Yritys on vastannut
Vi købte en sofa hos Jatak Møbler for cirka en måned siden, og vi glæder os simpelthen så meget til at få den hjem 🤍 Allerede fra vi trådte ind i butikken, blev vi mødt af utrolig imødekommende... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg er meget skuffet over min oplevelse med denne forretning. Jeg bestilte en sofa i februar, og her flere måneder senere har jeg stadig ikke modtaget den. Undervejs har jeg oplevet mangelfuld... Näytä lisää
Vi har handlet en sofa, som var i den fineste stand da vi fik den hjem. Særligt glade var vi over leveringstiden som var nøjagtig 6 uger. Hvilket vi ikke helt havde regnet med. Super service med de s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 41 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hold jer langt væk, der er ingen service hvis du får leveret en forkert sofa. Vi havde bestilt den hårdeste sofa, vi er oppe i årene, og vi absolut ikke have blød sofa, men det fik vi, den blødeste sofa nord for Alperne, vi kan næsten ikke komme op af sofaen, fordi er så blød.
Vi har dog været i dialog, men der sker intet, vi fik sofa i november ‘25 og nu skriver vi april ‘26, og intet er sket udover tomme mail fra deres side, og nu svarer de ikke.
Nu går vi skridtet videre, vi vil have pengene tilbage. Aldrig har jeg været så skuffet over en behandling af en forretning, og så til så mange penge.

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Er meget skuffet over kundeservice! Jeg modtog en sofa hvor der er brækket en fod af under transport, derefter kontaktede jeg kundeservice telefonisk hvor jeg fik at vide af en stemme, jeg skulle sende en mail, det gjorde jeg så, men fik aldrig svar. Jeg forsøgte flere gange over flere dage.
Min oplevelse er at der ikke eksisterer nogen form for kundeservice

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Kørte forbi og blev modtaget af en smilende og imødekommende sælger.
Rigtig god gennemgang af møblerne og diverse stoffer.
Meget positive og smilende personale hele vejen igennem.
Kan varmt anbefale ja tak møbler
Sandra og René

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Super god betjening, og stort udvalg. Vi købte sofa samme dag vi var derude, og venter spændt på vores nye sofa:)

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Vi var ude og kigge på sofaer og fandt en rigtig fin en. Fik super god betjening, og vi glæder os til vores nye sofa 😍

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Vi snakkede først med ja tak møbler i telefon, hvor vi blev positivt nysgerrige og kørte derefter ned i jeres showroom i Aarhus, for at tage den endelige beslutning - blev mødt af venlige sælgere og rigtig mange flotte muligheder og sofaer - vi endte med at gå derfra med en bestilling på den helt rigtige sofa til os. Kæmpe anbefaling herfra! Vi venter i spænding på vores drømmesofa!

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Fantastisk betjening og gode priser

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Rigtig god kvalitet og god service. Sofaen og sengen, vi har købt, er meget komfortable og i flot kvalitet. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale.

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Syntes deres service er i top. Bedste pris og bedste kvalitet

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Virkelig god service! Og virkelig behjælpelig og god personale. Ville virkelig anbefale

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Havde set en sofa der var sat ned på deres Facebook side, som jeg havde nogle spørgsmål til. Skrev derfor til deres side, og fik svar tilbage fra Maria, som tilbød at ringe mig op for at hjælpe bedst muligt.
I mellemtiden havde vi fundet ud af at sofaen var en tand for stor i forhold til hvad vi havde plads til.
Maria blev informeret om hvad vi ønskede, og hun fandt nærmest samme sofa bare lidt mindre så den passede til vores stue. Hun forsøgte samtidig at justere i prisen, da den sofa vi først havde kigget på var nedsat og denne ikke var.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og vi gælder os nu til at modtage vores sofa om 6-12 uger.

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Rigtig godt koncept de køre, billigere end de andre møbel butikker. Og de hjælper/ servicere dig lige så snart de træder ind af døren. Det ikke sidste gang vi kommer !!
Personale var rigtig imødekommende, gode til at guide. De var gode til at svare på vores spørgsmål og god pris .
Super god vejledning både på engelsk og dansk!
Vi købte en sofa indenfor 15 minutter, efter at have været 3-4 andre butikker igennem forinden.
Kæmpe anbefaling. Vi havde en fantastisk oplevelse da vi skulle vælge vores sofa. Vi fik hjælp af personalet, som var hjælpsomme og virkelig søde. Vi endte med at købe Royal sofaen, som vi kunne få hjælp til at få tilpasset vores stue. Bedste oplevelse

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Jeg har købt royal sofa - virkelig god service. Anbefaler det klart.

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Ja tak møbler. Vi blev mødt af venlig personale, som hjalp os ift at vælge den rigtige sofa til vores stue😍. Kan helt klart anbefale JA TAK møbler ❤️🫶🏻

Vastaus yritykseltä Jatakmobler
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.