Jyskhvidevareteknik Arvostelua 49

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Havde en vaskemaskine som ikke ville tømme for vand. Fik nemt kontakt, og Hans var ude hos os indenfor en time. Han fik løst problemet og fik samtidigt givet os mange gode tips til hvordan vi forlænge... Näytä lisää

Hurtig reaktion på henvendelse og efterfølgende besøg. Dog savnede jeg oplysning om en fast takst for udkald og kørsel. Maskinen kunne desværre ikke repareres, og det blev konstateret på 5-7 min. P... Näytä lisää

3,3

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Vi havde problemer med vores…

Vi havde problemer med vores vaskemaskine, og da han kom kørte han nogle programmer på 5-10 minutter, og konstaterede, at vi nok burde købe en ny. Det kostede os 1100kr, hvilket jeg synes er en voldsom pris ift hvad der blev gjort.

13. lokakuuta 2025

Venlig, kompetent og hurtig

Jeg ringede og forklarede problemet med vores ovn. De kom samme dag og gjorde en grundig diagnosticering på ca. 30min. Jeg blev informeret og vejledt om reparationsmuligheder og pris. De bestilte reservedelene med det samme og kom igen ugen efter og fixede det.

Man kan altid ønske ting billigere, men venlig, kompetent og hurtig service som her vil jeg også gerne betale for og støtte.

Top anbefaling herfra!

23. tammikuuta 2025

Uigennemsigtige priser på service og kørsel

Hurtig reaktion på henvendelse og efterfølgende besøg.
Dog savnede jeg oplysning om en fast takst for udkald og kørsel. Maskinen kunne desværre ikke repareres, og det blev konstateret på 5-7 min. Prisen syntes ude af trit med den aktuelle situation, men var beregnet (ifølge virksomheden) på at dække et stort geografisk område.
Hvis vi ville købe en ny maskine ved Jysk Hvidevare Teknik kunne vi få krediteret besøget. Dette savnede jeg også information om på hjemmesiden.
Det var ikke gennemsigtigt for os som kunder og det var utilfredsstillende. Derfor blev det et nej tak.

17. marraskuuta 2024

Meget fin service

Jeg kontaktede Jysk Hvidevare Teknik og beskrev udfordringerne med min vaskemaskine, hvorefter jeg senere samme dag blev ringet op af en tekniker, der kom med løsningsforslag, som jeg fulgte, og fik vaskemaskinen til at vaske, men desværre med svingende resultat.
Da vaskemaskinen var 15-18 år gammel, besluttede jeg at udskifte den.
Jeg synes imidlertid, at det var en meget fin service, at firmaet prøvede at afhjælpe problemet uden beregning, hvorfor jeg har gemt deres kontaktdetaljer, såfremt jeg en anden gang for behov for hjælp til hårde hvidevarer.

2. syyskuuta 2024

Svindlere

Svindlere og truende adfærd, Kontant bliver involveret.

30. kesäkuuta 2024

Hej Daniel

Jeg tror det er det forkerte firma du har skrevet om, jeg kan slet ikke finde dig i vores system. Du er meget velkommen til at ringe til os på 86986135 eller sende en mail på info@jyskhvidevareteknik.dk

Mvh Camilla

Overholder ingen aftaler

Overholder ingen aftaler, lover at ringe tilbage, men det sker heller ikke.

0 stjerner herfra.

9. huhtikuuta 2024

Hej Claus
Som jeg også har skrevet til dig på mail, så bekalger jeg meget at vores tekniker ikke ankom som aftalt. Jeg må have lavet en fejl, da jeg oprettede dig i systemet, for jeg har ingen informationer på dig. Af samme grund har jeg heller ikke kunne ringe tilbage - jeg har desværre kun den mail fra dig, hvor du tilkendegiver stor utilfredshed og at vi ikke skal vise os i nærheden af dig. Jeg har forgæves skrevet efter dit telefonnummer på mail, da jeg naturligvis gerne ville rode bod på fejlen.
Med venlig hilsen Camilla

Intet værd og spild af tid og penge

Var her i 5 min. Undersøgte overhovedet ikke ovnen, der er 5 år gammel og var dyreste model i pgl. mærke. AEG..
Konstaterede bare at lamperne i panelet ikke lyste, hvilket jeg jo godt vidste. Meddelte så, at jeg kunne købe en ny ovn hos ham. Så var besøget gratis.
Ellers tak. 0 Stjerner.

17. maaliskuuta 2024

Hej Bente
Tak for din tilbagemelding, selv om det selvfølgeligt er ærgerligt at vi ikke har levet op til dine forventninger.
Vores tekniker har fejlsøgt din ovn og det viser sig at der var fejl på displayprint, hvilket også står beskrevet på din faktura (dog har du ikke betalt for besøget).
Ud fra typeskiltet ser det ud til at ovnen er cirka 10 år gammel, og et nyt print er for dyrt i forhold til at købe en ny ovn.
Mvh. Camilla

Ringer til Jysk Hvidevareteknik fordi…

Ringer til Jysk Hvidevareteknik fordi jeg har problemer med min ovn. De fortæller mig at de kan komme dagen efter inden kl 12. Dagen efter kommer de til den aftalte tid. Teknikeren undersøger ovnen. Det er varmelegemet, som er defekt. Han udskifter varmelegemet med det samme og efter kort tid virker ovnen igen. Yderst kompetent tekniker. Alt i alt en rigtig oplevelse og en fornuftig pris. Jeg vil helt klart bruge dem igen,

27. helmikuuta 2024

Du betaler for ingenting

Betal for ingenting, timeløn på 2000kr.
Brug dem ikke, medmindre du bare gerne vil smide penge ud af vinduet.
Vores vaskemaskine var i stykker, vi spurgte om det var noget de troede kunne laves, det svare de ikke på. Da han så kommer her ud(dagen efter den aftalte dag) tager det ham 10sek at sige den er defekt og om han skal lave et tilbud på en ny. Vi føler os forpligtet til at sige ja, vores eneste ønske var at den var billig. Da tilbudet kom er det bestemt ikke en billig maskine og vi skal af med knap 1100kr for et besøg på få minutter, hvor der intet bliver gjort.

24. tammikuuta 2024

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Vi blev ringet op dagen inden og aftalen blev overholdt og teknikeren kom til tiden. Hans Foged reparerede vores vaskemaskine og gav nogle rigtig gode råd omkring vedligeholdelse og andre gode fif. Rigtig kompetent og behagelig.

15. helmikuuta 2023

Super god oplevelse

Super god oplevelse hos Jysk Hvidevare Teknik. Klar besked ved telefonisk henvendelse, overholdelse af aftalen vedr. tidspunkt for besøg, og Hans, som kom og reparerede vores opvaskemaskine, var ualmindelig kompetent. Foruden reparationen kom han med gode råd om vedligehold af maskinen og mange andre nyttige tips. Super god oplevelse.

12. helmikuuta 2023