Virkelig ærgerligt jeg ikke kiggede på Trustpilot inden jeg købte mine varer, som jeg her 2 uger efter stadig ikke har modtaget. Jeg skrev til kundeservice, der kunne oplyse mig om de havde travlt....... Näytä lisää

Bestilte en af deres virkelig flotte kjoler, da der var gået over 2 uger (!!) og ingen levering - plus de bruger ikke de fragt firmaer vi kender? Det super wierd, så man kan ikke helt forstå trackinge... Näytä lisää

Jeg digger den vakre, grønne SARi-kjolen min som jeg har bestilt pá nett. Dette er en helt elegant tunika, som overrasker meg og vennene mine hver gang jeg har den på. Jeg bestilte kjolen fra Ungarn o... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Joseph Copenhagen was founded in 2010 by Josephine Havmøller - then as a Jewelry Brand. A desire for creating and being creative sparked a journey. In 2019 Josephine's fiancé Aske joined the team. Together they found a common interest in exploring, traveling, and designing. A trip to Sri Lanka became the foundation for their first clothing line: the SARI collection. Today the clothes collection and support team have expanded. However, the importance of handmade imperfection, creativity, and design for everyone to wear will remain the core of the overall design philosophy of the brand's unique and timely statement and fashion pieces. The combination of design and craftsmanship makes it possible to offer high quality at a very reasonable price.

3,5

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

On vastannut 61 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Høj kvalitet og god kundeservice

Jeg havde for et år siden købt nogle smykker, jeg ikke var tilfreds med. Men Josephs kundeservice var til god og hurtig hjælp. Som kompensation fik jeg et gavekort, hvor jeg købte en af deres flotte kvalitetsrige ringe, der tager opmærksomheden af mine egne ringe. For mig betyder hjælpsom kundeservice en essentiel del af oplevelsesøkonomien. Derfor anbefaler jeg Josephcph, hvor det føles som online personlig service <3

5. huhtikuuta 2021

Kære Anna,

Tusinde tak for din anmeldelse og de fine ord. Vi er bare glade for at have dig som kunde. 🌼💫

Ha' en skøn 2. påskedag

kh
Josepine

Jeg er vild med Joseph Cph !!!

Jeg er vild med Joseph Cph ! Smykkerne er så fantastiske & skøn kvalitet.
Jeg har altid ringe + armbånd på derfra. Jeg har tons & vil altid have mere :)

Nemt at bestille online , hurtig levering & nemt at returnere. Jeg har aldrig oplevet problemer i de 3 år jeg har været kunde :)

5. huhtikuuta 2021

Kære Anna,

Vi er utrolig glade for dine søde ord om os. Det betyder virkeligt mere end du tror. Vi er glade for at have dig med ombord som kunde🌸 Vi glæder os meget til at se dig på Josephcph.com snart igen,.

Ha' en fortsat dejlig 2. påske dag.

Kh Josephine

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice, hurtig levering og smukke smykker!

31. maaliskuuta 2021

Kære Isabella,

Vi kan ikke takke nok for de fine ord. Jeg glæder mig til at se dig på Josephcph.com igen snart. 🌸
Ha' en fortsat skøn 2. påskedag.

Josephine H.

Super hurtig betjening

Super hurtig betjening , flot indpakning , meget tilfreds

31. maaliskuuta 2021

Hej Jens,

Tusinde tak for de fine og i din anmeldelse - den varmede 🌻 Vi er super glade for at du vil være en del af vores lille smykkeunivers. 💫
Håber vi ses snart på Josephcph.com igen.

Ha' en dejligt forårsdag.

KH

Flot

Hurtig levering

30. maaliskuuta 2021

Hej Justine 🌸

Tak for din anmeldelse - det betyder meget for os. Sig endelig til, hvad vi kan gøre for at få din oplevelse af vores service og produkter helt i top.

Ha' en dejlig dag.

Josephine

Super god kundeservice og hurtig…

Super god kundeservice og hurtig levering.

30. maaliskuuta 2021

Kære Nikoline 🌼🌼

Ha' en dejlig dag.

Josephine

Jeg elsker mine smykker fra Joseph

Jeg elsker mine smykker fra Joseph.
God webshop og service.
Kan varmt anbefale Joseph.

Vastaus yritykseltä Joseph cph

Laila, mange tak for den fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for mig.

Vi er glade for at du er en del af vores smykkeunivers og glæder os til at se dig igen på josephcph.com
Ha' en fantastisk dag.💫

Josephine🌸

Love love this jewelry! Plus great service

Love love this jewelry!

Vastaus yritykseltä Joseph cph

Thank you so much for your review, Lydia.
We are happy to have you onboard in our little jewelry univers. 🌼💫

We are looking forward to see you at Josephcph.com soon.

Best
Josephine 🌸

Smukke smykker

Smukke smykker! Klar anbefaling

Kære Ditte,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for du er en del af vores smykkeunivers. 🌼

Vi håber snart at se dig igen på josephcph.com 💫

Josephine

Så smukke smykker i lækre materialer

Så smukke smykker i lækre materialer! Hurtig levering og høflig, hjælpsom kundeservice. Er blevet trofast fan og fast følger på Instagram, hvor de er gode til at dele nyheder, inspiration og promoveringer. Glæder mig til at se mere!

Kære Anna-Sophie,

Tusinde tak for alle de pæne ord. Det betyder mere end du tror💫
Vi er glade for at du følger med og er blevet en del af vores smykkeunivers.

Vi glæder os til at se dig igen på shoppen - Ha' en fantastisk dag 🌸

Preciosos anillos

Preciosos anillos. Me llegaron enseguida. Espero que sean de buena calidad!!!

Estimado Silvia,
Gracias por las buenas palabras. Esperamos volver a verte pronto en la tienda web.
Qué tengas un lindo día,💫🌼

Josefina🌸

Rigtig god service

Jeg har kun haft gode oplevelser hos Joseph CPH. Det kan stærkt anbefales

Hej Kenan,

Tak for de fine ord - det betyder mere end du tror🌼
Håber du får en fantastisk dag og at vi snart ses på Josephcph.com

Bh

Great brand!

Beautiful jewelry, good quality, and great customer service. 10/10 recommend!

Hi Cecilia,

Thank you for your review! We are so grateful. 🌸
Hope to see you soon again at Josephcph.com

Best regards
Josephine Havmøller

Har købt forskellige smykker hos Joseph…

Har købt forskellige smykker hos Joseph CPH. Hurtig levering, flotte smykker!

Hej Ana,

Mange tak for din anmeldese - det varmede🌸

Kom snart forbi josephcph.com igen.

Excellent customer service

Excellent customer service; quick responses, clear communication and high level of service. Products are beautiful and timely received.

24. maaliskuuta 2021

Dear Sabrina💫

Thanks you so much for your review and thanks for supporting us.
Hope to see you soon on Josephcph.com again.

Have a nice friday 🌼🌻

Best
Josephine

Super god service ved reklamation

Super god service ved reklamation, dog lidt ærgerlig over selv at skulle betale fragten endnu engang. Heldigvis er den blot 29 kroner og hurtigt leveret ved døren. Stort set kun gode ord herfra!

23. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Joseph cph

Tak for din anmeldelse, Carla. Det betyder meget for os.

Vi er glade for at du er vores kunde og håber snart at se dig igen på vores website! Vi arbejder hele tiden henimod at skabe de bedste rammer for jer.

Ha' en dejlige onsdag🌻

🌟🌟🌟

Meget smukke smykker og hurtig respons fra kundeservice.

19. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Joseph cph

Tusind tak for din anmeldelse, Matilda. Det betyder meget mere end du tror.
Vi håber at se dig på vores website snart igen. 🌼🌸