Kaos klapp højstol - ikke imponeret
Vi købte kaos klapstolen i træ med babysæde til vores søn. Stolen i sig selv er utrolig flot, meget praktisk og virkelig gennemført. Nok den mest stilede på markedet, og jeg er helt vild med at den så nemt kan klappes sammen og stilles væk. Desværre virker alt tilbehør dertil, som noget man kunne få på temu til en tiende del af prisen. Babysædet er uden nogen former for polstring, det er blot et hårdt plastik sæde betrukket med et plastik betræk, hvilket virkelig ikke er særlig optimalt. Yderligere er sædet meget småt, hvilket forhindre at man selv forsøger at ligge lidt polstring under. Babysædet blev, af den årsag, brugt hele 2 gange.
Efterfølgende købte vi bøjle og bakke til stolen, da sønnen blev 6 måneder. Her må jeg igen bekende, at vi blev slemt skuffede. I modsætning til andre højstole, går bakken ikke helt ud i siderne omkring barnet. Det medførte for det første, at vores søn hele tiden fik sine arme ‘fanget’ i mellemrummet og blev frustreret. For det andet, så kunne han få grattet både sine ben, sædet og det nederste af bakken til - det man ellers forventede at bakken nogenlunde ville forhindre.
Yderligere virker selve bakken også lille sammenlignet med andre højstole.
Stolen i sig selv er gennemført, men man er virkelig gået på kompromis med både kvalitet og funktionalitet på de ekstra dele der hører til stolen. Af den årsag, ville jeg ikke anbefale at købe stolen til andre end større børn, der kan sidde i den uden nogle dele. Ved næste barn går vi helt klart med en anden højstol.
5. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu