Yritys on vastannut
Vi har professionelle håndværkere i hele landet. SKRIVER DE, men der bliver ikke undersøgt om dem de har samarbejde er profesionelle.Vi skulle have en tømrer ud og lave en dyr reol, den ligner nog... Näytä lisää
Yritys on vastannut
3byggetilbud.dk fik hurtig gang i 3 håndværkere, som kom med tilbud indenfor 2 dage, hvilket var gode tilbud til en fornuftig pris og med hurtig start. Kvaliteten af arbejdet har vi været yderst til... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg havde en rigtig god oplevelse med 3byggetilbud.dk. Det var både nemt og hurtigt at komme i gang, og hele processen var utrolig enkel. Efter at have indsendt min opgave, fik jeg hurtigt kontakt ti... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama

Antonigade 4, 1106, København K, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fandt hurtigt pålidelige og fleksible fagfolk - vil helt sikkert bruge 3byggetilbud.dk igen.

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
Fik 3 tilbud på en el installations opgave hvor det dyreste var 110% dyrere end det billigste. Det gav en god indikation om hvor meget priserne kan variere og lægger klart op til at man skal spørge mere end en håndværker om tilbud før man beslutter sig.

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
Vi har professionelle håndværkere i hele landet.
SKRIVER DE, men der bliver ikke undersøgt om dem de har samarbejde er profesionelle.Vi skulle have en tømrer ud og lave en dyr reol, den ligner noget der er løgn , indehaveren af fragment XR Mads, siger det er fordi gulvet er skævt. Spurgte om han ikke var tømrer, nej var svaret, da vi går til 3byggetilbud siger de , at det skal vi selv undersøge, så pas på derude.
Vi har bedt Mads om udbedring selvom det ser håbløst ud.

At man fandt 3 tilbud og et af dem var brugbar kan klart anbefale dem

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
Kvaliteten af arbejdet har vi været yderst tilfreds med.

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
Kan varmt anbefales, har brugt det flere gange til forskellige opgaver senest en opgave om ingeniør beregning der var en del sparret. Det var fedt 👍

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
Hurtigt og effektivt - kan bestemt anbefales

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
Hørte fra en håndværker og da jeg skrev til ham via appen, hørte jeg aldrig mere. Det er nu over en måned siden.

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
3byggetilbud har været en markant del af vækstrejsen for Climbing Crafts ApS.
Over de seneste 17 måneder har vi via platformen genereret ca. 2,6 mio. kr. i omsætning ekskl. moms. Det er naturligvis ikke noget, der bare bliver lagt i hænderne på én – det kræver struktur, hurtig opfølgning, faglighed og stærk kundepleje.
Samarbejdet med vores konsulent, Frederik Schneider, har været en vigtig faktor. Han har været tilgængelig, ærlig i sin rådgivning og oprigtigt interesseret i, at vi får mest muligt ud af samarbejdet.
3byggetilbud er ikke en “hurtig genvej”, men et værktøj. Hvis man er en dygtig håndværker, følger op, leverer kvalitet og forstår værdien af god kundedialog, så kan man helt sikkert skabe en solid forretning gennem platformen.
Tak til Frederik og tak til 3byggetilbud for et professionelt samarbejde.
– Climbing Crafts ApS

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
Hurtigt respons, gode tilbud, dog kun to tilbud.

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
Virkelig nemt og meget seriøst professionelle tilbud

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
I Min maler virksomhed som ingen måde har interesse i 3byggetilbud bliver jeg konstant ringet op af unge phonere.
Jeg har ved hvert opkald insisteret på at jeg ikke vil kontaktes og jeg er reklamebeskyttet i cvr. Jeg har også gjort kraftigt opmærksom på at det opleves som chikane at blive kontaktet igen og igen af 3 byggetilbud.
Hold jer fra et så useriøst firma der kun har deres egen profit for øje uden skelen til hvem de generer for at få denne profit.

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
Vi har samarbejdet med Thor, i et lille års tid.
Thor er alletiders, holder og leverer hvad han lover, alt i alt, super godt!
Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med ham.

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
Det må være byens bedste maler ✨ Jeg fik meget hurtigt et tilbud inkl. pris og tidsramme. Arbejdet er utroligt flot, alt er ryddet op og gjort fint, det har været en fantastisk god oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fem store stjerner herfra.

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
Efter få oplysninger havde jeg 3 tilbud inden for 2 dage.

Vastaus yritykseltä 3byggetilbud.dk
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.