Ontzettend leuke ontwerpen, om van te houden, en dat in een hele fijne kwaliteit. Snel geleverd en prettig, persoonlijk contact, ook over custom tatoeages. Ook de prijzen zijn prima. Kom graag weer in... Näytä lisää
Duurt super lang voor het er is kan je het ook zelf bestellen op ali of waar dan ook is het ook nog goedkoper,
Yrityksen kirjoittama
Bij INKC geloven we dat jezelf uitdrukken niet permanent hoeft te zijn. Onze tijdelijke tattoos geven je de vrijheid om te experimenteren met je look, zonder dat je een blijvende keuze hoeft te maken. Of je nu iets subtiels zoekt voor een avondje uit, een opvallend design wilt voor een festival, of simpelweg iets creatiefs op je huid wilt dragen – bij INKC vind je een ontwerp dat bij jou past. Onze tattoos zijn eenvoudig aan te brengen, huidvriendelijk en blijven gemiddeld 7 tot 14 dagen zitten. We bieden een brede selectie aan stijlen: van minimalistische lijnen en symbolen tot gedetailleerde illustraties en artistieke ontwerpen. Perfect om je outfit compleet te maken, een fotoshoot mee te doen, of gewoon voor de lol. Denk je eraan om ooit een echte tattoo te nemen? Met INKC kun je je favoriete design eerst tijdelijk uitproberen. Zo weet je zeker of het bij je past – qua stijl, plaatsing en gevoel. Geen naalden, geen spijt — gewoon tijdelijke kunst op je huid. Ontdek de collectie en laat zien wie jij bent.
Hollanti
- Info@inkc.nl
- inkc.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Duurt super lang voor het er is kan je…
Leuke ontwerpen, goede prijzen
Ontzettend leuke ontwerpen, om van te houden, en dat in een hele fijne kwaliteit. Snel geleverd en prettig, persoonlijk contact, ook over custom tatoeages. Ook de prijzen zijn prima. Kom graag weer inslaan.
Snel geleverd
Lekker vlot geleverd en leuke manier…
Lekker vlot geleverd en leuke manier voor tijdelijke tattoo
Eigen design tattoo geweldig
Ik heb een hele fijne, prettige ervaring gehad met het ontwerpen en bestellen van mijn eigen design voor een tattoo. Hele korte lijntjes, echte betrokkenheid bij mijn wensen, snelle reactie en uiteindelijk een tattoo binnen gekregen waar ik helemaal weg van ben. Ik had 7 stuks ontvangen, waardoor ik goed kan beslissen waar ik uiteindelijk mijn definitieve tattoo wil laten zetten.
TOP!!!!
Onze dochter, nog veel te jong voor een tattoo vinden wij. Maar deze tattoos zijn dé oplossing. INKC denkt mee, ontwerpt mee. Is snel en makkelijk te bereiken. En na een akkoord zijn de tattoos snel in huis. Het opbrengen is easy en na een dag heb je een niet van echt te onderscheiden resultaat. Wat een oplossing!
Tattoo werkt super goed prijs is goed en een redelijk snelle levering
Levering duurde niet lang werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. En de tattoo werkt uiteraard super goed en blijft ook lang zitten.
Zeker proberen
Heel erg tevreden zeker aan aanrader lijkt wel net als een echte tatoo top kwaliteit
Alles is super
Echt een super concept! Heel fijn voor als je geen echte tattoos wilt. Site is heel overzichtelijk. Had mn eerste bestelling geplaatst, de volgende dag meteen binnengekregen incl een kortingscode voor een gratis tattoo, dus meteen een nieuwe bestelling geplaatst. Code deed het niet dus even via whatsapp een berichtje gestuurd, meteen reactie en alsnog mn gratis tattoo erbij gekregen! Ook de ontwerpen en het eindresultaat van de tattoos zijn echt heel mooi!
Kwaliteit en superservice
Een vriendelijke, duidelijke en goeie service, geweldig meedenken en doen wat ze beloven! De tattoo is geweldig mooi geworden, nogmaals dank!
Snel en netjes verzonden
Snel en netjes verzonden. Makkelijk aan te brengen. Met een duidelijke beschrijving.
Ben dr blij mee.
Beng ze alleen niet aan net voor dat je naar bed gaat. Als je er met een ander lichaamsdeel op gast liggen, krijg daar ook een soort van afdruk. En ook die blijft 2 weken zitten 🫣😂

Vastaus yritykseltä INKC
Makkelijk aan te brengen
Makkelijk aan te brengen, eerst zie je vrij weinig maar ik werd wakker met een mooie tattoo erg blij mee!
Leuke plek voor toffe tattoos
Leuke plek voor toffe tattoos! Ze zien er superrealistisch uit en hebben echt originele designs. Aanrader!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.