Op 26 april 2026 heb ik de Eloise Tweed blazer besteld en vrij snel ontvangen. Helaas verloor ik overal vezels bij de 1e keer dragen, de binnenzijde van mijn auto zat zelfs helemaal onder. Na meerdere... Näytä lisää
Ze hebben erg mooie kleding en altijd de nieuwste fashion. Love it! Had een pakket door omstandigheden te laat retour gestuurd en met enig overleg goed opgelost. Ze denken met je mee en zijn coulan... Näytä lisää
Ik heb al vaak bij Jaimymode geshopt, en krijg alles netjes optijd binnen. Helaas was er laatst een keer een foutje gemaakt, ik had een verkeerde kleur geleverd gekregen. Ik mocht deze terug sturen en... Näytä lisää
Mijn vriendin heeft iets geretourneerd en een afgiftebewijs notabene van de DPD en ze zeggen doodleuk dat ze niets ontvangen hebben. Ze weigeren terugbetaling. Terwijl ik al voor honderden euro’s i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Since april 2009 - Elke week nieuwe collectie - Trends van dit moment - gespecialiseerd in travel wear - Achteraf betalen mogelijk via Riverty of Mastercard - Niet goed is geld terug - Snelle levering - Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.
Golf van Biskaje 4-A17, 3446cp, Woerden , Hollanti
- 088 - 3749674
- klantenservice@jaimymode.nl
- jaimymode.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Dramatische service
Dramatische service! Koop hier niets. De rits van een jas binnen een maand kapot. Jas kost 80 euro. Zeggen de rits valt niet onder garantie. Nieuwe rits kost minimaal 40 euro. Kreeg 20 euro terug, daar mocht ik nog blij mee zijn. Eens maar nooit weer!!

Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Verkeerd artikel toegestuurd gekregen, wordt niet opgelost. Zijn zeer traag met reageren, meerdere keren ervaren, vooral als je iets terugstuurt, krijg je na 2 weken alsnog herinnering om te betalen. Ik bestel hier niet meer.
Chinese kleding ...
Pillende stof Jumpsuit
Ik bestel hier wel vaker iets. Ik heb begin oktober een travelkwaliteit jumpsuit besteld van 40 euro. 1 keer gedragen, 1 x gewassen en ik wilde hem voor de 2e keer aantrekken en er zaten allemaal witte pluisjes op, pillen. Dit zou naar mijn mening niet mogen. Ik heb hem niet in de droger gedaan. Ik heb meerdere travelkwaliteit jumpsuits, maar dit nog nooit gehad. Dus netjes mail gestuurd met foto en ik krijg als reactie terug:Het pullen, pluizen, (rafelen) van een stof is de oorzaak van een beschadiging van de stof waardoor deze is opgehaald en is gaan pillen of pluizen (rafelen) Dit kan enkel voorkomen door een contactpunten wat wrijving over de stof heeft gegeven waardoor dit kan ontstaan.
Dit is op een specifieke plek waar contact is geweest.
Hier kunnen wij helaas niet garant voor staan. Wanneer een artikel kwaliteitsproblemen heeft, wordt deze via een terug roep actie terug geroepen via onze fabrikant. Dit artikel als ook onze fabrikant hebben hier nog geen enkele melding over ontvangen.
Het pillen of pluizen van een artikel komt regelmatig voor bij kleding. Dit is helaas niet te vermijden. Wanneer je enige Google research doet kom je dit ook tegen. De pluisjes of pillen op je kleding ontstaan door wrijving van de stof. De vezels van de stof wikkelen zich als het ware om elkaar aan de oppervlakte. Hierdoor ontstaan kleine pluisjes of rafeltjes zoals je in je email omschrijft. Dit gebeurd zowel tijdens het dragen als wassen van de kleding.
Ik snap niet dat dit moet kunnen. Ik doe niet gek met mijn kleding. Slechte service!
Hele mooie jas besteld😍 waar ik achteraf zag dat je 20% korting kreeg. Toen ik de jas eenmaal binnen had hebben ze de korting terug gestort op mijn rekening! Super lief!🥰 Ik ga zeker nog veel vaker hier kleding bestellen!😊 Super goede service en altijd snelle reacties! Ga zo door dames!❤
Mooie jas
Jas met korting besteld maar helaas te groot, ruilen kon niet maar op de nieuwe bestelling met jas in andere maat alsnog de korting verrekend. Hele mooie jas!
Ik heb veel kleding van deze winkel
Ik heb veel kleding van deze winkel. En de service is prima. Toen ik een artikel thuis gestuurd kreeg waarvan een naad niet goed gestikt was kreeg ik direct het aankoop bedrag teruggestort. Het artikel hoefde niet retour gestuurd te worden.
Super leuke kleding en top service
Super leuke kleding en top service! Klantenservice geeft snel antwoord en gaf meteen een oplossing!
Goeie webshop
Goeie webshop. Zijn bereid om je helpen bij vragen en staan open voor oplossingen.
Snelle levering. Meerdere keren besteld en mooie kleren.
Ook bij te late retour denken in oplossingen!
Heel tevreden.
Puffer jas besteld helemaal naar wens.
Puffer jas besteld helemaal naar wens.
Vrijdags besteld zaterdag mailtje ontvangen dat er op jassen 20 procent was. Mailtje gestuurd en ze hebben me de 20 procent terug gestort.
Zeker een aanrader om bij jaimy mode te bestellen
Nog niet eens 1 ster waard
Nog niet eens 1 ster waard
Na weken mijn pakket retour te hebben gedaan en hier over gemaild gebeld en ga zo maar door moest ik de rekening via riverty gewoon betalen
Camera beelden hadden ze terug gekeken en zeiden dat er maar 1 jurkje in het pakket zat ik heb ze gevragen om de camera beelden wand ik heb het gehele pakket retour gedaan maar dit geven ze natuurlijk niet
Wat een rot bedrijf is dit willen alleen maar geld ontvangen !! En klantvriendelijk hoooo maar !
Gewooneen rot bedrijf

Korting later verrekend.
Gisteren een winterjas besteld. Even later kreeg ik een mail met een kortingscode met 20% korting op winterjassen. Balen natuurlijk maar na een mailtje naar de klantenservice zeggen ze het verschil over te zullen maken. Top dus! De jas zelf is nog niet bezorgd dus daar kan niet over oordelen.
Zelfs 1 ster is het nog niet waard
Zelfs 1 ster is het nog niet waard. Wat een slechte klantenservice, ze hebben overal een smoes voor. Ze willen alleen maar geld verdienen over de rug van een ander, maar als een product niet naar wens is of zelfs verkeerd gemaakt is het niet hun probleem. Een paar weken geleden hier een shirtje en rokje besteld. Het rokje was helemaal naar wens, alleen het shirtje had het labeltje op de verkeerde kant. Hier gelijk achteraan gemaild, met het ordernummer, dat ik graag een retourlabel zou willen of het bedrag terug zou willen ontvangen van het shirtje, duidelijk foto's en of zij eventueel een andere oplossing zouden hebben. Hier kreeg ik direct reactie op met de vraag of de andere producten naar wens waren. Wegens vakantie hier pas na 3 weken op gereageerd. Toen gaven ze aan dat het retour binnen 2 weken moest en dat fouten binnen 2 weken doorgegeven moeten worden aan de fabrikant? Maar na mijn eerste mail hadden ze al genoeg informatie om dit door te sturen naar de fabrikant. Helaas komt het erop neer dat ik niks met het shirtje kan en geen geld terug krijg. Ze zijn absoluut niet bereid om te kijken naar een oplossing.

Top winkel
Een geweldige winterjas mogen ontvangen, precies zoals op de foto’s. En daarnaast een super service, snelle reactie en fijne oplossing.
🌸🌺
Service is er niet
Service is er niet, evenals de kwaliteit van de kleding.
Na 1x dragen en wassen volgens voorschrift was de hele print van een playsuit eraf en dus niet meer te dragen. (Eén deel idd.. jullie hebben de foto toch zelf gezien? Daarop duidelijk te zien dat een deel eraf is en een deel niet) Dat is toch raar?? Als ik verkeerd gewassen zou hebben zou álles eraf zijn.. nu een deel op een lap stof wel..en een ander stuk stof niet. Dat klopt gewoon niet! Kwaliteit is ver te zoeken.
Het artikel had ik nog niet eens betaald, zo kort in bezit.
Gemaild, foto's gestuurd. "We geven geen garantie op kleding". Máár, er is een wettelijke garantie! Ookal meldt een website hun eigen "regels' op de site. Wettelijke garantie staat hierboven.
Mail terug ontvangen dat ze niet kunnen zien of ik juist gewassen heb, (alsof ik bewust kleding ga verwassen) ze niet meer klachten hebben ontvangen etc. En daar komen we weer uit op de wettelijke garantie. Zelfs mijn rechtsbijstand gaf dit aan. Ik heb simpelweg recht op een goed artikel of geld terug.
Het is niet acceptabel dat ik hier genoegen mee moet nemen. Tevens bizar dat ze zo makkelijk denken. Een kleding gehoord simpelweg goed te zijn na wassen... na zelf meerdere keren wassen, dus niet na 1x verwassen te zijn.
Tot mijn verbazing zie ik vele meerdere slechte reviews hier staan. Het kan niet zo zijn dan een consument hier de dupe van is.
Ps. Artikel niet meer aan kunnen hebben op het festival (wat overigens niets te maken heeft met de hele slechte kwaliteit! Ik zou deze wel 10 x moeten kunnen dragen zonder een print die eraf gaat).. Én de verzendkosten zijn wel in rekening gebracht! Staat gewoon er bij op in mijn achteraf betalen factuur, dus dat is niet waar. (Correctie: kreeg toevallig vandaag een correctie daarin. Nu ineens verwerkt).
Kortom.. slechte service! En AliExpress kleding die gelijk de prullenbak in kan. En ik ben niet de enige zoals overal te lezen is! Ga d'r ook geen woord meer aan vuil maken.

Slechte service
Mijn pakket ontvangen, vervolgens wil ik mijn pakket retourneren netjes aangemeld op de website en binnen retour periode terugestuurd. Heb een afgiftebewijs en een track en trace code verlogens wacht ik op mijn terugbetaling, na 14 dagen nog geen geld terug gekregen. Tijdens mail contact krijg ik te horen dat er geen credietnota is en er een onderzoek gestart word naar mijn pakket, heb mij track en tracecode ook nog is doorgestuurt en krijg te horen wacht het even af, inmiddels zijn we al paar weken verder word er niet meer gereageert op mijn mail en heb nogsteeds mn geld niet terug!.. klantenservice is waardeloos.
Vanmiddag heel last minute bij…
Vanmiddag heel last minute bij Jaimymode geweest om op het laatste moment een jurkje te scoren voor een feest morgen. Ontzettend leuke/lieve meid in de winkel die me hielp het perfecte jurkje te vinden en in alles met me mee dacht. Voelde me dankzij haar heel erg op m’n gemak en welkom in deze winkel! Kom hier dus zeker terug! 🩷
Wat een belachelijk bedrijf is dit zeg
Wat een belachelijk bedrijf is dit zeg, geven aan dat boven de €75 je geen verzendkosten hoeft te betalen. Reken in totaal dik €160 af. Krijg de artikelen, twee jurkjes weer retour. Dan moet je €8 betalen voor retourneren. Vervolgens TWEE weken wachten op het geld wat terug wordt gestort. En dan halen ze ook nog de verzend kosten van het pakketje eraf, want ja nu komt het bedrag niet meer boven de €75. Waaauw echt klasse service dit
Echt een slechte winkel
Echt een slechte winkel, ritssluiting kapot geleverd en vervolgens krijg ik te horen “we kunnen niks voor je doen”, ik zou aanraden ergens anders te shoppen want hier kunnen ze blijkbaar niks voor je doen…
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.