Jaco Sko Arvostelua 447

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Købte 2 par Sneekers sko. Så lette at komme i - så behagelige at have på - så fin en kvalitet. Dejligt at billederne af skoene svarede til virkeligheden.

Købte to par sko på hjemmesiden, og de kom hurtigt uden problemer. Det ene par passede perfekt, det andet par måtte jeg desværre returnere, da de ikke passede mine brede fødder. Returlabel var indlagt... Näytä lisää

Fantastisk kundeservice! Jeg havde bestilt et par sko, som allerede var nedsat. De blev sendt afsted med det samme. Dagen efter får jeg en mail om at noget af mit køb er refunderet. Jaco har sat... Näytä lisää

Hurtig levering men jeg havde bestilt forkert størrelse. Jeg prøvede at ringe hele dagen for at få den rette størrelse men ingen tog telefonen! Der var returseddel med og jeg fik i en fart bestilt den... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

SHOP I EN RIGTIG SKOBUTIK Her kan du trygt handle Du finder Jaco Sko i hjertet af København. Her har vi i mere end 35 år haft passion for sko – konfortable sko – fodtøj også til mennesker med følsomme fødder, gigt og diabetes osv. Vi udvælger og håndplukker selv alle modeller fra vores kendte mærker, så du får den bedste komfort, kvalitet og mulighed for individuel tilpasning. Jacoform har vi endda selv skabt. Jacoform husker du – de blev fremstillet første gang i 1977. Verdens bedste sko, hvis vi selv skal sige det og den lever stadig i bedste velgående. – så du finder sko hos os du ikke kan få andre steder... I vores netshop jacoform.dk finder du alle modeller. Du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål eller brug for råd og professionel vejledning... Vi glæder os til at hjælpe dig på telefon 33 11 11 87 Hilsen Kate, Julie, Anna og Jacob PS. Vælger du at tilmelde dig Jaco Skos kundeklub, får du vores nyhedsbrev hvor vi forkæler dig med gode tilbud. Rabat ved sæsonpræsentationer og meget mere... kom først til det sidste nye... HURTIG LEVERING Vi gør vores bedste for, at ordrer vi modtager: Mandag til fredag før kl. 15:00 sendes samme dag Lørdag før kl. 12:00 sendes samme dag Søndag sendes mandag Dog kan der i enkelte tilfælde gå en dag mere, hvis du har valgt en tilbudsmodel uden for sæson. Vi har nemlig så mange sko, at nogle må på vores fjernlager. GRATIS LEVERING I DANMARK Vi leverer gratis til nærmeste posthus. Vælg den levering du ønsker – du kan også selv hente i butikken. FULD RETURRET Du har 14 dages fuld returret. Du kan også komme ind til os i butikken og bytte/retunere. GAVER PAKKES FLOT IND Husk vi pakker gerne din gave flot ind. Du vælger blot gave- eller julepapir når du bestiller din ordre.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Venlig samtale, hurtig levering og god kvalitet

Fra den første venlige telefoniske kontakt til en gratis og hurtig levering en meget behagelig oplevelse! At hjemmeskoene kan leve op til alle mine ønsker glæder mig. Jeg vil gerne handle hos jer igen. Mange tak!

10. syyskuuta 2024
Jaco Sko-logo

Vastaus yritykseltä Jaco Sko

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er simpelthen bare så glade :-)

Hurtig levering

Hurtig levering gjorde hele handlen rigtig god.
Fik mine sko leveret 2 dage efter bestilling, super. Handler meget gerne hos Jaco igen.

20. elokuuta 2024

God oplevelse…

Jeg har handlet flere gange hos Jacob sko og har altid været godt tilfreds. Bestilling, betaling, levering og selve varen har været i top. Kan bare anbefales 👍

9. heinäkuuta 2024