Jyskhvidevareteknik Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Vi havde problemer med vores vaskemaskine, og da han kom kørte han nogle programmer på 5-10 minutter, og konstaterede, at vi nok burde købe en ny. Det kostede os 1100kr, hvilket jeg synes er en voldso... Näytä lisää

Havde en vaskemaskine som ikke ville tømme for vand. Fik nemt kontakt, og Hans var ude hos os indenfor en time. Han fik løst problemet og fik samtidigt givet os mange gode tips til hvordan vi forlænge... Näytä lisää

Jeg ringede og forklarede problemet med vores ovn. De kom samme dag og gjorde en grundig diagnosticering på ca. 30min. Jeg blev informeret og vejledt om reparationsmuligheder og pris. De bestilte... Näytä lisää

Hurtig reaktion på henvendelse og efterfølgende besøg. Dog savnede jeg oplysning om en fast takst for udkald og kørsel. Maskinen kunne desværre ikke repareres, og det blev konstateret på 5-7 min. P... Näytä lisää

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

5 ud af 5 stjerner ⭐️

5 ud af 5 stjerner ⭐️
Hans var forbi for at fikse vores specielle og gamle ovn.
Fra han kommer ind af døren til han går igen er servicen og humøret i top!
Ovnen kunne ikke fikses samme dag, da der manglede 2 små dele - morgenen efter er det fikset i løbet af “No time” stadig med skøn service og humør!
Kæmpe anbefaling herfra ⭐️

15. tammikuuta 2023

Hurtigt

Hurtigt, effektivt besøg af Hans Foged, som var gavmild med tips og trick til både bagning og reparation af ovn i fremtiden😃.

12. tammikuuta 2023

En fornøjelse

Hans var forbi og reparere min vaskemaskine.
Det var en fornøjelse, fra han trådte ind af døren, til han gik. Maskinen virkede bagefter upåklageligt. Jeg fik endda et godt råd med på vejen, så jeg selv kan pleje maskinen fremadrettet.

11. joulukuuta 2022

Fantastisk service!!!

Vores opvaskemaskine stoppede med at varme vandet, og jeg ringede derfor til Jysk Hvidevare teknik. Blev kort efter kontaktet af Hans som forklarede mig, at slangen blot sad forkert ud fra det jeg fortalte. Fantastisk service, og hvis vores maskiner nogensinde går i stykker, så får de lov til at servicere og reparere dem. Endnu en gang tak til Jysk hvidevare teknik!

13. syyskuuta 2022

Kan IKKE anbefale Jysk Hvidevare…

Kan IKKE anbefale Jysk Hvidevare Teknik.
Baggrunden er, at de havde servicen på vores Aasko opvaskemaskine i garantiperioden. Maskinen vaskede ikke rent i den mellemstekurv. Fordi teknikeren ikke kunne finde fejlen, fik jeg en regning på kr. 998, begrundet i, at håndtaget på sien stod forkert. Det var let sagt og han påviste aldrig noget fremmedlegeme/snavs længere nede i systemet, som kunne have forvoldt skade. Jeg klagede efterfølgende over regningen - og til ingen verdens nytte.
Senere kunne tekniker Martin fra Aasko let finde årsagen: maskinen skulle nul-stilles, da den ikke sørgede for ordentlig cirkulation i intervaller, som den skulle i opvaskeprogrammerne.
Han var meget ærgerlig på mine vegne over den tidligere regning fra Jysk Hvidevare Teknik, som han mente var urimelig.
For at gøre det på en "pæn måde", klagede jeg igen pr. mail over regningen, for at få de 998 kr. retur. Jeg kunne og skulle måske have skrevet herinde i stedet og gøre det offentligt...
Det, jeg fik ud af det, var i hvert fald en noget arrogant direktør i telefonen, der ikke ville imødekomme mit ønske om tilbagebetaling og en bemærkning om, at "han i hvert fald godt kunne bære dette på sine brede skuldre".
Senere har Jysk Hvidevare Teknik tabt servicen for Aasko-produkter.

23. kesäkuuta 2022

Så fik jeg lavet en kylling....Den ser…

Så fik jeg lavet en kylling....Den ser fin ud, så tak for det.

For det vil sige, at du ved godt hvem fik klaret problemet, så godt med et falke øje....og det der høre til det ;-)
Rigtig god service, både i telefonen og ankomsten.

Tak for det og rigtig god dag når Du/I får læst det her....tak for hjælpen. :-)

30. huhtikuuta 2022

Jeg kan ikke anbefale firmaet

Jeg kan ikke anbefale firmaet. Vi blev faktureret for forgæves kørsel, fordi teknikeren kom efter aftalte tidspunkt. Teknikeren undlod at give besked i ordentlig tid om, at han var forsinket - hvorfor at vi tog tilbage på arbejde. Ejeren fastholdte at vi skulle betale og var decideret ubehøvlet.

28. joulukuuta 2021