ISBW Opleiding & Training Arvostelua 61

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Saanut 1/5 tähteä

Opleiding verplaatst naar eind vh jaar Ik vind het ook geen enkel probleem. Ben super blij met jullie. Ik ben erg ziek geweest en heb eerste training niet kunnen volgen samen met jullie afgespro... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Communicatie en lesmateriaal kunnen beter. In de communicatie vooraf kwam niet duidelijk genoeg naar voren welke tijdsbesteding er benodigd is. Zo had voor de eerste les maar 1 van de 8 deelnemers v... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Docenten met echte vakkennis en betrokkenheid bij elke student. Kritiek wordt opgepakt (al is het na 3 maanden). Beoordeling is met zorg gedaan. Jammer dat vooraf aan de opleiding niet aangegeve... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Fijne opleiding Prettig dat mijn opleiding klassikaal gevolgd kon worden. Het contact met docenten en andere mede studenten verliep hierdoor soepel en makkelijk. Ook de stof is eenvoudiger eigen te... Näytä lisää

3,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Opleiding was prima geregeld

Opleiding was prima geregeld, alleen was de locatie van keuze tot 2x toe niet beschikbaar bleek op het laatste moment. Locaties waren qua voorzieningen goed. De docenten waren grotendeels ook goed in het overbrengen van de lesstof en gaven hierbij ook praktisch toepasbare tips/voorbeelden.

25. tammikuuta 2025

Beste,

Bedankt voor je feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de organisatie van de opleiding en de kwaliteit van de docenten. Het spijt ons echter te horen dat de locatie van je keuze tot twee keer toe niet beschikbaar was op het laatste moment. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn.

We nemen je opmerkingen zeer serieus en zullen deze gebruiken om onze planning en communicatie rondom locaties te verbeteren. Het is belangrijk voor ons dat onze studenten een soepele en positieve leerervaring hebben.

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaringen.

Communicatie

Prima opleiding, het lesmateriaal is duidelijk en de docent legt de stof met reële voorbeelden goed uit. Zeer toegankelijk. Door persoonlijke omstandigheden kon ik het examen last-minute niet maken. ISBW gebeld en de situatie uitgelegd, er werd echt naar me geluisterd. Uiteindelijk mocht ik het examen op een ander moment maken. Heel fijn.

7. tammikuuta 2025

Beste Carla,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de opleiding, het lesmateriaal en de duidelijke uitleg van de docent. Het is fijn om te weten dat je onze toegankelijkheid waardeert.

We begrijpen dat persoonlijke omstandigheden soms roet in het eten kunnen gooien, en we zijn blij dat we je hebben kunnen helpen door een nieuw examendatum te regelen. We streven er altijd naar om naar onze studenten te luisteren en hen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Goede training

Goede training, docent met goede kennis en prima locatie.

5. joulukuuta 2024

Beste Charleshan,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je de training als goed hebt ervaren en dat je tevreden bent met de kennis van de docent en de locatie. We streven er altijd naar om kwalitatieve trainingen aan te bieden en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Saanut 1/5 tähteä

De afspraken zijn niet nagekomen

De afspraken zijn niet nagekomen. Ik heb me ingeschreven voor een opleiding in de avond uren, maar helaas niet eens een module is gegaan zoals gepland.
Voor de businesscase heb ik niet eens een les gevolgd omdat ik niet in de online les kon deelnemen ivm technische fout van ISBW. Als oplossing heb ik een docent gekregen als begeleider. Ik moest steeds met de docent bellen om mij advies te geven over de opstelling van de businesscase terwijl ik had meerdere malen gevraagd om een schriftelijke feedback.

31. joulukuuta 2024

Beste Cristian,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring met onze opleiding niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer afspraken niet worden nagekomen en technische problemen je leerervaring beïnvloeden.

We willen graag onze excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ervaren. We nemen je feedback zeer serieus en zullen deze gebruiken om onze diensten te verbeteren. We zullen ervoor zorgen dat dergelijke problemen in de toekomst worden voorkomen.

We hopen dat je desondanks het geleerde in de praktijk kunt toepassen.

Complex zonder bedrijf

De service en hulp van de opleidingsadviseurs bij problemen is goed geregeld. Heel vriendelijk, begripvol en behulpzaam. De opleiding was voor mij niet echt geschikt omdat ik niet werkzaam ben bij een bedrijf en dat is toch wel een ‘must’. Het heeft mij veel meer tijd en energie gekost om de opleiding succesvol af te ronden omdat ik me eerst moest inlezen in een bedrijf. Als bedrijven dan ook niet willen reageren op eventuele vragen dan wordt het steeds complexer. De beoordelingen van sommige modules zijn tegenstrijdig bij een herkansing waardoor niet duidelijk is of je iets nou wel of niet goed hebt gedaan.

1. tammikuuta 2025

Beste Nanda,

Hartelijk dank voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de opleiding niet volledig aansloot bij jouw situatie en dat dit extra uitdagingen met zich meebracht.

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de service en hulp van onze opleidingsadviseurs. We streven er altijd naar om onze studenten zo goed mogelijk te ondersteunen.

We nemen je opmerkingen over de complexiteit van de opleiding en de tegenstrijdige beoordelingen serieus en zullen deze intern bespreken om onze programma's en processen verder te verbeteren. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Saanut 3/5 tähteä

Ik ben blij met de trainer en de groep…

Ik ben blij met de trainer en de groep waarin ik mocht leren en ervaren. Fijn dat er ook momenten voor een grapje en begrip was.
De helft van de behandelde stof sloot aan bij de ervaring die we nodig hebben als vestigingsmanager. Maar de andere helft niet. Ook vind ik de opdrachten te theoretisch en niet gericht op de werkzaamheden die we bij de Skar moeten uitvoeren.

27. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training

Bedankt voor je waardevolle feedback, Jenny. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de trainer en de groep, en dat er ruimte was voor humor en begrip. We waarderen je opmerkingen over de inhoud van de cursus en de opdrachten. We zullen deze feedback gebruiken om onze cursussen beter af te stemmen op de praktijk!

Mocht je verdere suggesties hebben, horen we dat graag!

Ter Verbetering

Dit bedrijf heeft de scholing goed gegeven door professionele docenten en het was heel erg leerzaam. Wat ik minder vond, was dat er rekening gehouden moet worden dat sommige mensen niet in 7 pagina's een situatie kan analyseren. Dit moet dus ruimer of men moet coulanter hierin zijn.

18. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training

Bedankt voor je waardevolle feedback. We zijn blij te horen dat je de scholing leerzaam vond en tevreden bent met onze professionele docenten. We begrijpen je punt over de analyse van situaties in 7 pagina’s en zullen dit meenemen om onze programma’s verder te verbeteren. We streven ernaar om onze cursussen zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken voor iedereen. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Saanut 3/5 tähteä

Informatie goed, bereikbaarheid docenten niet

Goede informatie vanuit ISBW, tijdige aanlevering materiaal, fijne trainingslocatie en docenten. De bereikbaarheid van de docenten laat echter te wensen over. Er wordt te laat of niet gereageerd op vragen, terwijl er wel hulp is toegezegd. Dit zorgde bij mij voor studievertraging en vind ik daarom echt een verbeterpunt.

3. lokakuuta 2024

Beste Linda,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaringen met ISBW. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over de informatie, de tijdige aanlevering van het materiaal, de trainingslocatie en de docenten.

We vinden het echter zeer vervelend dat je problemen hebt ervaren met de bereikbaarheid van onze docenten. Dit is uiteraard niet de service die we willen bieden. We begrijpen dat tijdige reacties cruciaal zijn voor jouw studievoortgang en zullen dit intern bespreken om onze communicatielijnen te verbeteren.

Jouw feedback is voor ons van groot belang, en we waarderen het dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. Mocht je nog vragen of verdere opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op. We willen er alles aan doen om je studie-ervaring te optimaliseren.

Saanut 2/5 tähteä

Hele logge organisatie

Hele logge organisatie, zelf een aantal keer overal achteraan moeten gaan. Wanneer je vraagt om feedback blijkt dat de docent hier na 3 weken geen antwoord meer op geeft. Dit zou ook tijdens de les verteld moeten worden, maar is niet gebeurd. Als je een herexamen met begeleiding aanvraagt, krijg je wel een datum voor het nieuwe examen, maar de begeleider wist van niks.

24. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training

Bedankt voor je eerlijke feedback, Roy. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Bij ISBW streven we ernaar om onze studenten optimaal te ondersteunen en begeleiden, en jouw ervaring laat zien dat we hier niet altijd in slagen. We zullen je opmerkingen gebruiken om onze communicatie en begeleiding te verbeteren, zodat dit soort situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Saanut 1/5 tähteä

goeie leerkrachten, maar instelling niet uit op de leerling

De leerkrachten sloten goed aan bij de modules, maar bij het afronden ervan was je afhankelijk van een beoordelaar die de opgedane kennis uit de lessen onvoldoende vond. Daarnaast is het frustrerend dat het een grote, logge instelling is waar je klacht niet wordt behandeld.

17. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training

Dank voor je feedback, Jankorf. Het spijt ons te horen dat je ervaring met de beoordeling en het proces niet naar verwachting was. Bij ISBW streven we er altijd naar om onze studenten zo goed mogelijk te ondersteunen en eventuele klachten snel en effectief te behandelen. We nemen je opmerkingen serieus en zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening te verbeteren.

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Saanut 4/5 tähteä

snelle respons van docent en…

snelle respons van docent en dergelijke.
duidelijke feedback gekregen over opdracht.

20. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training

Bedankt voor het delen van je ervaringen. Fijn te horen dat de training heeft bijgedragen aan een positieve ervaring. Daar doen we het voor. We wensen je veel succes met het toepassen van de opgedane kennis en hopen je nog eens terug te zien in de klas!

Met vriendelijke groeten,

Fijne opleiding

Fijne opleiding
Prettig dat mijn opleiding klassikaal gevolgd kon worden. Het contact met docenten en andere mede studenten verliep hierdoor soepel en makkelijk. Ook de stof is eenvoudiger eigen te maken hierdoor.
Verbeterpunt is wel dat als je een bepaalde locatie opgeeft, het ook prettig is als je hier terecht kunt. Dit scheelt veel reizen.

24. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training

Bedankt voor je feedback, Marscha. We zullen je feedback intern doorzetten. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Contact ging vlot en goede hulp…

Contact ging vlot en goede hulp aangeboden gekregen tijdens mijn thuisstudie.

13. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training

Bedankt voor je positieve feedback, Mirjam! Daar zijn we erg blij mee.

Saanut 4/5 tähteä

Docenten met echte vakkennis en…

Jammer dat vooraf aan de opleiding niet aangegeven wordt dat bepaalde modules in bepaalde steden niet gegeven worden. Dit maakt dat ik maar 1 module in mijn voorkeursstad heb kunnen volgen, en voor de rest steeds naar Utrecht heb moeten rijden (vanuit Limburg).

2. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training

Bedankt voor je feedback, Daisy. We zullen je feedback intern doorzetten. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Erg leuk!

Goede communicatie, leuke en leerzame lessen.

2. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training

Wat fijn om te lezen, Toni! Hartelijk dank voor de positieve review. We wensen je veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.

Ik volgde 2 gecombineerde opleidingen

Ik volgde 2 gecombineerde opleidingen. Een deel van deze opleidingen was herhaling. De opleiding is afgesloten met een eindopdracht. Deze opdracht was mij niet geheel duidelijk en het was heel lastig om daar meer informatie over te krijgen. Ik had verwacht dat in de lessen ook enige info hierover verstrekt zou worden, danwel persoonlijk contact hierover mogelijk zou zijn. De antwoorden op mijn vragen duurde lang, konden alleen schriftelijk gesteld en beantwoord worden en de antwoorden waren voor mij niet voldoende duidelijk. Kortom met name de eindopdracht vond ik slecht begeleid, hetgeen ook geresulteerd heeft in een krappe 6.

20. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de begeleiding van je opleiding. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen. Onze studiebegeleiders kunnen je dan verder helpen. Ook kun je via één van onze social media kanalen contact met ons opnemen indien wij je verder mogen assisteren.

Een fijne ervaring

Ervaren docenten met goede praktijkvoorbeelden. Hierdoor was de theorie snel te verbinden aan de praktijk. Duidelijke communicatie. Verslagen ruim op tijd beoordeeld. Al met al een fijne ervaring om hier een opleiding/cursus te volgen.

29. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training

Bedankt voor je positieve feedback, Wim! Daar zijn we erg blij mee.

Saanut 2/5 tähteä

Onvoldoende onderbouwing in beoordeling

Begeleiding/ondersteuning laat te wensen over. Ik heb een onvoldoende gekregen waar minimale feedback aan was toegevoegd.
Bij navraag mocht ik eenmalig contact opnemen met examencommissie en werd erbij vermeld dat de beoordelaar niet verplicht was op vragen te reageren.
De onvoldoende werd geweten aan ontbrekende onderdelen, echter stonden deze niet beschreven in de opdracht of de criteria.
Uiteindelijk toch gekozen voor een herkansing à €195,-.
Indien je een opleiding gaat volgens zou ik kiezen voor een hogeschool of Universiteit waar er ook sprake is van persoonlijk contact.

23. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training

Wat jammer om te horen dat je hier niet tevreden over bent. We gaan je feedback intern doorzetten ter verbetering van de kwaliteit en service.

Prima lessen

Prima lessen, praktische leraren

21. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ISBW Opleiding & Training

Wat goed om te horen, Arjan! Bedankt voor je positieve review.

ISBW

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin