Smartphone besteld, werd snel geleverd en nog sneller door postnl kwijtgemaakt. Drie weken wachten formulier uitprinten en emailen naar Joeps en toen bericht dat ik geld terug kreeg. Meteen andere pho... Näytä lisää
Ik zocht een telefoon die aan mijn wensen voldoet. Ik zag een mooie prijs voor een toestel gericht op Nederland en dus geen buitenlandse software. Het toestel werd snel geleverd en bleek ook daarna s... Näytä lisää
Voor mijn jongste dochter was ik op zoek naar de Samsung Galaxy S24FE en werd via de site van Tweakers geattendeerd op de scherpe aanbieding van Joeps. De recensies gelezen en op vrijdagmiddag de tele... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede prijs en snelle levering, allemaal probleemloos. De cover gebruik ik niet, daarvoor in plaats een gewoon telefoonhoesje (boekvorm) gekocht. Het cover glas vereist handigheid en voorzichtigheid.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
- Matkapuhelinkauppa
- Puhelintarvikekauppa
- Matkapuhelimien kierrätys- ja lukituksen purkupalvelu
- Elektroniikkatarvikkeet tukkumyynti
- Sähköyhtiö
- Elektroniikkaliike
Yrityksen kirjoittama
Bij Joeps, een telecom webshop die zich onderscheidt van anderen in dezelfde markt, hebben we een duidelijk hoofddoel voor ogen. Ons streven is namelijk om sterke en vertrouwelijke relaties op te bouwen met al onze klanten én de goedkoopste aanbieder van Nederland te zijn. We zijn meer dan zomaar een webshop die telecomproducten aanbiedt; we streven ernaar om een volledige ervaring te bieden. Bij ons kun je niet alleen terecht voor aankopen, maar ook voor al je vragen, groot of klein. We fungeren niet alleen als een webshop, maar ook als een kenniscentrum, waar je relevante en recente nieuwsartikelen over de telecommarkt kunt vinden. Bovendien zijn we een betrouwbare en deskundige webshop die transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Met ons hypermoderne magazijn van maar liefst 440m2 hebben we de keuze uit duizenden producten en zijn we in staat om een professionele infrastructuur op te zetten, waardoor we razendsnel kunnen opereren. Als de goedkoopste van Nederland en met een zeer snelle levering, streven we ernaar om aan al je telecombehoeften te voldoen. Ons team is gevarieerd en multicultureel, waarbij iedereen welkom is en gerespecteerd wordt. Sommige van onze werknemers hebben tot wel tien jaar ervaring in de telecommarkt, en bij Joeps worden de individuele talenten en krachten van iedereen optimaal benut. Dit stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat bestellingen die voor 20:00 uur binnenkomen, dezelfde dag nog verzonden worden! Een nieuwe telefoon heb je toch zó gejoepst?!
Kattendijk 43E, 2831AA, Gouderak, Hollanti
- 085 080 5326
- info@joeps.nl
- joeps.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Eén van de goedkoopste
Eén van de goedkoopste. Dezelfde dag verstuurd. Alleen jammer dat het via UPS is verstuurd. Deze hebben een enorm lange levertijd (een week!). Ik heb de door mij bestelde telefoon dus nog niet...
UPDATE 6 januari:
UPS zou vandaag leveren, maar helaas weer niet.. Echt een heel slecht bedrijf! Wordt nu donderdag geleverd.. ben benieuwd.. Ruim een week wachten op een telefoon.. Te gek voor woorden!! Maar moet eerlijk zeggen dat het niet aan Joeps ligt, maar aan UPS.

Vastaus yritykseltä Joeps
Website is duidelijk en goede service
Website is duidelijk en snelle service. Tevreden over Joeps, maar zeer ontevreden over UPS

Samsung a56
Samsung . Ondanks de feestdagen sneller geleverd dat gemeld.
Goed verpakt

Verschrikkelijk slechte levertijden
Verschrikkelijk slechte levertijden. Er wordt van alles beloofd, maar 3 weken wachten op een telefoon is toch wel het toppunt. Dat wijten ze aan een keer per week bestellen.

Vastaus yritykseltä Joeps
De bestelling is zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Fijn contact met de klantenservice. Het was snel gejoepst. Met het product zeer tevreden.
De bestelling is zoals belooft

Snelle vervanging
Snelle verzending, origineel verpakt.
Bij levering was de screenprotector stuk.
Deze hebben ze meteen !!! opnieuw verstuurd.

Vastaus yritykseltä Joeps
Super! ik ben helemaal tevreden
Ik heb een iphone besteld, en al was deze niet de volgende dag geleverd (wie besteld er dan ook tussen black friday en sinterklaas) was de communicatie subliem! Ik ben super geholpen via whatsapp en hield het support team mij op de hoogte van de levering. Het product was zoals omschreven, en goed verpakt. En dan ook nog voor een goede prijs!

Voldoet aan de verwachting
Voldoet aan de verwachting. Product in goede orde ontvangen
Helaas door december drukte bij bezorger, later bezorgd.

Vastaus yritykseltä Joeps
Snelle levering. Goed verzorgd. Miste alleen een mail met duidelijke bestelbevestiging/factuur (deze wel ontvangen maar pas 1 a 2 dagen na bestellen)

Vastaus yritykseltä Joeps
Na een week nog niks ontvangen en geen…
Na een week nog niks ontvangen en geen mail of iets wat mij op de hoogte houd
Beetje jammer

Goede black-fridaydeal
Goede black-fridaydeal. Vlot verzonden en keurig verpakt ontvangen.
Telefoon besteld
Ging lekker snel en m'n telefoon de volgende dag in huis ( wel bij afhaal post opgehaald)
Goed advies
Snel en netjes verpakt geleverd
Snel en netjes verpakt geleverd, ook een mooie prijs met gratis telefoonhoes en glasplaatje.
Jullie hebben alles goed gedaan.
Goede overzichtelijke site en snelle…
Goede overzichtelijke site en snelle afhandeling van het gevraagde product
Twijfels over dit bedrijf, maar nu niet meer.
In mijn revieuw had ik wat twijfels over Joeps. De uitleg die ik later ontving verduidelijkte hun kijk op de verkoop strategie. Ik vind het nu het proberen waard om daar iets te bestellen.

Vastaus yritykseltä Joeps
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.