Jagarliv Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Hade mailkontakt på måndag morgon ang en vara jag ville reklamera. På onsdagen fick jag meddelande om att jag hade ett paket att hämta ut. Snabb service och snabb leverans. Mycket smidigt /ae_outdoo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fick beställningen 24 timmar efter att jag hade beställt, otroligt snabb leverans. Beställde en jacka till sonen som var helt trasig på insidan av ärmen. Kontaktade kundtjänst och en timme senare var... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabb frakt och riktigt bra och trevlig kundtjänst. Fick svar av dom via mail på tider man verkligen inte förväntar sig svar. Köpte ett par byxor till mitt barn som tappade färgen vid några tvättar, o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra sida osv inga konstigheter. Varför dom får 5 stjärnor är följande: Köpte ett tält och det saknades några tältpinnar (de små som sätts i marken). Ingen stor sak egentligen då de är billiga att... Näytä lisää

Erinomainen

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Snabb och personlig kundtjänst

Jag beställde ett jaktställ som tyvärr inte höll riktigt vad det lovade. (Sådant kan hända)
Ringde kundtjänst som svarade direkt och inom några få dagar hade jag ett nytt ställ tillsammans med en retursedel för att skicka tillbaka det defekta.
Mycket trevligt bemötande!
Tack Kim!

23. elokuuta 2023

Mycket nöjd

Snabb leverans på byxorna jag beställde När varan kom var det ett litet hål i resåren på insidan Fick direktkontakt via telefon (vilket är väldigt ovanligt för dagens webhandel) med en mycket trevlig kvinna som bad mig skicka in foto på skadan Fick genast svar om att jag fick välja på att byta byxorna eller få rabatterat pris Ersättningen var till belåtenhet Mycket nöjd

16. elokuuta 2023

Kanonfin och snabb service

Köpte ett par störtsköna vandrarkängor som tyvärr det gick en sömn på. Vill ge en stor eloge till Kim på kundservice som gjorde den tråkiga upplevelsen med ett par trasiga skor till något positivt då allt fixades smidigt utan att jag behövde lägga någon som helst tid på det. Ett par nya skor damp ner på poststället 2 dagar senare utan att jag behövde skicka tillbaka de gamla. Tack för fin service!

9. helmikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Fruktansvärt krångligt att returnera!

Fruktansvärt krångligt att returnera!! Kräver att du har en timme över att mecka med allt som krävs. tex fylla i väldigt många siffror för hand och ha och sedan starta en skrivare. Bli lite moderna och skicka med klisterlappar och ha en länk eller liknande det bara är att fylla i. Detta är under all kritik!

6. helmikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Snacka om helt omvänd upplevelse

Snacka om helt omvänd upplevelse jag hade jämfört med många recensioner här! Beställde för första gången från Jägarliv, bra hemsida, gick smidigt att betala, kunde välja vilket ombud byxorna skulle skickas till (vilket är ett stort plus när man bor mitt emellan två städer). Jag beställde på kvällen på onsdagen, de skickades på torsdagen och kom fram på fredag strax efter lunch, grymt!!👌 Byxorna, softshellbyxor strl 48 (184cm, normal kroppsbyggnad) satt klockrent, supersnygga, och jag är kräsen. Kände jag var tvungen att boosta lite för alla dåliga recensioner för jag tyckte allt var toppen, kommer definitivt beställa snart igen!👍

24. tammikuuta 2023

Friluftsfabriken Oseriöst företag

De tar betalt för returer där paket inte skickats till oss som kund. vi kommer inte betala för den. Och hör dessutom om m flera liknande fall. Deras riktiga namn är Friluftsfabriken och de svara varken på mejl eller telefon

26. tammikuuta 2023

⚠️ VARNING ⚠️ VARNING ⚠️

VARNING! VARNING! BLUFFÖRETAG! Jägarliv är inget seriöst företag och arbetar aktivt för att lura kunder på pengar. Jag är en erfaren e-handlare och har aldrig varit med om liknande. Trasig pannlampa som de inte ens behagar svara på Mail om. Efter flera Mail och åtskilliga minuters väntan i telefonkö kommer jag behöva gå vidare med detta. Rent bedrägeri!

21. joulukuuta 2022
Jagarliv-logo

Vastaus yritykseltä Jagarliv

Hej! Hoppas att du har fått allt utrett annars så får du ringa vår kundtjänst på 0325-145599 så löser vi givetvis ärendet. Tråkigt att du känner dig lurad och tar till stora ord som Blufföretag, då vår kundtjänst har väldigt gott rykte. Hoppas att allt löser sig.

Saanut 2/5 tähteä

Beställde ett stormkök med reglerbar…

Beställde ett stormkök med reglerbar spritbrännare som man ser klart och tydligt på bilden. Påpekar detta och får till svar att alla i lagret har endast brännare med vanligt lock. Så då får man köpa en ny någon annanstans. Tråkigt, trodde detta kunde vara ett seriösare företag.

7. lokakuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Gudomliga tofflor från bra butik!

Köpte ett par gudomliga tofflor av riktigt bra kvalite. Jag brukar bli alldeles för varm om fötterna, men av någon anledning så blir jag bara lagom varm med dessa tofflor. När jag köpte dem så var det någon deal att man även fick med sockor. Riktigt bekväma!

Jag fick dessutom nöjet att komma i kontakt med deras kundtjänst, som inte bara var profesionella utan även väldigt vänliga.

5/5 från mina lagom varma fötter!

26. lokakuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Tjejen som tog telefonen är guld

Tjejen som tog telefonen är guld, grym kundservice!
Beställde 2 SUP Aqua Hybrid 10 i grönt från fjällen den 8 augusti, för leverans till Sthlm inför semestern där nere och allt fungerade klockrent.
Grymt nöjd, men bemötandet och bägge SUP - Önskar jag behövde två till… ;)

15. elokuuta 2022

personlig o trevlig service

Jättenöjd med den fantastiska hjälp jag fått av kundtjänst för att hitta rätt byxa. Snabba svarstider när man ringer o ett personligt o trevligt bemötande! Är återkommande kund!

25. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Beställde en byxa i 4xl och de skickar…

Beställde en byxa i 4xl och de skickar en i 3xl utan att meddela kunden om ändringen. Skyller på att deras kläder är stora i storlekarna och hänvisar till CE märkning. Tar dessutom 59:- för att man ska returnera plagget.

Mycket missledande mot kunderna.

22. kesäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin