1. Työkalutukku
  2. Rakennustyömaalaitteiden myynti
  3. Verkkokauppapalvelu
  4. Metallityökalujen ja -koneiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Vår affärsidé är att tillhandahålla produkter med högt ställda krav på såväl praktiskt som tekniskt innehåll och stort förädlingsvärde för våra kunder. Vi har direktkontakt med samtliga våra leverantörer utan fördyrande mellanhänder och söker ständigt efter nyheter som hjälper slutkunden att kunna jobba snabbare och effektivare. Vår ambition är att hålla högsta möjliga servicenivå genom snabba och kompletta leveranser via ett välorganiserat logistiksystem. Målet är att affärsförhållandet mellan INDUSTIA och våra kunder skall vara gynnsamt för båda parter. All försäljning av våra produkter sker via vår hemsida eller genom kontakt med vår personal. NI ska alltid känna att ni ska vara välkomna med såväl frågor som feedback! Varmt välkomna till INDUSTIA!

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Jag vet inte om jag har upplevt en…

Jag vet inte om jag har upplevt en bättre service någonsin.

allt går att lösa liksom. ser fram emot fler affärer!

Alex

22. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä INDUSTIA SVERIGE

Vi tackar för förtroendet och ditt fina omdöme! 🤩 Ser fram emot fler kontakter och affärer framöver. Kör så det ryker med maskinen sålänge 🔥// Alexander

Grym service!

Dom här grabbarna är definitionen av serviceminded. Trots en billigare order, som det blev lite strul med, så agerade dom blixtsnabbt och löste det långt över förväntan.
Hade kontakt med Alexander, som förtjänar en extra guldstjärna.

16. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä INDUSTIA SVERIGE

Riktigt kul att höra att du är nöjd, även när allt inte gick helt enligt plan från början! Vi försöker alltid lösa saker snabbt och schysst, oavsett storleken på ordern – så det värmer att du uppskattar det. Alexander hälsar och tackar för guldstjärnan! 🤩🙌
Du är alltid välkommen tillbaka Fredrik 🙏🏻

Saanut 5/5 tähteä

Bästa tänkbara bemötande och support

Bästa tänkbara bemötande och support.
Mycket hjälpsamma, jag hade lite strul med att koppla ihop svets och pedal och Alexander och Mikael la ner mycket tid och engagemang för att lösa det vilket dom också gjorde.
Stort tack!!☀️
// Jonas

10. syyskuuta 2025

Tack för din fina recension Jonas! 😁
Vi är glada att vi klurade ut ärendet, både för din och vår skull 😄🙏🏻 Vi hörs vidare! // Alexander & Micke

Saanut 5/5 tähteä

Jättebra och snabbt kontakt!

13. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä INDUSTIA SVERIGE

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi blir superglada av att höra detta.
Hoppas vi hörs igen! 🤩

// INDUSTIA Kundsupport ⚒️

Kanonservice

Snabb o bra respons. Bra kunskap o snabba leveranser. Rekommenderar deras butik alla dagar i veckan
/Stefan

8. maaliskuuta 2024

Tack för ditt fina omdöme Stefan! 🤩
Vi önskar dig en trevlig helg och varmt välkommen åter! ☀️

Vi höres!
/ Alexander
www.industia.se

Saanut 5/5 tähteä

Absolut bästa kundservice jag någonsin…

Absolut bästa kundservice jag någonsin haft att göra med, kunna messa långt efter stängning och få svar inom 2 minuter är 100% guld! All heder till grabbarna 👍💎

1. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä INDUSTIA SVERIGE

Hej Jim! Det värmer i våra hjärtan att du är nöjd och belåten med vår service! Vi försöker finnas tillgängliga näst intill dygnet runt för våra kunder och vi är glada att det uppskattas! 😍 Vi önskar dig all lycka med din nya maskin! 🔥 Kör så det ryker! / Gänget på www.industia.se

Bra och snabb service…

Vid reklamation av ett brännarhuvud fick jag snabbt ett nytt skickat till mig och som bonus också en extra gasflaska. Jag kände mig väl omhändertagen som kund.

29. tammikuuta 2024

Tack Bo för ditt omdöme! 🤩
Vi är glada att du uppskattade vår service! Kör hårt med nya brännarhuvudet! 🔥
Trevlig kväll!

Saanut 5/5 tähteä

Tryggt köp efter ovanligt bra kundservice.

Inför och efter mitt köp hade jag en hel del frågor kring produkten och Alexander svarade mycket tålmodigt på alla mina frågor.
Kontakten skedde via telefonsamtal och sms, ibland utanför arbetstid och det är mer än vad jag som kund kan begära.

Jag känner mig verkligen trygg i mitt köp och med produkten.

19. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä INDUSTIA SVERIGE

Tack för ditt fina omdöme Christer! Vi är så glada att du känner dig trygg med ditt köp! 🤩 Och tack för de trevliga samtalen! På återseende 👋🏻 / Alexander

Saanut 5/5 tähteä

Allt från vägledningen i chatten för…

Allt från vägledningen i chatten för att få rätt produkter till packningen av den samma till leveransen. Allt klockrent.
Handla här och ni gör er bästa affär när det gäller industriprodukter.

15. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä INDUSTIA SVERIGE

Stort tack för ert fina omdöme! Vi älskar nöjda kunder! 😍 hoppas vi hörs framöver igen! 👋🏻
Hälsningar, Alexander från chatten 🙏🏻

Riktigt bra!

En av de bästa kundservice jag varit med om vid webaffärer! Riktigt bra kommunikation! Tack!

13. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä INDUSTIA SVERIGE

Vad glada vi blir av att du var nöjd med vår service! Det är A och O för oss! ☺️ Tack för att du delar med dig! På återseende 👋🏻

// Gänget på INDUSTIA 🙏🏻🛠️

Saanut 5/5 tähteä

Beställda varor kom redan dagen efter. Bra packat. Kan rekommenderas.

12. joulukuuta 2023

Tack för ditt omdöme Marcus 😁🙌🏻
Du är varmt välkommen åter! 🤝

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin