Vi har kun positive tilbagemeldinger at komme med. Vi har lagt penge i KajakHuset af to omgange, og begge gange er vi blevet imødegået af yderst proff. råd at vejledning ifm med indkøbet….. hvilket gø... Näytä lisää
Jeg har haft et par gode kajak ture med god undervisning. Men kajak hotellet har været vanskelige at komme i kontakt med, når de har ændret dagene og man efterfølgende skulle melde tilbage, om man ku... Näytä lisää
Det virker lidt uhensigtsmæssigt at man kan føje en kommentar til bestillingen, alternativ størrelse end den man kan vælge i webshoppen, når denne ikke ses af “pakkefolkene”. Det forkert leverede blev... Näytä lisää
Har handlet flere gange hos kajakhuset på nettet. God hjælp fra kundeservice inden køb. Hurtig levering mm. Sidste gang brugte jeg Click collect. Dette for at se den fysiske butik i KBH. Her fik j... Näytä lisää
Kajak Århus - Søger du en god kajak, finder du et stort udvalg hos KajakHuset. Find din kajak i butikken i Århus eller bestil online.
Gåseagervej 12, 8250, Egå, Tanska
- 71967265
- egaa@kajakhuset.dk
- kajakhuset.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Super bruger venligt og hurtigt.
Super bruger venligt og hurtigt.
Jeg havde bestilt noget forkert, og skulle derfor returnere, det var super nemt og begge varer kom hurtigt med posten.
Gode varer, dejlige priser
Gode varer, dejlige priser, hurtig betjening, fin hjemmeside. De får min anbefaling
Rigtig godt tilbud
Rigtig godt tilbud: Købte en tandem kajakpakke og den ankom hurtigt. Kundeservice var også hurtige til at svare og gav kompetente svar på mine spørgsmål.
Alt virkede perfekt!
Urimelige returneringsbetingelser
60 kr i porto for at returnere et par handsker til 300 kr
:-(
god betjening
Hurtig levering
Hurtig ekspedition
Mega god service
Mega god service , flink personale, i det hele taget god forretning at handle i.
Fint produkt til prisen
Jeg har kun brugt det på 2 kajakker men…
Jeg har kun brugt det på 2 kajakker men på begge seder limen tilbage. Og båndet falder af efter et halvt år så nej øv er ikke imponeret
God kommunikation
Synes det var nemt og behageligt at…
Synes det var nemt og behageligt at kommunikerer da det viste sig at den ønskede vare var udsolgt
Altid god service i butikken
Altid god service i butikken. Dog forvirrende at det ikke fremgår tydeligere at Kajekhuset er en del af Surfline.