Virkelig ærgerligt jeg ikke kiggede på Trustpilot inden jeg købte mine varer, som jeg her 2 uger efter stadig ikke har modtaget. Jeg skrev til kundeservice, der kunne oplyse mig om de havde travlt....... Näytä lisää
Bestilte en af deres virkelig flotte kjoler, da der var gået over 2 uger (!!) og ingen levering - plus de bruger ikke de fragt firmaer vi kender? Det super wierd, så man kan ikke helt forstå trackinge... Näytä lisää
Jeg har købt RIGTIG meget hos Joseph Copenhagen. Lækre varer og hurtig forsendelse og nemt at bestille.
Jeg digger den vakre, grønne SARi-kjolen min som jeg har bestilt pá nett. Dette er en helt elegant tunika, som overrasker meg og vennene mine hver gang jeg har den på. Jeg bestilte kjolen fra Ungarn o... Näytä lisää
Joseph Copenhagen was founded in 2010 by Josephine Havmøller - then as a Jewelry Brand. A desire for creating and being creative sparked a journey. In 2019 Josephine's fiancé Aske joined the team. Together they found a common interest in exploring, traveling, and designing. A trip to Sri Lanka became the foundation for their first clothing line: the SARI collection. Today the clothes collection and support team have expanded. However, the importance of handmade imperfection, creativity, and design for everyone to wear will remain the core of the overall design philosophy of the brand's unique and timely statement and fashion pieces. The combination of design and craftsmanship makes it possible to offer high quality at a very reasonable price.
2100, Copenhagen, Tanska
- info@josephcph.com
- josephcph.com
On vastannut 61 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Høj kvalitet og god kundeservice
Jeg havde for et år siden købt nogle smykker, jeg ikke var tilfreds med. Men Josephs kundeservice var til god og hurtig hjælp. Som kompensation fik jeg et gavekort, hvor jeg købte en af deres flotte kvalitetsrige ringe, der tager opmærksomheden af mine egne ringe. For mig betyder hjælpsom kundeservice en essentiel del af oplevelsesøkonomien. Derfor anbefaler jeg Josephcph, hvor det føles som online personlig service <3

Vastaus yritykseltä Joseph cph
Jeg er vild med Joseph Cph !!!
Jeg er vild med Joseph Cph ! Smykkerne er så fantastiske & skøn kvalitet.
Jeg har altid ringe + armbånd på derfra. Jeg har tons & vil altid have mere :)
Nemt at bestille online , hurtig levering & nemt at returnere. Jeg har aldrig oplevet problemer i de 3 år jeg har været kunde :)

Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, hurtig levering og smukke smykker!

Super hurtig betjening
Super hurtig betjening , flot indpakning , meget tilfreds

Vastaus yritykseltä Joseph cph
Super god kundeservice og hurtig…
Super god kundeservice og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Joseph cph
Jeg elsker mine smykker fra Joseph
Jeg elsker mine smykker fra Joseph.
God webshop og service.
Kan varmt anbefale Joseph.

Vastaus yritykseltä Joseph cph
Love love this jewelry! Plus great service
Love love this jewelry!

Vastaus yritykseltä Joseph cph
Så smukke smykker i lækre materialer
Så smukke smykker i lækre materialer! Hurtig levering og høflig, hjælpsom kundeservice. Er blevet trofast fan og fast følger på Instagram, hvor de er gode til at dele nyheder, inspiration og promoveringer. Glæder mig til at se mere!

Preciosos anillos
Preciosos anillos. Me llegaron enseguida. Espero que sean de buena calidad!!!

Rigtig god service
Jeg har kun haft gode oplevelser hos Joseph CPH. Det kan stærkt anbefales

Great brand!
Beautiful jewelry, good quality, and great customer service. 10/10 recommend!

Vastaus yritykseltä Joseph cph
Har købt forskellige smykker hos Joseph…
Har købt forskellige smykker hos Joseph CPH. Hurtig levering, flotte smykker!

Vastaus yritykseltä Joseph cph
Super lækre produkter og flot design
Super lækre produkter og flot design - og så er priserne til at betale👍
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering og god kvalitet. Kan klart anbefales.
Excellent customer service
Excellent customer service; quick responses, clear communication and high level of service. Products are beautiful and timely received.

Vastaus yritykseltä Joseph cph
Super god service ved reklamation
Super god service ved reklamation, dog lidt ærgerlig over selv at skulle betale fragten endnu engang. Heldigvis er den blot 29 kroner og hurtigt leveret ved døren. Stort set kun gode ord herfra!

Elsker deres smykker
Elsker deres smykker
Hurtig levering - så sød hjælp i kundeservice.
Kan varmt anbefale denne webshop 🙏
🌟🌟🌟
Meget smukke smykker og hurtig respons fra kundeservice.