Prima verzorgt,optijd en product volgens omschrijving besteld en klopt gewoon.bedankt iglo Ruud Duiker Hoofddorp

Yritys on vastannut
De mensen van IGO Promo denken altijd mee en nemen pro-actief contact op als ze vermoeden dat iets niet goed is of beter kan. In ons geval met de bedrukking van de nekkoorden. Top team!
Yritys on vastannut
Er werd persoonlijk met me gekeken en kon mijn vragen stellen over de aanleverspecificaties. De producten kwamen snel en netjes binnen, zijn er heel blij mee!
Yrityksen kirjoittama
IGO Promo is dé specialist in het bedrukken van promotionele artikelen. Al 80 jaar zijn we ervan overtuigd dat relatiegeschenken en promotionele producten met opdruk ondernemingen helpen bij het versterken van hun merk. Wij begrijpen de kracht van geven. En adviseren onze klanten dat ook te doen voor hun relaties. Wij geloven niet alleen dat het voor ondernemingen leuk is om iets weg te geven, wij geven zelf ook graag iets terug. Daarom zijn we ons bewust van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met ons ruime assortiment is er altijd een perfect geschenk. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat merken zich gemakkelijk kunnen uitdrukken via gepersonaliseerde geschenken. En dit alles doen wij op een persoonlijke manier, door iedereen stap voor stap door het proces te begeleiden. Net als bij onze service, stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en de bedrukking. Veel handelingen worden nog steeds handmatig gedaan, zodat wij de échte kwaliteit kunnen blijven garanderen.
Panovenweg 12 - Begane grond, 5708 HR, Helmond, Hollanti
- +31 (0) 492 530 122
- sales@igopromo.nl
- igopromo.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Snel en goed
Voor ons bedrijf hebben we notitieboekjes met logo besteld. Eerst een sample, dat snel binnenkwam. Vervolgens de bestelling geplaatst. Is allemaal netjes en snel verlopen, en over de kwaliteit zijn we ook heel tevreden.

Vastaus yritykseltä IGO Promo
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. De druk kwaliteit op de kleding is ook zeer goed. Het personeel is erg vriendelijk en denken met je mee.

Vastaus yritykseltä IGO Promo
Ik ben doorgaans tevreden over IGO, deze keer niet, jammer....
Ik ben doorgaans tevreden over IGO. Het is jammer dat een orderbevestiging niet nageleefd werd. Verzending was gepland op 03/09. Aangezien ik op 04/09 nog geen track & trace had ontvangen, stuurde ik vrijdag ca. 12u00 een mailtje waar ik geen antwoord op kreeg. Op maandag had ik nog geen nieuws & belde dan zelf om te horen dat de kleur van het item niet meer beschikbaar was en dus ook niet kon geleverd worden. Daardoor lopen de collega's hun petje voor de team building mis....

Snelle Jelle's!
Ontzettend snelle reacties, er wordt snel doorgepakt met alles en ze komen hun beloftes na!
Een volgende keer weten wij jullie weer te vinden!

Goede snelle levering
Alles ging mis!
Alles ging mis, ondanks driemaal checken of de levertijd werd gerespecteerd werd er veels te laat geleverd. De producten waren zogenaamd kwijtgeraakt. Bij nabellen was er een levering op tijd alsnog mogelijk maar dit bleek ook totale onzin, vrijdag om 17.00 op laten pikken in Polen door een postbedrijf betekent niet dat het op vrijdag nog geleverd kan worden in Rijswijk. Wij voelen ons bedonderd.

goede service
Product boodschappentasje
Product boodschappentasje is een prima alternatief, echter werd het wel ontvouwen geleverd i.p.v. in het bewaartasje. Verdere be/afhandeling is prima.
Goede service achteraf bij ontevredenheid
We waren niet helemaal tevreden met de bedrukking op de sleutelhangers. sommige waren niet goed gedrukt. ze deden niet moeilijk en hebben meteen een extra bestelling gedaan en deze opgestuurd.
Medewerker heeft over het product…
Medewerker heeft over het product meegedacht hoe het logo op product gezet moest worden. Vriendelijk en correct.
Bestelling
Wij bestellen vaker bij IGO post en zijn eigenlijk altijd tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit en de medewerkers zijn vriendelijk!
Prima pennen, zeer verzorgd uitgevoerd.
Wij hebben pennen besteld met onze eigen tekst. Eerst natuurlijk een proef-pen besteld. Dit was een prima keuze en het plaatsen van onze tekst is zeer mooi uitgevoerd. Kortom; zeer tevreden.
snelle service en levering