Varen var nem at finde på hjemmesiden. Varen blev hurtigt pakket. Jeg modtog den korrekte vare, forsvarligt indpakket. Jeg blev orienteret om ordrens status undervejs.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hurtig leveringer fair priser. Kunne dog ønske at der var e-mail opfølgning fra bestiltordre til ordre overgået til leverandør. Kan være den er røget i spam ved mig, hvis man har lavet en sådan Til... Näytä lisää
God pris, hurtig levering. Korrekt produkt. Eneste lille minus, var at jeg havde bestilt et skopleje sæt sammen med mine sko. Det resulteret i af selve skotøjsæsken var blevet presset sammen og flæk... Näytä lisää
Footsore Aabenraa,- Tusind Tak for hjælpen. Ønskede mig en sko fra butikken og kontaktede dem for at spørge om muligheden for at købe via Ean nummer. Super hjælpsomme, god rådgivning, hurtig eksped... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Footstore.dk er en dansk netbutik, der forhandler et bredt spektrum af fodtøj. Vores udvalg af udelukkende bestående af fodtøj, der er produceret af absolut højeste kvalitet og fremstillet af nogle af verdens førende fabrikanter af fodtøj. Vi byder blandt andet på et stort udvalg af sko fra Converse, Merrell, Ecco, Vagabond, og mange andre verdensomspændende brands, der skaber moderigtigt fodtøj. Hos Footstore.dk ønsker vi at tilbyde et bredt udvalg af fodtøj, der kan erhverves til attraktive priser. Det betyder også, at der er mulighed for at opnå store besparelser hos Footstore.dk i forhold til priserne hos de fysiske forhandlere - såvel som øvrige netbutikker. Ydermere, så er du i trygge hænder hos os, da vi har 30 dages fuld returret, en leveringstid på kun 1 til 3 dage såvel som gratis levering på bestillinger over 300 kroner.
Yhteystiedot
Ramsherred 21, 6200, Aabenraa
- info@footstore.dk
- footstore.dk
On vastannut 36 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Konkurencedygtig pris, god, hurtig kundeservice
Har for første men ikke sidste gang handlet ved Footstore, prisen var den skarpeste på de varer jeg søgte (Carbon pro imprægnering) desværre var der en leveringsfejl, men den lille fejl blev omgående rettet efter min henvendelse - så en god oplevelse, hurtig ekspedition og hurtig reaktion fra kundeservice
Som altid glad og tilfreds kunde hos Footstore
Jeg bestilte indlæg til mine sko....og de kom som ønsket
Dårlig ombytning
Modtog sandalerne, hurtigt nemt, men de var for store så sendte retur med ombytning…. Hører intet pludselig lang tid efter får jeg mail med pengene retur og nu fåes sandalerne ikke i den størrelse mere, da jeg sendte retur var der i alle størrelse
Varen var nem at finde på hjemmesiden.
Varen var nem at finde på hjemmesiden.
Varen blev hurtigt pakket.
Hurtig levering og fornuftig indpakning
Hurtig levering.
Godt produkt og hurtig levering så en god købsoplevelse
Hurtigt levering og god kundeservice
Hurtigt levering og god kundeservice
Hurtig levering.
Gode priser.
Stort udvalg.
Jeg handler der gerne igen.
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside med hurtig levering.
Rigtig god hurtig levering supersteder…
Rigtig god hurtig levering supersteder og købe 😀
Super hurtig levering og information
Super hurtig levering og information.
Fint produkt - lever op til foto
Hurtig levering. Nem handel. Og varen var billigst her, så jeg er tilfreds.
Hurtig og nem bestilling og hurtig…
Hurtig og nem bestilling og hurtig levering.
Godt og billigt fodtøj
Godt og billigt fodtøj. Hurtig levering, der vil jeg købe fodtøj fremover
Hurtigt og lever helt op til…
Hurtigt og lever helt op til beskrivelsen så er det nemt og hurtigt takker
Hurtig levering😄😀
Hurtig levering😄😀
Fine sko til den helt rigtige pris😉
Jeg er så tilfreds!
Hurtig levering af gode sko til en god…
Hurtig levering af gode sko til en god pris
Kvalitet ser ud til at være god
Kvalitet ser ud til at være god,
Hurtigt levering.
Pæn ballage
I am a boy
.y name azan i am boy my father is death i am a hungry boy
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.