Yritys on vastannut
Tidløst og æstetisk univers der inviterer til nærvær, fordybelse og et langsommere tempo. Jeg har købt dette brand igennem mange år. Her handler stil ikke om at blive set — men om at føle sig godt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
jeg synes moshi moshi minds produkter er virkelig gode og lækre og indtil videre virker som at være i rigtig god kvalitet. leveringsservicen var også hurtigt og effektiv. et minus ved det er at ma... Näytä lisää
Yritys on vastannut
moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.
Dag Hammarskjölds Allé 40, 2100, København Ø, Tanska
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg er vild med jeres mindfulde univers, som afspejler sig i det komfortable tøj i lækre materialer og god kvalitet. Mit klædeskab er fyldt med jeres forskellige items, indkøbt over mange år. I er altid med i min hverdag, på job, i fritiden og på rejser. I rummer det hele. Samtidig er jeres service i top, både online og i butikken. Jeres kundeklub er ligeledes value-for-money. Det hele gør, at jeg vender tilbage til jer igen og igen...... :-)

SOM ALTID SUPER GOD KUNDESERVICE ...& PAKKER TIL AFTALT TID ... ☀️ ... 🥰

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Helt igennem en dejlig oplevelse.
Dygtige kompetente ekspedienter og en dejlig stemning i forretningen på Østerbro.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Her handler stil ikke om at blive set — men om at føle sig godt tilpas i sig selv.
Velklædt med ro, enkelhed og omtanke.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Den dejligste webshop og fysiske butik - der er altid god service begge steder, og denne gang har jeg fået mig en smuk og behagelig sommerkjole - kun de bedste anbefalinger fra en kunde, der har været med fra starten.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Varen levede op til mine forventninger. Og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Det kan ikke blive til mere end to stjerner.
Varene er gode, men kundeservice meget mangelfuld.
Jeg havde bestilt en pakke der intet modtager info og afhentning var oplyst.
Skrev om dette og det eneste svar er , at de beklager.
Intet hjælp, trods flere mails da pakken skulle hentes samme dag før den blev sendt retur.
Har selv måtte undersøge sagen hos GLS og har fået min pakke.
Har prøvet denne problematik før og normalt er det firma der er afsender, meget behjælpelige med at du som kunde ikke selv skal stå med opgaven at finde frem til pakken de har afsendt.
Firmaet svarer stadig ikke, hverken på telefon eller mail.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Hurtig levering og super og nem service da jeg bestilte en stribet kjole og et par stribede bukser, som jeg efterfølgende byttede i butikken på Østerbro, da jeg var lidt utilfreds med stribefordelingen i stoffet, var det nemt at bytte begge. Stoffet er meget smukt og i super kvalitet og hver kjole og buks er unik, da stoffet bliver klippet lidt forskelligt for hver gang.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Jeg holder meget af Moshi Moshi mind universet. Produkter såvel som service udstråler ro og nærvær. Tak for jer.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Hurtig og effektiv betjening. Nem og overskuelig butik.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Rigtig god betjening og fine produkter i god kvalitet

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Lynhurtig levering, dejlige produkter og i det hele taget bare en god oplevelse at være kunde hos jer

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Kvalitet og pasform er helt i top. Og jeg fik mit tøj leveret super hurtigt. Kommer helt sikkert til at udvide min garderobe med flere styles herfra 🤩

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Hurtig levering. Kvalitet er i top. Pasform som beskrevet. Produkterne jeg købte lever op til beskrivelse og forventninger

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Nem webbside at handle på, og vare af god kvalitet. Varen kom hurtigt og den levede helt op til forventning.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
It was a lovely experience in store, the people there where so friendly and helpful. I bought a set of a top and pants and obsessed with them. So good to feel good about the clothing how it’s made and sourced.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Lækkert sortiment - Nemt og hurtigt, både ved bestilling og returnering.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.