Vi har et godt samarbejde på med Advokaternes inkasso Service. De følger hurtigt op på vores sager, og ringer eller skriver med det samme der er noget vi skal tage stilling til. Rådgivningen er rigtig... Näytä lisää
Anvendt Advokaternes inkasso Service i et par sager,og det er gået fint, de klarede alt parpirarbejde og de afslutende rykkerprocedure, så de udestående beløb blev betalt. Skulle fogedrettes indblande... Näytä lisää
Advokaternes inkassoservice har i høj grad levet op til mine forventninger. Når man selv har opgivet at kradse de penge ind som kunder skylder, så sender vi kravet til Advokaternes Inkasso Service... Näytä lisää
Jeg kan trygt regne med at krav og frister overholdes, samtidig med at jeg sikrer at få mine udeståender hjem så snildt som muligt! Jeg kan integrere systemet direkte i min bogføring, så det hele "sn... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Inkasso kræver hurtig reaktion. Vores sagsbehandling er effektiv og uden omkostninger. Vi øger dit cash-flow og overskud. Send din sag og undgå et tab.
Esplanaden 26, 1263, København, Tanska
- 88535553
- info@inkassoadvokat.dk
- inkassoadvokat.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kan varmt anbefales!
Grundig rådgivning ved manglende betaling med indsigelser. Hurtig og effektiv sagsbehandling og betaling.
Virkelig hurtig og effektiv service...
Jeg giver mine bedste anbefalinger til Advokaternes Inkasso Service for hurtig, venlig og super effektiv service...
den bedste advokat der findes
den bedste advokat der findes. han hjalp os med en rigtig stred banan. han lytter og var der hele vejen igennem forløbet. og han var dytig til at informere om alt hvad der skete i sagen. han kom med gode råd hele vejen. hvis man havde spørgsmål jahh så sku man så bare ringe de man bare til ham.
Virkelig positivt
Virkelig positivt, på trods....
Det er rart at møde professionelle folk der kan tage fat når man ikke selv kan.
Nemt og smertefrit.
super service
Advokaternes inkasso service har været hurtige og effektive i en sag hvor en kunde ikke havde betalt. Jeg fik mine penge hurtigt efter jeg havde henvendt mig. Super service.
Peter Sørensen.
Vi har med stor succes anvendt…
Vi har med stor succes anvendt Advokaternes inkasso service i sager, hvor skyldner ikke ønskede at betale for et arbejde, der var bestilt
Kan stærkt anbefales
Kan stærkt anbefales. De er meget kompetente.
Intet mindre end fantastisk!
Lynhurtig inkasso service. Dygtige og kompetente advokater.
Vi har sendt vores sager direkte fra vores regnskabs program, nemmere bliver det simpelthen ikke.
Der bliver kørt hårdt på fra dag 1.
Vi kan kun anbefale det.