Opleiding verplaatst naar eind vh jaar Ik vind het ook geen enkel probleem. Ben super blij met jullie. Ik ben erg ziek geweest en heb eerste training niet kunnen volgen samen met jullie afgespro... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Communicatie en lesmateriaal kunnen beter. In de communicatie vooraf kwam niet duidelijk genoeg naar voren welke tijdsbesteding er benodigd is. Zo had voor de eerste les maar 1 van de 8 deelnemers v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Docenten met echte vakkennis en betrokkenheid bij elke student. Kritiek wordt opgepakt (al is het na 3 maanden). Beoordeling is met zorg gedaan. Jammer dat vooraf aan de opleiding niet aangegeve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fijne opleiding Prettig dat mijn opleiding klassikaal gevolgd kon worden. Het contact met docenten en andere mede studenten verliep hierdoor soepel en makkelijk. Ook de stof is eenvoudiger eigen te... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Opleiding was prima geregeld, alleen was de locatie van keuze tot 2x toe niet beschikbaar bleek op het laatste moment. Locaties waren qua voorzieningen goed. De docenten waren grotendeels ook goed in het overbrengen van de lesstof en gaven hierbij ook praktisch toepasbare tips/voorbeelden.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
Prima opleiding, het lesmateriaal is duidelijk en de docent legt de stof met reële voorbeelden goed uit. Zeer toegankelijk. Door persoonlijke omstandigheden kon ik het examen last-minute niet maken. ISBW gebeld en de situatie uitgelegd, er werd echt naar me geluisterd. Uiteindelijk mocht ik het examen op een ander moment maken. Heel fijn.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
De afspraken zijn niet nagekomen. Ik heb me ingeschreven voor een opleiding in de avond uren, maar helaas niet eens een module is gegaan zoals gepland.
Voor de businesscase heb ik niet eens een les gevolgd omdat ik niet in de online les kon deelnemen ivm technische fout van ISBW. Als oplossing heb ik een docent gekregen als begeleider. Ik moest steeds met de docent bellen om mij advies te geven over de opstelling van de businesscase terwijl ik had meerdere malen gevraagd om een schriftelijke feedback.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
De service en hulp van de opleidingsadviseurs bij problemen is goed geregeld. Heel vriendelijk, begripvol en behulpzaam. De opleiding was voor mij niet echt geschikt omdat ik niet werkzaam ben bij een bedrijf en dat is toch wel een ‘must’. Het heeft mij veel meer tijd en energie gekost om de opleiding succesvol af te ronden omdat ik me eerst moest inlezen in een bedrijf. Als bedrijven dan ook niet willen reageren op eventuele vragen dan wordt het steeds complexer. De beoordelingen van sommige modules zijn tegenstrijdig bij een herkansing waardoor niet duidelijk is of je iets nou wel of niet goed hebt gedaan.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
Ik ben blij met de trainer en de groep waarin ik mocht leren en ervaren. Fijn dat er ook momenten voor een grapje en begrip was.
De helft van de behandelde stof sloot aan bij de ervaring die we nodig hebben als vestigingsmanager. Maar de andere helft niet. Ook vind ik de opdrachten te theoretisch en niet gericht op de werkzaamheden die we bij de Skar moeten uitvoeren.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
Dit bedrijf heeft de scholing goed gegeven door professionele docenten en het was heel erg leerzaam. Wat ik minder vond, was dat er rekening gehouden moet worden dat sommige mensen niet in 7 pagina's een situatie kan analyseren. Dit moet dus ruimer of men moet coulanter hierin zijn.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
Goede informatie vanuit ISBW, tijdige aanlevering materiaal, fijne trainingslocatie en docenten. De bereikbaarheid van de docenten laat echter te wensen over. Er wordt te laat of niet gereageerd op vragen, terwijl er wel hulp is toegezegd. Dit zorgde bij mij voor studievertraging en vind ik daarom echt een verbeterpunt.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
Hele logge organisatie, zelf een aantal keer overal achteraan moeten gaan. Wanneer je vraagt om feedback blijkt dat de docent hier na 3 weken geen antwoord meer op geeft. Dit zou ook tijdens de les verteld moeten worden, maar is niet gebeurd. Als je een herexamen met begeleiding aanvraagt, krijg je wel een datum voor het nieuwe examen, maar de begeleider wist van niks.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
De leerkrachten sloten goed aan bij de modules, maar bij het afronden ervan was je afhankelijk van een beoordelaar die de opgedane kennis uit de lessen onvoldoende vond. Daarnaast is het frustrerend dat het een grote, logge instelling is waar je klacht niet wordt behandeld.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
snelle respons van docent en dergelijke.
duidelijke feedback gekregen over opdracht.

Fijne opleiding
Prettig dat mijn opleiding klassikaal gevolgd kon worden. Het contact met docenten en andere mede studenten verliep hierdoor soepel en makkelijk. Ook de stof is eenvoudiger eigen te maken hierdoor.
Verbeterpunt is wel dat als je een bepaalde locatie opgeeft, het ook prettig is als je hier terecht kunt. Dit scheelt veel reizen.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
Contact ging vlot en goede hulp aangeboden gekregen tijdens mijn thuisstudie.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
Jammer dat vooraf aan de opleiding niet aangegeven wordt dat bepaalde modules in bepaalde steden niet gegeven worden. Dit maakt dat ik maar 1 module in mijn voorkeursstad heb kunnen volgen, en voor de rest steeds naar Utrecht heb moeten rijden (vanuit Limburg).

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
Ik volgde 2 gecombineerde opleidingen. Een deel van deze opleidingen was herhaling. De opleiding is afgesloten met een eindopdracht. Deze opdracht was mij niet geheel duidelijk en het was heel lastig om daar meer informatie over te krijgen. Ik had verwacht dat in de lessen ook enige info hierover verstrekt zou worden, danwel persoonlijk contact hierover mogelijk zou zijn. De antwoorden op mijn vragen duurde lang, konden alleen schriftelijk gesteld en beantwoord worden en de antwoorden waren voor mij niet voldoende duidelijk. Kortom met name de eindopdracht vond ik slecht begeleid, hetgeen ook geresulteerd heeft in een krappe 6.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
Ervaren docenten met goede praktijkvoorbeelden. Hierdoor was de theorie snel te verbinden aan de praktijk. Duidelijke communicatie. Verslagen ruim op tijd beoordeeld. Al met al een fijne ervaring om hier een opleiding/cursus te volgen.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
Begeleiding/ondersteuning laat te wensen over. Ik heb een onvoldoende gekregen waar minimale feedback aan was toegevoegd.
Bij navraag mocht ik eenmalig contact opnemen met examencommissie en werd erbij vermeld dat de beoordelaar niet verplicht was op vragen te reageren.
De onvoldoende werd geweten aan ontbrekende onderdelen, echter stonden deze niet beschreven in de opdracht of de criteria.
Uiteindelijk toch gekozen voor een herkansing à €195,-.
Indien je een opleiding gaat volgens zou ik kiezen voor een hogeschool of Universiteit waar er ook sprake is van persoonlijk contact.

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.