InPost - Paczkomat, Kurier Arvostelua

28 362
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

Jestem niezwykle rozczarowana nie tylko tą, ale również dostawą poprzedniego zamówienia, które składałam w tym samym sklepie. Nie dostałam żadnej informacji na temat tego, że paczka czeka już w docelo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jest termin i jest on dotrzymywany w 99%. Czyli jeśli mam informację, że zamówienie będzie w poniedziałek to jest w 99% w poniedziałek, a nie we wtorek😊. Ponadto informacja, w aplikacji, o paczce w... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lähetti- ja kuljetuspalvelut

Tietoja yrityksestä InPost - Paczkomat, Kurier

Yrityksen kirjoittama

Jesteśmy liderem w oferowaniu nowoczesnych usług logistycznych i pierwszą firmą w Polsce, która stworzyła sieć automatów Paczkomat® - ponad 25 000 samoobsługowych punktów nadania i odbioru paczek, czynnych 24/7. Dzięki innowacyjnej technologii, umożliwiliśmy odbiór przesyłek wygodniej, taniej i z korzyścią dla środowiska. Automaty Paczkomat® zwiększyły wydajność usług logistycznych, a o ich sukcesie zadecydowała też szybkość dostaw - aż 98% przesyłek dostarczanych jest już następnego dnia po nadaniu!

nadaj paczkę inpost mobile

Kirjoita arvostelu

Szybko i sprawnie.

Szybko i sprawnie.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług.

Bardzo szybka dostawa

Bardzo szybka dostawa, łatwość odbioru,

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Tomek za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług.

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo szybko i sprawnie jestem bardzo…

Bardzo szybko i sprawnie jestem bardzo zadowolona 😀

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Iwona za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Wysyłka z Catanii na Sycylii bez…

Wysyłka z Catanii na Sycylii bez problemowa. W punkcie wydruk etykiety nie był problemem (opłata 40 centów). Paczka nadana w punkcie w środę po 18 (wyjechała z niego w czwartek około 7), po tygodniu w środę o 9 już była w paczkomacie odbiorczym w Warszawie. Finalny koszt 49,99 zł dla Inpost i 0,40€ dla lokalnego punktu za wydruk etykiety. Ułatwieniem mógło być aby Inpost w punktach miał jakąś maszynkę, która na podstawie kodu QR bez opłat drukowała samoprzylepną etykietę, ale świat nie jest idealny. Paczka dotarła w stanie nieuszkodzonym.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Michale, za podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i bez trudności. Twoja sugestia dotycząca drukowania etykiet jest cenna i przekażemy ją do odpowiedniego działu.

Szybkość i łatwość obsługi

Szybkość i łatwość obsługi

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Mateusz za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z szybkości i łatwości obsługi naszych usług.

Saanut 4/5 tähteä

OK ale nie trafila do mojego paczkomatu…

OK ale nie trafila do mojego paczkomatu a tymczasowego

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Wojciech, za Twoją opinię. Przepraszamy za niedogodność związaną z przekierowaniem przesyłki. Możliwe, że automat Paczkomat był przepełniony. W razie pytań, zapraszamy do kontaktu: https://inpost.pl/formularz-kontaktowy.

Saanut 1/5 tähteä

Kontakt z infolinią praktycznie…

Kontakt z infolinią praktycznie niemożliwy,na maile odpowiadają gotowymi dialogami,nie można rozwiązać problemu bo cały czas odpowiadają tymi samymi zdaniami.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Przykro nam z powodu Twoich doświadczeń, Bartek. Prosimy o kontakt przez formularz: https://inpost.pl/formularz-kontaktowy, gdzie postaramy się udzielić indywidualnej pomocy.

InPost to klasa

InPost to klasa. Szybko bezpiecznie na czas

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Marek, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług.

Wszystko bez zarzutu

Wszystko bez zarzutu ! 👌👌👌

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Ola, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Jest termin i jest on dotrzymywany w…

Jest termin i jest on dotrzymywany w 99%.
Ponadto informacja, w aplikacji, o paczce w danym paczkomacie,możliwość wybóru paczkomatu czyni was firmą wartą polecenia.👍

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Robert, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze usługi spełniają Twoje oczekiwania. 😊

Całokształt

Całokształt. Szybkość dostawy. Kompleksowy odbiór

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Maria, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług.

czas i wygoda realizacji

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Grzegorz, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że czas i wygoda realizacji spełniły Twoje oczekiwania.

Moja ulubiona firma kurierska

Moja ulubiona firma kurierska. Zawsze na czas.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Patryk, za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług.

Saanut 5/5 tähteä

Po pierwsze paczkomat Wróblewskiego 1…

Po pierwsze paczkomat Wróblewskiego 1 jest kilka kroków od mojego domu, po drugie błyskawiczna dostawa.

25. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Dariusz, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że automat Paczkomat jest tak dogodnie zlokalizowany i że dostawa była szybka.

Saanut 1/5 tähteä

Bardzo ciężko jest sie dogadać z botem

Bardzo ciężko jest sie dogadać z botem. Pin do otworzenia skrytki musiałam podawac chyba z 5 razy. Człowiek myśli ze szybko pójdzie a stoi pod tym paczkomatem jak jakiś baran i 100razy powtarza -TAK CHCE ODEBRAC PACZKE- Masakra.. następnym razem tylko kurier a nie żadne paczkomaty!

16. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Przykro nam, że napotkałaś trudności z otwarciem automatu Paczkomat. Pracujemy nad poprawą działania systemu. Zachęcamy do kontaktu przez formularz: https://inpost.pl/formularz-kontaktowy, abyśmy mogli lepiej zrozumieć sytuację.

Saanut 1/5 tähteä

Poszłam odebrać paczkę ale nic w niej…

Poszłam odebrać paczkę ale nic w niej nie bylo

26. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Przykro nam z powodu tej sytuacji, Joanna. Prosimy o kontakt poprzez formularz: https://inpost.pl/formularz-kontaktowy, abyśmy mogli dokładniej zweryfikować tę sprawę.

Saanut 5/5 tähteä

The greatest invention since the wheel.

They should win a Nobel prize for it.

15. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Mark za tak entuzjastyczną opinię! Cieszymy się, że nasze usługi spełniają Twoje oczekiwania.

Saanut 1/5 tähteä

zaginęła przesylka a inpost olał klienta

Kurier umiescil jedna z moich paczek w innej skrytce. To sie czesto im zdarza....
Nie odnalazła.sie
Nikt nie przyznał sie do błędu.
Inpost olał temat i nie uznał reklamacji
Stracili Klienta ktory miesięcznie wysyłał i zamawiał 30-40 przesylek wspierając "polski" biznes

7. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Wojtek, przykro nam z powodu Twoich doświadczeń. Prosimy o kontakt przez formularz: https://inpost.pl/formularz-kontaktowy, abyśmy mogli bliżej przyjrzeć się sytuacji.

Saanut 5/5 tähteä

Odbiór jest wygodny w dowolnym czasie i…

Odbiór jest wygodny w dowolnym czasie i w wybranym miejscu jak najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Super pomysł z siecią takich paczkomatów. A kiedy przesyłki przekraczają możliwości paczkomatu korzystam też z kuriera. Paczki docierają w szybkim czasie, nieraz jest to uwarunkowane od sprzedających. Polecam usługi firmy i jest ona potrzebna. Korzystam z niej jak tylko to możliwe.

25. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Robert za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze usługi są dla Ciebie wygodne i spełniają oczekiwania. Życzymy dalszego zadowolenia z korzystania z automatów Paczkomat oraz usług kurierskich.

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin