Ik ben erg tevreden over de service en het assortiment. Ik was blij dat ik hier een föhn uit een gelimiteerde collectie kon vinden, die bijna nergens anders meer verkrijgbaar was. De bestelling werd s... Näytä lisää
Ik raad iedereen af om hier te bestellen. Begin mei heb ik een bestelling geplaatst die ik tot op heden nooit heb ontvangen. Ik heb meerdere keren contact opgenomen via e-mail en telefonisch. Ie... Näytä lisää
Enthousiast over de airstyyler met 8 hulpstukken. De Dryze proflex. Ik kan mijn haar na het wassen goed zelf in model brengen. Veel beter als met een föhn en losse borstel. Airstyler werd snel gele... Näytä lisää
Contact gehad met de klantenservice, nadat ik per ongeluk een verkeerd product had besteld. De wachttijd is niet te lang, de medewerkster zeer klantvriendelijk en duidelijk te verstaan. Daarnaas... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
JohnBeerens.com is dé exclusieve beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle super-de-luxe merken die je kan bedenken op het gebied van haar- en lichaamsverzorging. Op zoek naar high-end labels als CHI, Biosilk, Farouk, J. Beverly Hills, PUPA, Payot en Skeyndor? Bij JohnBeerens.com vind je ze allemaal!
Poppelseweg 1-04 , 5051PL, Goirle, Hollanti
- 0135302010
- beautycare@johnbeerens.com
- johnbeerens.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
De producten die ik besteld overtreffen…
De producten die ik besteld heb van Kevin Murphy, de volume lijn, overtreffen al mijn verwachtingen. Ik heb nog nooit zoveel volume in mijn krullen gekregen. Ze zijn voor mij prijzig maar je hebt niet veel product nodig. Ik zal bij John Beerens blijven bestellen!
Supersnelle verzending
Supersnelle verzending! Zeer tevreden
Aanrader
Goede producten, prima prijsstelling, snelle levering.
Inmiddels al diverse bestellingen gedaan en altijd goed bevallen. Verpakking mag soms wel iets kleiner om verspilling van materiaal tegen te gaan.
De combi tussen de hoeveelheid…
De combi tussen de hoeveelheid producten, incl mijn favoriete merk en dat ik mijn bestelling zelf kan ophalen in mijn eigen dorp maakt dat dit de go-to-place is voor mij!
Topservice!
Mijn bestelling kwam niet aan via de vervoerder dus klantenservice ingeschakeld via mail. Ze hebben mij direct de artikelen opnieuw gestuurd waardoor ik ze de volgende dag al in huis had!
Echt topservice!
Snelle levering en top service
Mijn bestelling werd snel geleverd, maar er ontbrak een product. Na een mailtje met de klantenservice werd het product onmiddellijk nagestuurd.
John Beerens heeft werkelijk alles..
John Beerens heeft werkelijk alles voor man en vrouw ‘to stay beautyful’. Van crème tot kleur, van masker tot kam. Bovendien een supersnelle service en prima geprijsd.
Goede ervaring ik heb eerste keer…
Goede ervaring ik heb eerste keer besteld maar alles is goed gekomen dank u
Lees de (onterechte) retourvoorwaarden voordat je hier koopt!
Flut service, waardeloos retourbeleid! Ik bestelde een product in de veronderstelling dat je het gewoon fatsoenlijk kunt bekijken/proberen en anders gratis kunt retourneren. Net als bij de grote webshops. Ook bij JohnBeerens verwacht je een normaal retourbeleid...
Heb er spijt van dat ik niet eerst goed retourvoorwaarden heb gelezen. Je moet allereerst zelf opdraaien voor de retourkosten. Daarnaast hanteren ze domme regeltjes waardoor je een product niet eens fatsoenlijk mag bekijken/testen. Lekkere zichttermijn... NOT! Wettelijk gezien mag je een product gewoon gebruiken om te bepalen of je het wilt houden. Ik ben ook niet anders gewend bij andere webshops.
Bij JohnBeerens houden ze er achterlijke regeltjes op na. Ze doen moeilijk omdat een papiertje niet meer om de tool zit!! Nu MOET ik het product houden en betalen, terwijl ik het niks vind!
Betrouwbaar en snel
Snelle levering en tijdstip van aflevering klopt ook.
Zeer makkelijke website en mooie merken…
Zeer makkelijke website en mooie merken voor een goede prijs. Als laatste aankoop een föhn waar ik erg blij mee ben.
Goede duidelijke website
Goede duidelijke website. Ruim assortiment met scherpe prijzen. Kwaliteit. Snel geleverd. Vaste klanten voordelen
Mega goede klantenservice
Ik heb in maart een stylingtool gekocht, waar afgelopen vrijdag helaas een knopje af brak. Gelukkig had ik toen nog 10 minuten voordat de klantenservice sloot. Ik werd meteen ontzettend goed geholpen en nog geen 5 minuten later had ik een retourlabel in mijn mailbox. Maandag heb ik mijn tool retour gestuurd en vandaag (woensdag) heb ik al een nieuwe ontvangen. Heel blij mee, want morgen is het kerst!
John Beerens heeft altijd goede…
John Beerens heeft altijd goede producten voor een mooie prijs. Je kan makkelijk zoeken op producten, en vindt dus makkelijk hetgeen je nodig hebt.
Snel bezorgd ik blijf daar…
Snel bezorgd ik blijf daar bestellen!!Dikke 10
Super!
Fijne producten en snelle levering. En omdat ik een korting was misgelopen met betrekking tot een Black Friday aanbieding, kreeg ik achteraf toch nog die korting verrekend; heel erg netjes!!
schnell und zuverlässig..
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.