Ik heb nu al meerderen keren besteld bij inkdays en kan met volledige zekerheid zeggen dat ik het heel leuk vind wat ze verkopen en het aan iedereen zou aan raden die twijfeld over een tatoe!!! Perf... Näytä lisää
Inkdays heeft een zeer uitgebreide collectie tatoos. Ze worden goed verpakt verzonden met duidelijke instructie. Ik vind het leuk.
Ik heb een goede ervaring gekregen omdat ik via TikTok hier een advertentie gezien heb, toen gelijk een keer geprobeerd. Het werkte voor mij alleen niet top want de tatoe kwam door water en wrijving t... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Tijdelijke tattoos gemaakt van plantaardige inkt die tot twee weken blijven zitten.
Hollanti
- contact@inkdays.nl
- inkdays.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Goede service .en vriendelijk
Goede service .en vriendelijk
Goede kwaliteit en makkelijk te gebruiken
Perfecte service
Door een foutje de verkeerde bestelling ontvangen.
Dit is door Inkdays perfect opgelost, alsnog is de juiste bestelling dezelfde dag nog de deur uitgegaan!
Uitstekende service van Inkdays!
Echte aanrader!
Perfect alternatief dat niet permanent.
Contact…
Bij problemen/vragen krijg je een snel antwoord.
Denken met je mee en komen met een oplossing
Uitstekende klantenservice
De contactpersoon hielp me uitstekend en was super vriendelijk!
Heb nog nooit zo'n goede klantenservice gehad.
Snel en kwalitatief goed
Snelle levering en de kwaliteit is heel goed van de tatoos.
Fantastisch
Allereerst zijn de tattoo's erg leuk, makkelijk op te brengen EN ze blijven lang zitten. Maar ten tweede is de service zo goed bij Inkdays. Ik had per ongeluk de verkeerde tattoo's besteld en ze hebben dit fantastisch opgelost met een hele vriendelijke persoonlijke mail. Top bedrijf! De manager en medewerkers van de service afdeling begrijpt het!
Snelle levering. Makkelijk aan te brengen. Blijven toch zeker een dag of 8-10 zitten.
Snelle en correcte levering.
Review tattoo-s
De nep tattoo's blijfen goed lang zitten zoals aangegeven op de website. Het is heel simpel aan te brengen en duurt nier lang. Ze lijken net echt
Snelle bezorging en goede kwaliteit
Wanneer ik het bestelde was ik niet zo zeker. Maar toen ik het kreeg veranderde mijn mening snel, het werd snel geleverd aan de deur, leuk verpakt. Ik heb het direct getest en voldoet aan alle zaken die ze vermelden online!
De website bekijken ik af en toe nog eens om van de zomer nieuwe te kopen!
De tattoo bleef meerdere weken goed…
De tattoo bleef meerdere weken goed erop zitten. Daarnaast lijkt het net echt
Super leuk eenvoudig aanbrengen en…
Super leuk eenvoudig aanbrengen en blijft zeker 10 dagen zitten .
Designs zijn allemaal gestolen
Designs zijn allemaal gestolen, makkelijk te zien ook. Het zou beter zijn om van echte artiesten te kopen, die oprecht hun eigen tattoo's maken
Beautiful 2 week-tattoos
Beautiful 2 week-tattoos, a lot to choose from and the possibility to design your own. On top of all that: Quick delivery! To sum up: great!!!
Snelle levering en mooi resultaat.
Snelle levering en mooi resultaat.
Great customer support!
Great customer support!
Everything worked out superb. My questions were answered quickly, on point and with the sense of seriousness we all wish for.
All in all, gladly again!
Goede klantenservice!!!
Customer service was really good
Customer service was really good. I had an issue with my tattoo order and I almost immediately got an email back from them with a solution.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.