Banner for IGO Promo

IGO Promo Arvostelua

5 899
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prima verzorgt,optijd en product volgens omschrijving besteld en klopt gewoon.bedankt iglo Ruud Duiker Hoofddorp

Saanut 5/5 tähteä

Voor ons bedrijf hebben we notitieboekjes met logo besteld. Eerst een sample, dat snel binnenkwam. Vervolgens de bestelling geplaatst. Is allemaal netjes en snel verlopen, en over de kwaliteit zijn we... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De mensen van IGO Promo denken altijd mee en nemen pro-actief contact op als ze vermoeden dat iets niet goed is of beter kan. In ons geval met de bedrukking van de nekkoorden. Top team!

Saanut 5/5 tähteä

Er werd persoonlijk met me gekeken en kon mijn vragen stellen over de aanleverspecificaties. De producten kwamen snel en netjes binnen, zijn er heel blij mee!

1. Kampanjatuotemyynti
  2. ja myös
  3. Kampanjatuotteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

IGO Promo is dé specialist in het bedrukken van promotionele artikelen. Al 80 jaar zijn we ervan overtuigd dat relatiegeschenken en promotionele producten met opdruk ondernemingen helpen bij het versterken van hun merk. Wij begrijpen de kracht van geven. En adviseren onze klanten dat ook te doen voor hun relaties. Wij geloven niet alleen dat het voor ondernemingen leuk is om iets weg te geven, wij geven zelf ook graag iets terug. Daarom zijn we ons bewust van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met ons ruime assortiment is er altijd een perfect geschenk. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat merken zich gemakkelijk kunnen uitdrukken via gepersonaliseerde geschenken. En dit alles doen wij op een persoonlijke manier, door iedereen stap voor stap door het proces te begeleiden. Net als bij onze service, stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en de bedrukking. Veel handelingen worden nog steeds handmatig gedaan, zodat wij de échte kwaliteit kunnen blijven garanderen.

Erinomainen

(5 899)

159 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Telefonisch contact genomen omtrent…

Telefonisch contact genomen omtrent vragen qua bedrukking en mogelijkheden. De meneer was zeer onbehulpzaam en zelfs arrogant.

21. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Tamara,

Bedankt voor de review. We vinden het jammer om te horen dat we je niet de service hebben kunnen geven die je van ons gewend mag zijn en je ook kunt zien aan de reviews die we krijgen. We willen dit graag laten zien dus je mag altijd contact met ons opnemen zodat we kunnen laten zien dat we je op een goede manier kunnen helpen. Excuses voor het ongemak.

Saanut 1/5 tähteä

Misleidende mogelijke leverdatum op website

Vanmorgen flesjes water en pepermuntjes besteld. De gestelde leverdatum op de website was respectievelijk 22 april en 21 april. Helaas stond er op de orderbevestiging iets van veel latere datum! Meteen geannuleerd.

13. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Johanna,

Bedankt voor je beoordeling. Heb je hier al contact over opgenomen met onze collega's om te kijken wat we kunnen betekenen? Dit kan via support@igopromo.com of 0492-530123. We proberen altijd de juiste leverdata te communiceren op onze website maar wanneer er iets mis gaat willen we zeker nog even kijken wat we kunnen betekenen. We moeten hierbij wel aangeven dat de bestelling online is geplaatst met een levertijd van het ene artikel op 21 april maar het tweede artikel is direct bevestigd met een levertijd in mei wat ook zeker niet eerder kan dan op de website aangegeven levertijd.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne pennen besteld met logo

Fijne pennen besteld met logo. Dit ging heel makkelijk en snel geleverd. Goede kwaliteit!

26. maaliskuuta 2026

Beste Anouk,

Bedankt voor je mooie beoordeling. We vinden het super fijn dat je tevreden bent over de de ontvangen bestelling van de pennen.

Goed produkt

Goed produkt, levering zoals aangegeven.

27. helmikuuta 2026

Beste Elviera,

Bedankt voor de mooie beoordeling. Super fijn om te lezen dat je tevreden bent over de producten en de levering.

Duidelijk in de communicatie

Duidelijk in de communicatie, bereid om een extra sample te sturen en mee te denken.

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä IGO Promo

Bedankt voor de mooie beoordeling. Super dat alles naar wens is verlopen dat jullie tevreden zijn over de service en communicatie.

Saanut 4/5 tähteä

de eerste ervaring was minder

de eerste ervaring was minder, product was niet zoals verwacht. de oplossing heeft het probleem opgelost.

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä IGO Promo

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het erg fijn om te lezen dat we ondanks de negatieve ervaring toch een passende oplossing hebben kunnen bieden.

Saanut 5/5 tähteä

Goede communicatie, duidelijk, heel tevreden.

Al jaren klant, gaat altijd goed, duidelijk in communicatie en snelle levering.

23. helmikuuta 2026

Beste Ellen,

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vind het super fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over de communicatie.

Saanut 4/5 tähteä

Goed en snel contact

Goed en snel contact. Product netjes en snel geleverd.

20. helmikuuta 2026

Beste Marlies,

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het erg fijn dat alles goed is verlopen en dat jullie tevreden zijn over de producten.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goede verwerking van…

Snelle levering en goede verwerking van de bestelling.

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä IGO Promo

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het super om te lezen dat alles naar wens is verlopen en de artikelen snel geleverd zijn.

heel goed

Geleverd zoals besproken, gemakkelijk te bestellen, kwaliteit klopt, komen afspraken na.

25. helmikuuta 2026

Beste Rob,

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het erg fijn om terug te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie tevreden zijn over de service.

Goed service, netjes bedrukt

Snelle service en de bedrukking zag er uit zoals beloofd

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä IGO Promo

Bedankt voor de mooie beoordeling. Super fijn dat jullie tevreden zijn over de snelle service en levering.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en mooie levering!

Snelle en mooie levering!
Snel begrip van de wensen, omgetoverd in een heel mooi resultaat!

12. helmikuuta 2026

Beste Marieke,

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het super om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en het mooie resultaat.

Team IGO

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin