Ik bestel regelmatig bij most wanted en heb nog nooit problemen ervaren. Ik had per ongeluk twee keer het zelfde jurkje besteld in 2 verschillende orders. Ze hebben me snel een berichtje gestuurd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zulke leuke kleren hier🥰😍 Enige min puntje is dat er soms geen kleine maatjes zijn van super leuke jurkjes of shorts. Ik als Mini (Xs/S) vind dat wel jammer, want anders ben ik hier elke week aan... Näytä lisää
Snelle levering Als er een product retour moet dan gaat dit soepel. Het retour bedrag kan je uit laten betalen of je krijgt een tegoedbon. Hele fijn webwinkel voor leuke kleding en prijzen.
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
☆ Werkdagen voor 16:00 besteld = Dezelfde dag verzonden! ☆ Iedere Dinsdag en Vrijdag nieuwe collectie! ☆ Betaal achteraf met Billink! ☆ Gratis verzending vanaf €75,- ☆ Niet goed, geld terug!
Morseweg 18, 1131PK, Volendam, Hollanti
- klantenservice@mostwantedluxury.com
- www.mostwantedluxury.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Leuke webshop 👏🏻
De levering is altijd snel en de kleding wordt netjes verpakt. Er komen regelmatig nieuwe collecties online, waardoor er steeds weer leuke items te vinden zijn. De prijzen zijn betaalbaar en de kwaliteit van de kleding is goed. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Zeker een aanrader😍
Love deze winkel😍😍
Zulke leuke kleren hier🥰😍
Enige min puntje is dat er soms geen kleine maatjes zijn van super leuke jurkjes of shorts. Ik als Mini (Xs/S) vind dat wel jammer, want anders ben ik hier elke week aan het shoppen😅🙃🙈
Dames zijn super lief en snel met antwoorden op je vragen❤️❤️Only Love hier
Snelle levering en een mooie jurk.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Blije klant
Veel keuze, mooie prijzen.
Vlugge bezorging
Afhandeling van klacht was perfect en vriendelijk geregeld.

Super
Hele fijn webwinkel voor leuke kleding en prijzen.

Vastaus yritykseltä Most Wanted Luxury
Snelle levering, en alles ziet er perfect uit en van goede kwaliteit

Vastaus yritykseltä Most Wanted Luxury
Ik vind veel dingen als maten vaak niet…
Ik vind veel dingen als maten vaak niet kloppen en erg jammer dat als je een retour heb dat je extreem lang moet wachten op je eigen geld terug te krijgen jammer dus zal niet snel meer grottere bestellingen doen omdat ik het echt te lang dan vind duren voor ik me geld terug heeft

Vastaus yritykseltä Most Wanted Luxury
Maten zijn vaak kleiner dan verwacht
Maten zijn vaak kleiner dan verwacht. Dan bestel je groter en dan is het weer te groot.. inmiddels weet ik dit dus bestel ik daarnaar want de kleding is super leuk! Echter zou ik van t-shirts ook graag foto’s zien dat het niet in broeken of rokken gestopt is zodat je goed kunt zien hoe iets valt

Vlotte levering
Vlotte levering, leuke kledij en strakke prijzen wat wil een mens nog meer!!

Vastaus yritykseltä Most Wanted Luxury
Ziet er anders uit dan op foto
Ziet er anders uit dan op foto, kunt het ook niet meer gratis terug sturen en de kosten zijn hoog om terug te sturen. Dus dan lig het gewoon in je kast dat je niet aandoet, jammer van men geld

Vastaus yritykseltä Most Wanted Luxury
Bestelling is vanaf het begin tot aan…
Bestelling is vanaf het begin tot aan het einde soepel, snel en netjes verlopen.

Ik bestel hier al jaren
Ik bestel hier al jaren. Altijd snelle verzending, goede service en vriendelijk. Toevallig heb ik de laatste bestelling 2 kledingstukken gehad die kapot waren. Weer een snelle reactie gehad via de mail en zonder problemen een geschikte oplossing gevonden.

Vastaus yritykseltä Most Wanted Luxury
Nice and trustable clothing shop for trends
This will be the 3rd time i will order from them. Reviewing from my 1st and 2nd experience. Always good experience.

Vastaus yritykseltä Most Wanted Luxury
Had 2 broekrokjes besteld 2 keer…
Had 2 broekrokjes besteld 2 keer aankunnen trekken en vervolgens laat heel die naat los bij allebei op de zelfde plek echt bagger kwaliteit

Vastaus yritykseltä Most Wanted Luxury
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.