Beställde typ 50 sådana farmarskruvar på amazon för över 200kr som efter låååång tid inte dök upp. Såldes stod det av något som heter scirmantas eller något sådant men amazon återbetalade mig och så b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Trodde att leveransen skulle komma snabbare. Kontaktade Borco och blev då lovad att leverans skulle komma omgående och det gjorde den. Bra jobbat MVH Tobias
Yritys on vastannut
Bra produkter och priser! Leveranstiden va dock betydligt längre än beräknat vilket drar ner betyget. Beställningen gjordes under semestertid, så det kan ha varit bidragande till den längre handlägg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb leverans, bra pris. Skruven jag köpte kräver förborrning för att MDF-skivan inte ska spricka. Info på hemsidan angav att det inte behövs och det anser jag vara fel. Jag skruvade i ändträ på 19... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi tillhandahåller infästning som träskruv, plåtskruv, betongskruv, spik, klammer och mycket mer. Borco.se har snabba leveranser, bra priser och bra betallösningar. Fri frakt från 799:-
Kvadervägen 3 Port 4, 33173, Bor, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Lien felleverans som rätttades till utan krusiduller
Trodde att leveransen skulle komma snabbare.
Bra jobbat
MVH Tobias

Vastaus yritykseltä Borco
Tyvärr hade vi ingen bra upplevelse av att beställa från er på Borco. Produkten vi köpte var tydligen restad men det framgick ej vid köp. Vi fick ingen återkoppling om detta utan hörde själva av oss efter ca 4 arbetsdagar då vi ej fått någon uppdatering på vår order. Då lovades vi leverans inom 2-3 dagar då produkten skulle komma in. Efter 4 arbetsdagar hade vi fortfarande ej fått någon återkoppling. Då tog vi beslutet att annullera vår beställning. Eftersom vårt projekt nu har stannat upp och kostat oss både pengar och tid. Att produkten är restad kan absolut förekomma men vi fick ingen återkoppling från er allteftersom utan var tvungna att jaga er för information om vår beställning.

Vastaus yritykseltä Borco
Tyvärr va produkten restad. Men kom in mycket tidigare än de först lovat.
Super bra och personlig kundtjänst.

Vastaus yritykseltä Borco
Billigt o bra sortiment för mitt projekt

Vastaus yritykseltä Borco
Fick vänta på varan och ringde och efterlyste varan och de skulle ringa upp men det skedde inte och detta hände flertalet gånger

Vastaus yritykseltä Borco
Trots problem med leveransen så var det lätt att få kontakt och svar.