Etter kanskje 1-2 mnd så jeg en forskjell på vippene og brynene etter å ha brukt serumene. De vokste seg lengre enn vanlig. Men så fikk jeg betente hårsekker rundt øynene, og vippene og brynene var p... Näytä lisää
Jeg har kjøpt vippeserum, mascara primer og mascara. Resultatet er utrolig bra! Vippene er lengre og primer, sant mascara gir godt volum, klumper ikke og tørker heller ikke fort ut. Utrolig fornøyd m... Näytä lisää
Har anvendt brynserumet i flere år nå og kan ikke være foruten. Er skeptisk til alt som høres for godt ut til å være sant, men valgte å teste ut både vippe og brynserum- det angrer jeg ikke på! På bry... Näytä lisää
Vippeserumet virker!!! Jeg er 53 år og meget fornøyd med vippene mine nå. De er i utgangspunktet ganske puslete og nå er de superfine med bra lengde. Jeg har brukt det i mange år og merker smertelig f... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä iGlow
🥰 Skjønnhets- og velværeprodukter siden 2012. 🇳🇴 Basert i Bergen, Norge. Hjemmet til det mest populære vippeserumet i Norge* - iGlow Lash Maximizer.Fører i dag 80 unike iGlow-produkter av høyeste kvalitet innen skjønnhet, pleie og velvære - blant annet iGlow Vippeserum og brynserum, iGlow Silkeputetrekk, iGlow Under Eye Patcher, iGlow Neglelakk, den ekslusive serien iGlow Ansiktsserum og mye mer.
Sandviksveien 62, 5035 Bergen, 5035, Bergen, Norja
- post@iglow.no
- iglow.no
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Veldig rask levering og bra produkter
Rask levering og gode resultater
Rask levering og gode resultater! Tykke, fine og lange vipper! Beste serumet jeg har brukt!
Føler vippene mine har grodd lengre
Do not use is all I can say…
Do not use is all I can say…
I used this serum for just under 8 months and the damage it has done for my eyes is very bad. Yes it made my eye lashes grow so long but around 2-3 months in I noticed my eye lids developing a black line across where I used the serum and under my eyes red/purple. This is because the serum contains prostaglandin which thins your eye skin and darkens around the eyes.
I’m now around a year and a bit without using it and I still can see veins where’s the serum went on and dark line over my lash line.
Elsker lange vipper
God maskara som min mor og venninner er…
God maskara som min mor og venninner er veldig fornøyd med
Jeg kjøpte neglelakk hos Iglow
Jeg kjøpte neglelakk hos Iglow, men det ser ikke ut. Lakken er boblete og ujevn...rett og slett stygg. Dette holder dessverre ikke mål
The iGlow lash serum is amazing
The iGlow lash serum is amazing! I had so much damage to my lashes from years of constantly getting extensions done & in just less than 2 months of using it I have noticed a huge change in my lashes! I have only noticed slight redness on my eyelids when I wake up in the morning but once I do my skincare everything is normal again. I will definitely continue to use it.
Den virker som den skal
Den virker som den skal, merker synlig resultat etter ca 3 uker
Brilliant for lashes BUT Damages skin around eyes
This serum is abs fantastic for growing your lashes but it comes at a price, I thought I was lacking in something the skin around my eyes were ready, purple and black as if I had bruising, some people asked if I was sick...and only now coming to realise it was the serum. I am devastated I have to stop using it because my lashes have never been so long
Jeg får lengre øyevipper
Beste vippeserumet noensinne😍😍😍
Jeg har prøvd flere forskjellige vippeserum fra andre merker men ingen av dem har funket. Iglow vippeserum er helt fantastisk og har gitt meg den lengden jeg var ute etter! Fær så mange komplimenter på vippene mine nå!
Jeg mistet øyebryn og øyevipper etter…
Jeg mistet øyebryn og øyevipper etter cellegiftbehandling. Trodd det skulle ta lang tid å få igjen, men så fikk jeg tips om iglow og da skjedde det fort at jeg fikk tilbake øyevippene. Kjempefornøyd🙂
Jeg får lange tykke vipper
Veldig god mascara som får vippene til å se mye tykkere og lengre ut. Gir bare 4 stjerner fordi den smitter av før den har tørket, og så skulle jeg ønske den var vannfast.
Fikk feil vare men kundeservice fiksa…
Fikk feil vare men kundeservice fiksa rakst opp og fikk beholde det de hadde sendt feil, det var god kundeservice 👌🏻 Ellers er jeg meget fornøyd med produktene.

Vastaus yritykseltä iGlow
Fikk øyebetennelse av vippeserumet.

Vastaus yritykseltä iGlow