Hade mailkontakt på måndag morgon ang en vara jag ville reklamera. På onsdagen fick jag meddelande om att jag hade ett paket att hämta ut. Snabb service och snabb leverans. Mycket smidigt /ae_outdoo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fick beställningen 24 timmar efter att jag hade beställt, otroligt snabb leverans. Beställde en jacka till sonen som var helt trasig på insidan av ärmen. Kontaktade kundtjänst och en timme senare var... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb frakt och riktigt bra och trevlig kundtjänst. Fick svar av dom via mail på tider man verkligen inte förväntar sig svar. Köpte ett par byxor till mitt barn som tappade färgen vid några tvättar, o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra sida osv inga konstigheter. Varför dom får 5 stjärnor är följande: Köpte ett tält och det saknades några tältpinnar (de små som sätts i marken). Ingen stor sak egentligen då de är billiga att... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Beställde en vinterjacka. Leverans efter 3 arbetsdagar och jackan är jättefin. Är mycket nöjd.
Skickar ej varorna, trots att de beställt DHL själva. Och skickat orderbekräftelse med spårningsnummer. Återkopplade ej, som de lovade via telefon. Sägs på tel.svar att kundtjänst har öppet, vilket den ej har. Fick tag på dem via Messenger!!! De lovade att återkomma i morgon...
Beställde 2 par skidor. Efter drygt 2v. hade dom fortfarande inte skickat skidorna. Mailade och avbokade beställningen. Fick svar omgående där dom bad om ursäkt för förseningen och erbjöd mej att få köpa till kraftigt reducerat pris. Jag tackade ja och fick skidorna levererade efter 4 dgr.
För mej är det bra kundvård att kunna be om ursäkt för att det blev fel och erbjuda en bra deal. Tack för det Jägarliv👍
Vet inte vad dom sysslar med, dom förbokar leverans men nu över 3 veckor senare fortfarande inget paket, har mejlat dom 3 gr.
Varnar andra handla inte här.
Omöjliga att få tag på.
Köpte ett par fårskinnstofflor, efter typ 2 veckor släppte sömmen...sånt som kan hända. Men jag som kund vill ju kunna få reklamera mina tofflor och få en kontakt med företaget.
Kommer aldrig handla där igen!!!
Vill bara varna för detta företag! Beställde ett par kängor som inte passade och har i snart 2 månader försökt få kontakt med företaget ang retur. Frakten vid beställning var 49,- och eftersom man får stå för returfrakten själv ville jag veta om summan var detsamma. Men inger svar trots att jag varnade för att gå ut i media. Kollade med post nord och paketet skulle kosta 108,- i retur. Dom har också enligt FB haft annonser på tofflor som det varit fel på. Och folk har även där bland kommentarerna bekräftat att dom inte går att få tag på. Så akta er om ni vill slippa bekymmer. Kände mig tvungen att behålla kängorna som var billiga och returen dyr.
Jag beställde ett par byxor som de bokade frakt för, men av någon anledning aldrig lämnade till speditören. När jag försökte få information återkopplade de aldrig. När jag försökte via deras fb-sida likaså. När jag på samma sida kritiserade dem blev jag blockad.
Efter tre veckor kom plötsligt byxorna. Ingen kommentar. Ingen ursäkt. De fick tillbaka sina byxor.