Vi har et godt samarbejde på med Advokaternes inkasso Service. De følger hurtigt op på vores sager, og ringer eller skriver med det samme der er noget vi skal tage stilling til. Rådgivningen er rigtig... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Anvendt Advokaternes inkasso Service i et par sager,og det er gået fint, de klarede alt parpirarbejde og de afslutende rykkerprocedure, så de udestående beløb blev betalt. Skulle fogedrettes indblande... Näytä lisää
Jeg kan trygt regne med at krav og frister overholdes, samtidig med at jeg sikrer at få mine udeståender hjem så snildt som muligt! Jeg kan integrere systemet direkte i min bogføring, så det hele "sn... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Inkasso kræver hurtig reaktion. Vores sagsbehandling er effektiv og uden omkostninger. Vi øger dit cash-flow og overskud. Send din sag og undgå et tab.
Yhteystiedot
Esplanaden 26, 1263, København, Tanska
- info@inkassoadvokat.dk
- inkassoadvokat.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Godt samarbejde og resultat.
Super god inkasso service
Super god inkasso service, de klaret med sagen på 7 dage og så fik vi alle vores penge tilbage.
Tusind tak for hjælpen.
Professional and pleasant service all…
Professional and pleasant service all the way
Jeg kontaktede advokaternes inkasso…fordi jeg skulle køre en sag
Jeg kontaktede advokaternes inkasso service i forbindelse med en sag og på under 5 mdr var sagen afsluttet.
Jeg har dog kontaktet dem igen med henblik på en ny sag og håber stadig Torben er ved roret han var helt fantastisk sidst 👍
Kan kun anbefale dem
De bedste hilsner
Mette
Har fået super god service
Har været super godt tilfreds med det arbejde der er udført, og har jeg har fået indfriet mit krav
Fik klare betaling fra vores skyldner…
Fik klare betaling fra vores skyldner hurtigt og effektivt.
Vi har arbejdet en del med AIS
Vi har arbejdet en del med AIS, specifikt med Marie Thellufsen. De er hurtige og effektive til at besvare end forespørgelser, sende brevene ud og rapportere tilbage når der er noget nyt. Udbetalingerne bliver også foretaget så snart de har pengene. Vi er glade for vores samarbejde.
Advokaternes inkassoservice får pengene hentet hjem
Advokaternes inkassoservice har i høj grad levet op til mine forventninger. Når man selv har opgivet at kradse de penge ind som kunder skylder, så sender vi kravet til Advokaternes Inkasso Service, og så kommer der skred i sagerne. De er har styr på tingene og hurtige til at informere og følge op. Priserne er også meget rimelige.
Varm anbefaling herfra.
Helle Bay, Ejer, Blank Venue
Tak for hjælpen til ais.
Efter første inkassovarsel betalte skyldner og det var dejligt tak for hjælpen til ais.Mvh Murermestern
Hurtig og effektiv service
Nemt at anmelde krav og god information…
Nemt at anmelde krav og god information løbende
Super god service
Super god service, der blev taget hånd om sagen og advokaterne ordnede alt arbejdet uden at jeg selv skulle gøre noget ☺️
Vi giver Advokaternes Inkasso Service…
Vi giver Advokaternes Inkasso Service den bedste anbefaling.
Advokaternes Inkasso Service gør et godt stykke arbejde – de er professionelle og yder en overordentlig god service – og vi har kun fået gode resultater ud af, at vælge dem som vores samarbejdspartner.
Vi har brugt Advokaternes Inkasso Service gennem længere tid og vi vil til enhver tid gøre brug af deres faglighed og professionelle måde at håndtere vores sager på.
Telealarm ApS
Jeg er meget tilfreds med deres
Jeg er meget tilfreds med deres
Arbejde
Jeg ville helt klart anbefale dem
Til andre
Mvh Martin
Sanddahls Byggeservice
Super god hjælp og service
Super god hjælp og service, penge blev opkrævet fra skyldner inden 8 dage
Det virker bare
Vi har flere gange brugt Advokaternes Inkasso Service, her gennem de seneste 5 - 6 måneder, og de har efterhånden fået indkasseret over 50.000 kr. for os, som vi ellers havde afskrevet. Effektive og meget profesionelle.
God service nemt at anmelde
God service nemt at anmelde, og hurtig responstid.
Billig og effektiv rykker/ inkasso service.
Torben har hjulpet os flere gange med at hente penge fra dårlige betalere. Billig og effektiv rykker/ inkasso service.
Helt sikker et firma jeg vil anbefale
Helt sikker et firma jeg vil anbefale - jeg har brugt dem i samarbejde med @rykkerportalen.dk
De har overholdt alle aftaler, og udført deres arbejde bedre end forventet.
Alle fordomme, om dyre ekstra regninger fra advokatfirmaer, der ikke yder en ordentlig service - er helt gjort til skamme.
Jeg vil gerne takke advokaternes…
Jeg vil gerne takke advokaternes inkasso service for fremragende udført arbejde. Vil varmt anbefale dem til andre.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.