Jagarliv Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Hade mailkontakt på måndag morgon ang en vara jag ville reklamera. På onsdagen fick jag meddelande om att jag hade ett paket att hämta ut. Snabb service och snabb leverans. Mycket smidigt /ae_outdoo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fick beställningen 24 timmar efter att jag hade beställt, otroligt snabb leverans. Beställde en jacka till sonen som var helt trasig på insidan av ärmen. Kontaktade kundtjänst och en timme senare var... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabb frakt och riktigt bra och trevlig kundtjänst. Fick svar av dom via mail på tider man verkligen inte förväntar sig svar. Köpte ett par byxor till mitt barn som tappade färgen vid några tvättar, o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra sida osv inga konstigheter. Varför dom får 5 stjärnor är följande: Köpte ett tält och det saknades några tältpinnar (de små som sätts i marken). Ingen stor sak egentligen då de är billiga att... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Betala för frakt två gånger på grund av…

Betala för frakt två gånger på grund av att deras passform är helt katastrofalt dålig. 118 spänn fick jag lägga på INGENTING. Så uselt. Beställde två olika storlekar i byxor och det ena paret var alldeles för litet och det andra alldeles för stora. Katastrof dåligt. Skulle aldrig rekommendera detta företag. Har heller ALDRIG varit med om att man måste betala frakt 2 gånger. Man ska ha rätt att skicka tillbaka gratis. vilka skojare.

5. toukokuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Varan var ej i lager, meddelades 20 dagar senare...

Jag beställde en vara som jag förväntade mig att få inom några dagar. Ca 20 dagar efter beställningen meddelade de att den inte fanns i lager. Dåligt att inte ha koll på sitt lagersaldo och sen låta kunden vänta på en vara som aldrig kommer...

1. huhtikuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Hade gett minus om det hade gått

Hade gett minus om det hade gått. Kundtjänst är under all kritik man orkade inte göra en ny faktura på det nya köpet utan använder den gamla. Varning köp inte från detta företag, de är otrevliga, envisa och går inte att diskutera med överhuvud taget. VARNING!! med stora bokstäver..

23. helmikuuta 2022

Fruktansvärt

Fruktansvärt! De här är en skam för svenska folket! Har aldrig varit med om ett sämre företag som inte kan sitt arbete. Snåla outbildade och inget serviceminded. Ska det behöva kosta pengar för en retursedel som dom skickar via Mail o inte bara de ska det ska ta en hel vecka för att få den absurt säger jag bara. Avråder alla att handla hos dom fruktansvärt säger jag bara!

9. syyskuuta 2021

Extremt dålig kundservice.

Extremt dålig kundservice.
Beställde ett par Tiveden byxor i herrstorlek. Fick hem dessa i damstorlek.
Skickade ett mail i trevlig ton och påtalade missen. Som svar tjafsar de tillbaka att det minsann kan skilja i storlekar mellan byxor. Skickar ett nytt mail nu i ett mer otrevligt tonläge. De tar nu iallafall på sig missen och mailar en retursedel. Plusspoäng på det ändå, men det borde de ha gjort redan från början. Efter att de mottagit returen debiterar de fortfarande för frakten.
En kund ska aldrig behöva betala för företagets felaktiga agerande. Mycket besviken. Kommer aldrig att handla hos jägarliv igen. Håll er borta.

17. kesäkuuta 2021
Saanut 2/5 tähteä

Beställde fiskespö med rulle

Beställde fiskespö med en rulle.
Rullen glömde de skicka helt och fiskespö kom i fel storlek.

Svarar oftast inte när man skickar mail eller sms (svarade på 1 mejl av 4, de bara ignorerar 3).

Till slut skickade de en rulle som fattades i paketet, men fiskespö är fel ändå och de inte svarar.

Jag förstår, att vi alla är människor, och alla kan göra fel. Men om man beställer bara 2 grejer och företaget gör 2 fel, måste de iallafall svara på mejl och föreslå en lösning på problemet.

31. maaliskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Snabb och jätte fin service

Hej
Tack för all hjälp jag fick när min ena "gåstav" var sönder vid leveransen. Om alla i en kundtjänst var lika trevliga och snälla som "tjejen" hos er då skulle livet vara mycket bättre.Tack en en gång.
Mvh
Agneta

23. maaliskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Beställde skoterhandskar som var…

Beställde skoterhandskar som var felsydda, mailade kundtjänst och 5 dar senare levererades ett nytt felfritt par. Har aldrig varit med om bättre hantering av en reklamation.

Det känns tryggt att handla av Jägarliv som kund.

17. helmikuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Lovorden med 1-5 dagar dröjde MEN…

Lovorden med 1-5 dagar dröjde MEN JÄGARLIV ordnade upp beställningen och allt löstes till KUNDENS BÄSTA! Jag är mycket nöjd! Bra kundservice! Tack - jag återkommer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16. helmikuuta 2021

Helt fruktansvärt!

Helt fruktansvärt!

Det här var garanterat det värsta jag varit med om när det gäller köp av produkter på nätet.

Svarar inte när man skickar mail eller sms.
Fick inte min produkt på över en månad och kontaktade därefter kundtjänst. Efter 2 veckor svarade de och berättade att de nu skickade varorna eftersom en tidigare beställning aldrig gjordes.
Efter ca en vecka kommer min produkt och tänker då att allt är frid och fröjd men bara 2 dagar senare kommer det andra paketet som beställdes först trots att de själva sagt att de aldrig skickat det. Efter detta tog det ytterligare ca 1 månad att få en retursedel skickad till mailen och därefter posta paketet för retur.

Nu, 1 vecka efter att jag skickat paketet för retur kom fakturan med DUBBEL returfrakt på 59 kronor styck.

KÖP ALDRIG FRÅN JÄGARLIV!

7. helmikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Extremt krångliga och dålig service.

Jag och min sambo beställde byxor åt han för 700kr och när vi ville byta till en annan storlek så måste vi betala 150kr för att byta storlek. Till och med stället vi skulle skicka tillbaka på frågade flera gånger om vi missförstått något för dom tyckte det lät väldigt konstigt. Både priset och att man inte fick nån retursedel eller nått. Aldrig varit med om liknande och vi beställer alltid saker eftersom vi bor på landet. Vi bestämde oss för att skicka tillbaka byxorna och köpa dom på annat ställe för det där va väldigt konstigt. Vi skulle liksom BYTA inte returnera. Dessutom när man returnerar en produkt brukar det kosta typ 59kr för dom flesta seriösa företag har ju avtal. Konstigt det kostar 59kr frakt hem men dom kan inte skicka med en retursedel så det kostar 59kr att byta. Sen stod det att de skulle kosta 59kr att byta dessutom. 200 kronor i sjön!

4. helmikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin