Yrityksen tiedot
- Sähköyhtiö
- Elektroniikan maastaviejä
- Elektroniikkavalmistaja
Yrityksen kirjoittama
Sutars & Skyllermarks – Trygg specialist inom 12/24 V-system Vi är ett svenskt familjeföretag baserat i Lövestad i södra Sverige, förenade av två starka varumärken med djupa rötter i el- och installationsbranscherna – Sutars och Skyllermarks. Sedan 1980 respektive 1998 har vi utvecklat och levererat lösningar för 12/24 V-installationer, med produkter som USB-uttag, adaptrar, kopplingar och kablar. Vår vision är enkel: att leverera produkter som fungerar, håller länge och bidrar till långsiktig nytta — inte bara för dig som kund, utan också för miljön. Vi kombinerar funktionalitet, precision och hållbarhet med ett starkt engagemang för kvalitet i varje led, från idé och produktion till leverans. Majoriteten av våra produkter tillverkas eller färdigställs i Sverige, och vi är stolta över att kunna skicka dem över hela världen – alltid med samma hantverkskänsla och omsorg som kännetecknat båda företagen sedan start. När du väljer oss får du inte bara komponenter och installationstillbehör, utan också: • En erfaren partner med teknisk kompetens • Ett företag som bryr sig om kundnytta och långsiktiga relationer • Ett engagemang för att lyssna på dig och förbättra oss Vi ser fram emot att höra vad du tycker om oss — dina omdömen och recensioner hjälper oss att bli ännu bättre, och ger andra kunder en ärlig bild av hur det är att samarbeta med oss.
Brösarpsvägen 19, 27572, Lövestad, Ruotsi
- kontakt@sutars.com