende beugels, snijdende bandjes en modellen die er mooi uitzien maar slecht dragen. Novyre combineert doordachte pasvorm, zachte materialen en functioneel design tot ondermode die je de hele dag wilt blijven dragen. Thuis, op werk en onderweg. Onze visie Veel vrouwen dragen jarenlang een verkeerde maat of accepteren ongemak als ‘normaal’. Wij vinden dat dat anders kan. Daarom ontwikkelen wij collecties die: geen beugels nodig hebben voor ondersteuning meebewegen met het lichaam geschikt zijn voor dagelijks gebruik én langdurig dragen comfort en zelfvertrouwen versterken, niet beperken Elke Novyre-BH wordt ontworpen vanuit functionaliteit en draagervaring, niet vanuit modegrillen. Transparantie & productie Novyre werkt met vaste ateliers en kiest bewust voor productie waar kwaliteit, controle en schaalbaarheid samenkomen. Minder courante maten en kleuren worden direct bij de fabrikant geproduceerd, terwijl populaire varianten vanuit Nederlandse voorraad worden verzonden. Hierdoor kunnen wij: een breed maatbereik aanbieden snel leveren waar mogelijk kwaliteit constant bewaken Wij communiceren hier altijd open over. Geen vage beloftes, geen verborgen voorwaarden. Klantgerichtheid Bij Novyre staat persoonlijk contact centraal. We helpen klanten actief bij: het bepalen van de juiste maat het kiezen van het juiste model vragen over pasvorm, materiaal en gebruik Retourneren mag, maar ons doel is altijd om in één keer goed te adviseren, zodat ruilen niet nodig is. Voor wie Novyre is Novyre is er voor vrouwen die: comfort belangrijker vinden dan hype geen concessies willen doen aan ondersteuning op zoek zijn naar eerlijke informatie en echte service ondermode willen die voelt alsof je haar niet draagt Onze belofte Wij verkopen geen “snelle trends”, maar producten die ontworpen zijn om dagelijks gedragen te worden. Is iets niet zoals verwacht? Dan lossen we het netjes op. Altijd.
Steenselerf 6, 5035HZ, Tilburg, Hollanti
- +31 13 591 5946
- info@novyre.nl
- novyre.nl
On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Laat je niet afschrikken, deze BH’s zijn een gamechanger!
Ik moet eerlijk bekennen: nadat ik de Luma Forma BH 2.0 van Novyre had besteld en erachter kwam dat ze uit China verzonden werden, werd ik behoorlijk sceptisch. Ik was bang voor de bekende "miskopen", maar man, wat zat ik ernaast! Deze BH’s hebben mijn verwachtingen op alle fronten overtroffen.
Waarom ze zo geweldig zijn:
Perfecte pasvorm: Ze sluiten overal prachtig aan zonder te snijden.
Echte ondersteuning (zonder beugels!): Met een grotere cupmaat (90F) is het een eeuwige zoektocht naar een BH die écht steun geeft zonder die vervelende ijzeren beugels. Deze BH doet het onmogelijke: hij biedt maximale support én voelt de hele dag comfortabel aan.
Kwaliteit boven verwachting: Ondanks mijn twijfels over de herkomst, is de kwaliteit simpelweg super. De stof voelt fijn en de afwerking is top.
Mijn advies:
Mocht je nog twijfelen vanwege de verzendlocatie of eerdere ervaringen met online bestellen: zet die twijfels opzij. Als je op zoek bent naar een BH die eindelijk doet wat hij belooft, dan is dit hem. Absoluut een aanrader!
Pakket was niet binnen gekomen
Gr.Wendy
Goede pasvorm
Ik heb vrij grote borsten en meestal passen deze soort bh's niet. Bij Novyre is dit wel zo. Het geeft niet de ondersteuning net als een beugel bh (vooral bij grote borsten)maar het draagt prettig.
Omslachtige retourprocedure
Super service
Super service. Na bestelling geattendeerd via Whatsapp dat er een 2 +1 actie was en dat ik nog een BH kon bestellen. Snel geregeld en snel geleverd. Heerlijke BH's zonder allerlei knellingen. Leuke kleurtjes ook.... een aanrader dus :-)
Aan te raden en betrouwbaar
Prima producten qua comfort en pasvorm. Zeer vriendelijke en meedenkende eigenaar. Mijn 4 dochters en ik allen dik tevreden.
Blij met de bh's
Blij met de bh's. In eerste instantie toch te klein besteld maar omruiling was snel geregeld via de klantenservice.
Deze bh's zitten ontzettend lekker geen…
Deze bh's zitten ontzettend lekker geen beugel en goede ondersteuning en geen striemen met dragen! Helemaal blij mee!
Snelle reactie op vragen.
Ik had vragen betreft retouneren van de producten. Deze werden binnen 5 minuten beantwoord. De maten van de producten komen niet overeen met de maattabellen. Verder vind ik het jammer dat de producten erg chemisch ruiken bij het openen van de pakketjes. Toch 5 sterren vanwege de snelle reactie op mijn vragen. Nadat de artikelen geretourneerd zijn nog een fijne reactie gekregen van de firma betreft de financiële afhandeling. Zeker het proberen waard.
Het blijft moeilijk om de goede maat op…
Het blijft moeilijk om de goede maat op te geven. Maarnde service is uitstekend
De lijst voor de juiste maat is…
De lijst voor de juiste maat is perfect.
De verpakking was top.
En … snel geleverd… top
Mijn dochters ook een tip gegeven
Wat voor je geld…
Wat jullie beloven op de website komt helemaal uit. Goede maatvoering snelle levering
Super geholpen!
Mijn eerste bestelling was te klein dus via de site doorgegeven. Binnen 2 dagen de juiste maat binnen gekregen.SUPER!
Bh Novyre
Ik heb 2 keer een bh besteld eerst een XL maar omdat die nog niet goed zat heb ik een XXL besteld ..maar ik kan hem nog niet heel de dag aanhouden want dan spannen de bandjes , ik heb ze al aangepast naar zo lang mogelijk .
Het materiaal waaruit de bh gemaakt is , is wel oké en zacht
Super blij met m'n bestelling
T duurde even voordat ik mijn bestelling kreeg maar toen ik mailde kreeg ik gelijk bericht met uitleg waarom t langer duurde. Ben super blij met m'n bestelling.
Zie boven
Fijne, goed zittende BH's.
Alles staat duidelijk uitgelegd qua bestellen, ruilen, retour. Wel jammer, dat retour sturen niet gratis is.
Maat bh klopt niet veel te groot
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.