K2 Entreprise ApS  Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Vi har været meget tilfredse med K2 Entreprise. Vi fik lavet det arbejde som var aftalt, til den pris som var aftalt, til den tid som var aftalt. De håndværkere som kom ud var flinke og underv... Näytä lisää

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Servicen var helt i top, alle aftaler blev overholdt, og arbejdet blev udført både professionelt og rigtig pænt. Der var god kommunikation undervejs,... Näytä lisää

Fantastisk service og virkelig god oplevelse! Jeg har kun gode ting at sige om K2 Enterprise. De er professionelle, hjælpsomme og går virkelig op i at levere et godt stykke arbejde. Man føler sig try... Näytä lisää

Jeg kan varmt anbefale denne VVS’er! Jeg har været utrolig tilfreds med både servicen og det arbejde, der blev udført. Fra første kontakt var kommunikationen rigtig god, og jeg oplevede en meget p... Näytä lisää

1. Putkimies

K2 Entreprise ApS er en autoriseret VVS- og gasvirksomhed med base i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi hjælper både private og erhverv med alt fra mindre reparationer og serviceopgaver til større installationer og renoveringsprojekter. Vores mål er altid at levere en løsning der er fagligt korrekt holdbar og tilpasset den enkelte kundes behov. Hos os lægger vi stor vægt på kvalitet ordentlighed og god kommunikation. Vi ved at VVS- og gasarbejde kræver tillid og derfor prioriterer vi at være tydelige i vores rådgivning realistiske i vores tilbud og grundige i vores udførelse. Vi møder vores kunder med respekt og sørger for at arbejdet bliver udført professionelt og ansvarligt fra start til slut. Vi udfører blandt andet installation og service af gulvvarme almindeligt VVS-arbejde i bolig og erhverv gasinstallationer fejlfinding udskiftning af armaturer toiletter radiatorer rørarbejde samt andre tekniske løsninger inden for vores fagområde. Uanset om opgaven er lille eller stor går vi til den med samme seriøsitet. K2 Entreprise ApS bygger på praktisk erfaring stærk faglighed og et ønske om at levere et resultat vores kunder kan være trygge ved. Vi tror på godt håndværk ærlig dialog og løsninger der holder i længden. Når du vælger os får du en samarbejdspartner der tager ansvar og som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

K2 Entreprise og Brahim er super…

K2 Entreprise og Brahim er super professionelle. De overholder aftaler, de er fleksible, og de arbejder virkelig igennem på forbilledlig vis. De har lavet et super fint stykke arbejde med rørføring til vores nye køkken. Stor anbefaling herfra.

Mvh
Theis

11. toukokuuta 2026
K2 Entreprise ApS -logo

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS

Hej Theis

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det betyder meget for os at høre at I har været tilfredse med både aftalerne fleksibiliteten og det udførte arbejde.

Vi er glade for at vi kunne hjælpe med rørføringen til jeres nye køkken og vi sætter stor pris på anbefalingen.

Med venlig hilsen
Brahim
K2 Entreprise ApS

Udskift og flyt radiator til gulv ved vindue

K2 Entreprise stod for afmontering og udskiftning af min radiator, og leverede både god service, fair pris og super professionel kommunikation hele vejen. Jeg er meget tilfreds og vil helt klart bruge dem igen fremover.

6. elokuuta 2025
K2 Entreprise ApS -logo

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Marc!

Det glæder os, at du er tilfreds med både arbejdet, prisen og kommunikationen.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Venlig hilsen
K2 Entreprise ApS