Hei jeg elsker det vippe serumet!! Jeg trudde ikke denne skulle funke fordi jeg har prøve haugevis av andre vippeserum som ikke funket, men dette gidde meg et veldig bra resultat bare på 1 månde!! Men... Näytä lisää

Testet neglelakken deres for første gang og er så imponert over dekkevne og at den ikke slites av ved daglige gjøremål. Kaster nå alle mine tidligere neglelakker og kjører på med Iglow. Endelig noe so... Näytä lisää

Jeg har kjøpt vippeserum, mascara primer og mascara. Resultatet er utrolig bra! Vippene er lengre og primer, sant mascara gir godt volum, klumper ikke og tørker heller ikke fort ut. Utrolig fornøyd m... Näytä lisää

Har anvendt brynserumet i flere år nå og kan ikke være foruten. Er skeptisk til alt som høres for godt ut til å være sant, men valgte å teste ut både vippe og brynserum- det angrer jeg ikke på! På bry... Näytä lisää

1. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja
  2. ja myös
  3. Hiustuotemyymälä
  4. Kosmetiikkaliike

Tietoja yrityksestä iGlow

🥰 Skjønnhets- og velværeprodukter siden 2012. 🇳🇴 Basert i Bergen, Norge. Hjemmet til det mest populære vippeserumet i Norge* - iGlow Lash Maximizer.

Fører i dag 80 unike iGlow-produkter av høyeste kvalitet innen skjønnhet, pleie og velvære - blant annet iGlow Vippeserum og brynserum, iGlow Silkeputetrekk, iGlow Under Eye Patcher, iGlow Neglelakk, den ekslusive serien iGlow Ansiktsserum og mye mer. Besøk vår nettside! Se våre serum Se alle iGlow-produkter Få 15% rabatt på alt fra iGlow

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

4,4

Kaikki arvostelut

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Rask levering

Rask levering. Dessverre reagerte jeg på produktet, men ingenting feil med selskapet.

28. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä iGlow

Det var veldig synd at du ikke kunne bruke serumet! Tok du kontakt med oss? Ofte er det kun små justeringer som skal til, så vi hjelper deg gjerne med å finne ut av dette 😊 Hilsen iGlow

Godt utvalg

Godt utvalg, rask levering. Anbefales!

28. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä iGlow

Det er veldig kjekt å høre at du er så fornøyd 🤩 Takk for hyggelig tilbakemelding 💕 Hilsen iGlow

Rask levering

Rask levering. Virker etter forventningen.

31. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä iGlow

Dette produktet holder ikke hva reklame…

Dette produktet holder ikke hva reklame sier. Føler meg lurt. Dårlig produkt!

29. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä iGlow

Hei, Marit! Det er veldig leit å høre at du ikke ble fornøyd med iGlow Self Tanning Mousse. Du må gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg med dette 😊 Hilsen iGlow

Veldig bra!

Fungerer sinnsykt bra!

Jeg elsker iGlow! <3 Det fungerer faktisk helt sinnsykt bra, og vippene mine har aldri vært lengre. Jeg har ganske lange vipper fra før, men mister dem oftere når jeg ikke bruker serum. Vippeserumet er et must, og har blitt en fast del av rutinen :)

25. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä iGlow

Hei, Martine! Det er kjempekjekt å høre at du er så fornøyd med vippeserumet 🤩 Visste du forresten at man kan sende inn bilder av resultatet til oss og bli belønnet? Bilder sendes til love@iglow.no Hilsen iGlow

Både bryn og vippeserumet til iGlow holder det de lover

Jeg gikk til innkjøp av iGlow vippe og brynserum i slutten av august. Nå har ikke jeg påført serum hvér kveld, men er dess mer imponert over effekten til produktene. Brynene mine ble merkbart fyldigere kun etter få dager, vippene tar det noe lengre tid med, men er fortsatt kjempe fornøyd!

24. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä iGlow

Hei, Renate! Det er så kjekt å høre at du er fornøyd 🥰 Serumene virker når vipper/bryn befinner seg i vekstfasen. Selv om de fleste må vente noen uker, så kan man se effekt nesten med en gang om man er heldig det klaffer bra med vekstsyklusen 🤩 Visste du forresten at man kan sende inn bilder av resultatet til oss og bli belønnet? Bilder sendes til love@iglow.no Hilsen iGlow

Fantastisk

Har aldri i hatt lengre og fyldigere øyevipper. Jeg er så utrolig fornøyd. Kommer garantert til å fortsette med iGlow.

Vastaus yritykseltä iGlow

Hei, Elin! Det er veldig kjekt å høre at du er så fornøyd med resultatet du har fått 🤩 Hilsen iGlow

Utrolig rask levering

Utrolig rask levering, og merket resultater etter to/tre uker . Kan anbefales!

Vastaus yritykseltä iGlow

Det er så kjekt å høre at du er fornøyd med både leveringstid og resultatene du har fått 🥰 Hilsen iGlow

Raske til å sende ordren

Raske til å sende ordren, og det viktigste av alt at produktet er knallbra. Jeg har brukt iglow en stund og har fått nydelige lange vipper som folk kommenterer.

22. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä iGlow

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med leveringstiden vår, og vippeserumet 🥰 Hilsen iGlow

funker veldig bra på vippene

funker veldig bra på vippene, men får veldig mørke øyelokk, ellers veldig bra

21. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä iGlow

Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med effekten fra serumet 😊 Så lenge du ikke opplever irritasjon så kan det tenkes at det du opplever har sammenheng med økt blodsirkulasjon. Det er ikke farlig eller permanent.

Prøvd gjerne med en mindre mengde serum eller pensle sjeldnere 😊 Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål! Hilsen iGlow

Er det verdt det?

Tørr, misfarging og sår der jeg har brukt produktet. Det fynker jo, men vet ikke om det er verdt det..

22. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä iGlow

Heisann! Slik skal det selvsagt ikke være, så om du opplever dette må du være allergisk mot noe av innholdet og skal ikke fortsette å bruke det. Ta kontakt med oss direkte så hjelper vi deg videre 😊 Hilsen iGlow

Vastaus yritykseltä iGlow

Hei, Maria! Når du ikke mottok bestillingen din etter rimelig tid sendte vi en ny pakke til deg. Nå har vi mottatt den første sendingen i retur fra Posten, og vi regner med at den nye utsendingen er mottatt 😊 Ta selvsagt kontakt med oss dersom du har spørsmål 💕 Hilsen iGlow

Elsker iGlow vippeserum.

Elsker iGlow vippeserum.
Vippene mine er mørkere, lengre og sterkere.
Flere tror det er vippeextentions.
Har brukt det i flere år nå.
Ingen som slår de resultatene denne gir :)

21. elokuuta 2023