Ilmaha Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Sinds 22 april ben ik in contact met de klantenservice over mijn bestelling van een voedingskussen. Bij het bestellen was er iets misgegaan: ik had per ongeluk alleen 2 hoezen besteld in plaats... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

2e hands een meitai weten te bemachtigen.. echter kon ik deze niet fijn en makkelijk strak trekken. Na contact met Ilmaha bleek dat het een wat ouder model was. Ik mocht hem opsturen zodat het bevesti... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden van onze borstvoedingskussenhoes. In één handomdraai bouw je hem om tot een gezellig nestje met de Relax Hoes. Om nog maar te zwijgen over de prachtige kleuren waarin Ilmaha hun product... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Opeens lekt het kussen na 3-4 maanden gebruik EPS microparels en ligt je hele bed / slaapkamer vol met plastic balletjes. De plek en kamer waar je veilig met je kind denkt te zijn, paar minuten lat... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Lastentarvikeliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

De betekenis van Ilmaha is baby of pasgeborene. Eerlijke producten voor de allerkleinsten, met veel liefde en precisie handgemaakt. Terug naar de basics om het moederschap te ondersteunen, zonder concessies te doen op de kwaliteit van het materiaal of gebruiksgemak. Producten van natuurlijk of biologisch materiaal. We omarmen de kwetsbaarheid van de baby en we nemen deze in bescherming. Ook dragen we hiermee ons steentje bij aan het welzijn van het milieu, dat van groot belang is voor de toekomst van onze kleintjes.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

ZWARTE MEI TAI DRAAGZAK

ZWARTE MEI TAI DRAAGZAK

De eerste aankoop die ik heb gedaan bij ILMAHA was een draagzak ter voorbereiding op mijn baby’tje. De zwarte mei tai hydrofiele draagzak heb ik toen gescoord en wat een aankoop! Heb m’n zoontje er meteen (toen hij pasgeboren) was in gedragen. De nabijheid was zo fijn. Het is ergonomisch (als je de banden over je schouders doet in plaats van op je schouders. Ik blij. Mijn baby blij. Ik heb de mei tai ondertussen in alle seizoenen kunnen gebruiken. In regen, in sneeuw en in de zon! Oprecht tevreden over deze draagzak en heb deze aan al m’n zwangere vriendinnen aangeraden!

Ook heb ik een relax hoes besteld in de kleur champagne als kraamcadeau samen met een voedingskussen, the perfect gift, als je het mij vraagt.

Top webshop. Top service en super lieve en behulpzame ondernemers!

Saanut 5/5 tähteä

Mijn 2 de borstvoedings avontuur is…

Mijn 2 de borstvoedings avontuur is gestart. En dit met een item die ik veel eerder moest gekend hebben. Het borstvoedingsdoek heeft voor mij een nieuwe wereld doen open gaan wat een gemak en veel comfortabeler voor jou en je baby op verplaatsing, ook met dit warme weer ideaal om je baby in de schaduw te leggen. Ik kan het alvast niet meer missen !

Mei Tai Draagzak

Tijdens de 9 maanden beurs een mooie draagzak gekocht. Super fijn geholpen en er werd uitgebreid de tijd voor me genomen om alles uit te leggen.
De draagzak zelf is niet alleen erg mooi maar ook nog eens comfortabel door de fijne stof en ook makkelijk te gebruiken. Ik raad deze winkel zeker aan.

Super tevreden

De mei tai is top! Binnenkort ook een voedingsdoek bestellen. Het is echt super kwaliteit en veel keuze in stof en kleur!

Goed geholpen

Duidelijk antwoord op mn vragen ontvangen en goed meegedacht. Zeer tevreden met de mei tai! Ondanks mijn zwakke schouders/nek, geen klachten!

14. heinäkuuta 2022

Super snelle levering

Super snelle levering!
Blij met het speentje. Nu meer bij besteld. Eerst 1 gekocht om te kijken of de overstap van bibs goed ging. Ze pakte et meteen dus blij. Viel me namelijk op dat de bibs de randjes snel loskomen nu ze ook af en toe kauwt en niet zuigt

12. heinäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Bestelling was binnen 24 uur na…

Bestelling was binnen 24 uur na plaatsen al binnen! Topservice! Kleine is nog niet geboren dus de producten kunnen we nog niet testen maar de kwaliteit en afwerking zien er goed uit!

10. heinäkuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin