Fikk et IDOMOVE Go+ i julegave men får det ikke til å virke. Når jeg skal registrere meg kommer beskjeden «tidsavbrudd for forespørselen». Dette skjer uansett om jeg logger inn med Facebook, email... Näytä lisää
Idomove
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
købte idomove uret for et halvt år siden der her været små problemer som kunne løses nu virker appen overhovedet ikke mere nogen som ved hvorfor ????? rygter går om at firmaet er lukket hvis dette ho... Näytä lisää
Jeg får alergisk reaksjon av knappene som binder båndet sammen. Har sendt mail til Idomove med forespørsel om de kan hjelpe meg med noe. Tenkte om det finnes en festeanordning i plast så hadde det væ... Näytä lisää
- Havde problem med at appen ikke ville starte ordenligt op, som om der ikke var blevet oprettet forbindelse mellem de 2 ting, selvom både telefon og armbånd viste det. - Overførsel af data er virke... Näytä lisää
Muut katsoivat myös näitä
Rigtig godt aktivitetsarmbånd - let at bruge
Har brugt aktivitetsarmbåndet i nogle måneder. Det er super nemt at bruge og holdes styr på det daglige bevægelsesmønster. Super god APP, og gode features med at armbåndet kan modtage notifikationer fra telefonen.
Der er god service og der kommer løbende opdateringer4 med nye features
Motivation til mig og fantastisk kundeservice
Med min IDOMOVE Go+ bliver jeg hver dag motiveret til at tage de ekstra skridt som jeg måske ellers ville springe over - det er blevet vigtigt for mig at nå de daglige mål. Derudover er der en fantastisk kundesupport da jeg havde problemer med at forbinde armbånd og app - hurtigt afhjulpet over telefonen med kundesupport. Kan kun anbefale det til andre.
God og hurtig service
Helt fantastisk kundeservice, kan kun anbefale
Allergisk reaksjon
Jeg får alergisk reaksjon av knappene som binder båndet sammen. Har sendt mail til Idomove med forespørsel om de kan hjelpe meg med noe. Tenkte om det finnes en festeanordning i plast så hadde det vært supert ☺
Da fikk jeg svar idag (25.02.2016) og de sender meg lukkedel i plast 👍
Jeg har fået en rigtig god service ved Idomove. Mit armbånd ville ikke forbinde ordentligt med app'en og jeg har kun oplevet god service i forbindelse med at få løst problemet.
Nu glæder jeg mig bare til at komme rigtigt igang med at bruge armbåndet :-)
Super Kundeservice- Ringe produkt
Købte et armbånd og modtog det (næsten) uden problemer.(Jeg fik ingen ordrebekræftelse.) Armbåndet blev dog modtaget rettidigt, men havde store problemer med at køre sammen med app'en. Efter første opladning gik det dog totalt dødt, da det ikke længerer kunne få forbindelse med app'en og derfor slet ikke talte noget som helst. Jeg kontaktede Idomove.dk via mail og fik uden problemer et andet armbånd. Jeg fik også indtryk af, at de meget gerne ville hjælpe mig vedr. app'en, men uanset hvad jeg gjorde, så var målingerne oftest umulige at stole på, og armbåndet viste noget helt andet end app'en.
Jeg har så selv fundet ud af, at efter opladning skal man afregistrere sit armbånd (i app'en) for derefter at aktivere det igen. Så kommer der(som regel) resultater, men jeg finder metoden bøvlet og vejledningen utilstrækkelig. Der stod nemlig intet om, at dette var nødvendigt i vejledningen.
De to stjerner giver jeg for den utroligt gode kundeservice og megen velvilje til at gøre migtil en tilfreds kunde fra idomove.dk's side. Men når produktet er ringe, så kan god service altså ikke redde den i land.
Super Koncept!
Konceptet er jo gennemført med farvevalget, både i App'en og på hjemmesiden.
Det giver en tryghedsfornemmelse.
Det er smart at der er så mange forskellige måder at udøve sport på - så kan vi alle jo være med :) ...
Ligegyldigt om man er løber, sejler eller håndboldspiller! :-)
I Do Move - super motiverende :)
idomove.dk er en sjov og motiverende hjemmeside.. Det hjælper virkelig mig til at komme ud og motionere, selv på de kolde vinterdage.. Det er en super idé. Det motiverer mig meget at prøve at gennemføre forskellige udfordringer. Det sociale aspekt og det at have det sjovt betyder også meget, når jeg træner.
Godt initiativ :)
idomove.dk er et super initiativ - det motiverer virkelig mig til at komme ud og dyrke noget mere motion.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.