Banner for IGO Promo

IGO Promo Arvostelua

5 899
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prima verzorgt,optijd en product volgens omschrijving besteld en klopt gewoon.bedankt iglo Ruud Duiker Hoofddorp

Saanut 5/5 tähteä

Voor ons bedrijf hebben we notitieboekjes met logo besteld. Eerst een sample, dat snel binnenkwam. Vervolgens de bestelling geplaatst. Is allemaal netjes en snel verlopen, en over de kwaliteit zijn we... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De mensen van IGO Promo denken altijd mee en nemen pro-actief contact op als ze vermoeden dat iets niet goed is of beter kan. In ons geval met de bedrukking van de nekkoorden. Top team!

Saanut 5/5 tähteä

Er werd persoonlijk met me gekeken en kon mijn vragen stellen over de aanleverspecificaties. De producten kwamen snel en netjes binnen, zijn er heel blij mee!

1. Kampanjatuotemyynti
  2. ja myös
  3. Kampanjatuotteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

IGO Promo is dé specialist in het bedrukken van promotionele artikelen. Al 80 jaar zijn we ervan overtuigd dat relatiegeschenken en promotionele producten met opdruk ondernemingen helpen bij het versterken van hun merk. Wij begrijpen de kracht van geven. En adviseren onze klanten dat ook te doen voor hun relaties. Wij geloven niet alleen dat het voor ondernemingen leuk is om iets weg te geven, wij geven zelf ook graag iets terug. Daarom zijn we ons bewust van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met ons ruime assortiment is er altijd een perfect geschenk. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat merken zich gemakkelijk kunnen uitdrukken via gepersonaliseerde geschenken. En dit alles doen wij op een persoonlijke manier, door iedereen stap voor stap door het proces te begeleiden. Net als bij onze service, stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en de bedrukking. Veel handelingen worden nog steeds handmatig gedaan, zodat wij de échte kwaliteit kunnen blijven garanderen.

Erinomainen

(5 899)

159 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en duidelijke communicatie en…

Snelle en duidelijke communicatie en levering.

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä IGO Promo

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het altijd fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de communicatie en de levering.

Saanut 5/5 tähteä

Klant is echt koning hier.

Ze schakelen enorm snel en ik vond het prettig om vooraf een sample te krijgen. Deze werd zonder problemen direct toegestuurd. Klinkt vanzelfsprekend, maar is echt unicum.

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä IGO Promo

Bedankt voor de mooie beoordeling. Super dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over de service.

snelle levering

snelle levering
en duidelijk product

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä IGO Promo

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het super dat alles naar wens is geleverd.

Prima prijs

Prima prijs - geleverd conform afspraak

29. tammikuuta 2026

Beste Frits,

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over de prijs en de levering.

Klantvriendelijk bedrijf

Een heel fijn bedrijf dat goed met je meedenkt en snel levert. Zeer vriendelijk klantcontact. Het heeft een showroom, maar ook kun je gratis samples bestellen, om tot een goede keuze te komen. En de prijzen zijn ook erg scherp.

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä IGO Promo

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het erg fijn dat alles naar wens is verlopen en dat jullie tevreden zijn. Op dit moment is helaas de showroom echter wel gesloten maar via de website kun je alle artikelen terugvinden.

Saanut 2/5 tähteä

Wat ging er mis? Van alles.

Wat ging er mis? Van alles.
Er zijn maar weinig van de gemaakte afspraken nagekomen. Daarnaast is er vrijwel alleen communicatie als ik de initiatiefnemer ben.
Oprecht: als ik dit vooraf had geweten, had ik nooit een bestelling geplaatst.
Over het product ben ik zeker te spreken.

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä IGO Promo

Bedankt voor de beoordeling. We vinden het erg vervelend dat het verloop van de bestelling niet gegaan is zoals je van ons mag verwachten. We nemen dit zeker mee in onze evaluatie om de service te verbeteren. Gelukkig is eindresultaat wel goed zoals je mag verwachten. Excuses voor het ongemak.

Saanut 5/5 tähteä

Al jaren goede ervaringen mee

Al jaren goede ervaringen mee, goede service en meedenkende medewerkers!

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä IGO Promo

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het super dat alles naar wens is verlopen als die jaren en dat jullie tevreden zijn over de service.

Alles keurig netjes geleverd

Alles keurig netjes geleverd. Materiaal is prima.

21. tammikuuta 2026

Beste Arnold,

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en de artikelen.

Goed georganiseerd en duidelijk

De vragen werden meteen in de chat al goed beantwoord. Dat ging over de betaling en levertijd. Alles goed geregeld en de levertijd nog eerder dan verwacht.

16. tammikuuta 2026

Beste Marlies,

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het super dat alles naar wens is geleverd en dat je tevreden bent over het contact.

Saanut 4/5 tähteä

Communicatie

goed bereikbaar voor communicatie en duidelijkheid daarin

14. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä IGO Promo

Bedankt voor de mooie beoordeling. Super dat alles naar wens is verlopen en dat jullie tevreden zijn over de communicatie.

Saanut 5/5 tähteä

snelle levering prima produprima ct

snelle levering prima product

6. tammikuuta 2026

Beste Bernice,

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het super fijn dat alles naar wens is geleverd en dat jullie tevreden zijn over de artikelen.

Saanut 5/5 tähteä

Op tijd en netjes verpakt

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä IGO Promo

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het erg fijn dat je jullie alles op tijd hebben ontvangen en netjes geleverd is.

Saanut 5/5 tähteä

Oplossingsgericht, kwalitatief en snel geleverd!

We hadden eerder als eens flessen met ons logo erop besteld en wilde dit combineren met een nieuw product. Dit was handig want men wist direct wat we wilden. Ging snel, gaaf eindresultaat en werd ook snel afgeleverd.

5. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä IGO Promo

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het erg fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over het gehele proces.

Saanut 4/5 tähteä

kalenders wat laat besteld

kalenders wat laat besteld, maar toch in overleg super goed, maar bovenal snel geregeld !

30. joulukuuta 2025

Beste Henk,

Bedankt voor de mooie beoordeling. Super fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en de levering van de kalenders.

Team IGO

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin