Jatakmobler Arvostelua 535

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Vi snakkede først med ja tak møbler i telefon, hvor vi blev positivt nysgerrige og kørte derefter ned i jeres showroom i Aarhus, for at tage den endelige beslutning - blev mødt af venlige sælgere og r... Näytä lisää

Vi købte en sofa hos Jatak Møbler for cirka en måned siden, og vi glæder os simpelthen så meget til at få den hjem 🤍 Allerede fra vi trådte ind i butikken, blev vi mødt af utrolig imødekommende... Näytä lisää

Jeg er meget skuffet over min oplevelse med denne forretning. Jeg bestilte en sofa i februar, og her flere måneder senere har jeg stadig ikke modtaget den. Undervejs har jeg oplevet mangelfuld... Näytä lisää

Vi har handlet en sofa, som var i den fineste stand da vi fik den hjem. Særligt glade var vi over leveringstiden som var nøjagtig 6 uger. Hvilket vi ikke helt havde regnet med. Super service med de s... Näytä lisää

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 41 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Værste køb nogensinde.

Elendig service ville være en underdrivelse jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg talte med dem i januar måned hvor aftalen lød på at vi ville blive kontaktet i god tid inden leveringen af vores sofa. De skrev dagen før leveringen klokken 22:00 og krævede kontant betaling og det var “meget vigtigt at jeg skaffede kontanter”, damen sagde jeg skulle bede venner og familie om at hæve og det var meget vigtigt ellers ville de tage min sofa tilbage, men beløbet var for stort til at jeg kunne hæve alle kontanterne selv.
Leveringen skulle ske mellem 12:00 og 18:00 og de skulle ringe en halv time før. De ringede omkring kl. 19:30 og sagde de var 10 minutter væk.
Virkeligt dårlig oplevelse ville slet ikke anbefale det.

8. helmikuuta 2026
Jatakmobler-logo

Vastaus yritykseltä Jatakmobler

Hej Yasmin,

Vi er rigtig kede af din oplevelse. Vi har desværre haft flere udfordringer grundet vejret de sidste to måneder, hvilket har gjort leveringerne lidt mere ustabile, og det er vi naturligvis kede af.

Grunden til, at vi bad om kontant betaling, er, at nogle af vores fragtmænd ikke har en dankort-terminal. For at skåne vores kunder for gebyrer ved eksempelvis MobilePay foretrækker vi derfor kontanter. Det er ikke alle vores chauffører, men nogle få, og derfor pointerede min kollega i telefonen, at det var vigtigt.

Vi forstår, at det har skabt en frustrerende situation, og vi tager din feedback seriøst, så vi kan forbedre kommunikationen fremadrettet.

Med venlig hilsen
Patricija/JaTak Møbler

Scam

Jeg har forsøgt at ringe og skrive sms mail, men uden held har været i tlf. kø men i tager ikke tlf eller besvare.

Jeg har mangler et puff som jeg blev lovet flere gange vil blive leveret men den er aldrig dukket op.
Da jeg møder personlig op ved butikker kan jeg se at den ikke er der længere? Det føste gang nogensiden jeg har oplever sådan en uprofessionelt og elendige service .

Køb aldrig fra dette mærke og det trods alt meget dårlig kvalitet sofaen har allerede begyndt at sætte sig .

19. joulukuuta 2025

0 stjerner – kan ikke anbefales!!

HOLD JER LANGT VÆK!!!!

Jeg bestilte en sofa hos JA TAK Møbler med en oplyst leveringstid på 6–12 uger. Leveringstiden blev overskredet, og på trods af gentagne henvendelser – både skriftligt og ved personligt fremmøde i butikken – modtog jeg ingen konkret eller bindende leveringsdato.

Den 9. januar 2026 ophævede jeg derfor købsaftalen skriftligt, da varen ikke var leveret, og der forelå væsentlig forsinkelse. Virksomheden har efterfølgende nægtet at anerkende ophævelsen og har fortsat ikke tilbagebetalt det indbetalte beløb.

Efter ophævelsen har virksomheden forsøgt at gennemtvinge levering, herunder ved henvendelser uden for normal kontortid, og har fastholdt, at manglende svar skulle betragtes som accept. Dette afviser jeg.

Sagen er nu indsendt til Forbrugerklagenævnet.

9. tammikuuta 2026
Jatakmobler-logo

Vastaus yritykseltä Jatakmobler

Vi er kede af, at du oplever sagen sådan, men anmeldelsen giver ikke et retvisende billede af det faktiske forløb.

Sofaen blev bestilt 11/10, og den oplyste leveringstid ved køb var forventet 6–12 uger, hvilket fremgår af både kvittering og købsaftale. Det er et aftalevilkår, som kunden har accepteret ved købet.

Allerede efter ca. 7 uger begyndte kunden at kræve øjeblikkelig levering og gjorde klart, at man ikke ønskede at acceptere den oplyste leveringstid på 6–12 uger. Man kan imidlertid ikke se bort fra en aftalt og accepteret leveringstid, blot fordi den ikke passer til ens eget narrativ eller forventninger – man er forpligtet af de vilkår, der er indgået ved handlen.

Fra uge 7 og frem til sofaens ankomst modtog vi gentagne henvendelser, uden at der forelå et reelt problem, da sagen fortsat lå inden for den oplyste leveringstid.

Sofaen ankom efter ca. 13 uger, hvilket betyder, at der objektivt set var tale om ca. én uges forsinkelse i forhold til den forventede maksimumsramme – ikke en væsentlig forsinkelse.

Derudover har der været 2–3 konkrete leveringsforsøg, som ikke er blevet gennemført. En handel kan ikke ophæves alene med den begrundelse, at kunden ikke ønsker at modtage varen.

Der er tale om en design-selv bestilling, hvilket betyder, at der ikke er returret, og der foreligger ikke grundlag for ensidig ophævelse.

Vi har gennem hele forløbet været i dialog, været imødekommende, håndteret gentagne henvendelser og personlige fremmøder og forsøgt at finde løsninger, selvom sagen i lange perioder fortsat lå inden for den aftalte leveringstid.

Vi ønsker altid at løse sager ordentligt og professionelt, og vi står fortsat ved den indgåede aftale og vores forpligtelser som virksomhed.

Super oplevelse

Super oplevelse
Super sød og kompetent betjening
Stort udvalg og mange fede farver
Helt sikkert et besøg hver
Bestilte 2 sofaer og glæder mig til de kommer 😃😃

17. tammikuuta 2026

Rigtig god oplevelse hos denne…

Rigtig god oplevelse hos denne møbelbutik. Stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler, og personalet var både venligt og hjælpsomt uden at være påtrængende. Leveringen kom til tiden, og møblerne levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale butikken.

11. tammikuuta 2026