Idomove

Fikk et IDOMOVE Go+ i julegave men får det ikke til å virke. Når jeg skal registrere meg kommer beskjeden «tidsavbrudd for forespørselen». Dette skjer uansett om jeg logger inn med Facebook, email... Näytä lisää

købte idomove uret for et halvt år siden der her været små problemer som kunne løses nu virker appen overhovedet ikke mere nogen som ved hvorfor ????? rygter går om at firmaet er lukket hvis dette ho... Näytä lisää

Jeg får alergisk reaksjon av knappene som binder båndet sammen. Har sendt mail til Idomove med forespørsel om de kan hjelpe meg med noe. Tenkte om det finnes en festeanordning i plast så hadde det væ... Näytä lisää

- Havde problem med at appen ikke ville starte ordenligt op, som om der ikke var blevet oprettet forbindelse mellem de 2 ting, selvom både telefon og armbånd viste det. - Overførsel af data er virke... Näytä lisää

Har nu opgivet min Idomove

Har nu opgivet min Idomove. Vi købte to for motivationens skyld, under et halvt år efter så døde den ene pludselig og den anden ville ikke opdatere. Support var venlige, vi sender 2 nye. Nu har jeg brugt den under 1 år, opdateringerne er helt ude i skoven, pludselig får jeg dobbelt skridt og har nu igen haft 1 uge hvor der ikke kan opdateres, den siger blot, forsøg igen og igen. Har nogle dage siddet et par timer uden held. Så intet registreres, det er utroligt ærgeligt, når der var et formål med den. Min mand sagde da han fik sit nr 2 ur. Sorry, kan mærke at jeg ikke engang gider vil bruge energi og tid på at opdatere, det skidt længere. Det har enten været super godt eller så lever det pludseligt sit eget liv.

4. marraskuuta 2017

Super fedt aktivitetsur

Super fedt aktivitetsur. Meget nemt at bruge i modsætning til andre lignende produkter jeg har prøvet.
Derudover også super god kundeservice, som tager sig god tid med at hjælpe!

30. lokakuuta 2017

Det er et dårligt køb

Den første uge virkede det fint. Men derefter har det ikke kunne samarbejde med min iphone. Det tog flere timer før den ville registrere armbåndet. Selvom jeg slettede app og down loadede igen. Kort tid virkede den, men efter et par timer var det det samme igen. Et dårligt køb. Jannie Nordgreen Pedersen

1. lokakuuta 2017

Hej Jannie,
Vi er rigtig kede at du har haft sådan en oplevelse. Du er dog velkommen til at ringe til vores support på +45 53 65 46 54 eller skrive til os på support@idomove.com. Så er jeg sikker på at vi kan finde en løsning på problemet :)
Mvh Caroline fra IDOMOVE

Super service

har fået ny iphone og armbådet ville ikke forbindes til den nye Iphone.
Support løste problemet - som var selvskabt - meget effektiv og venligt.
super service.

23. elokuuta 2017

Flinke folk men dårlig app

jeg og min kone fik hver en idomove go plus sidst i marts, hun brugte den 14 dage så smed hun den. jeg var så mere stædig jeg har ringet og skrevet sammen med firmaet, og den har aldrig virket optimal, jeg fik den fordi jeg cykler en del og det er ikke lykkedes at få den til at registrere korrekt som regel siger den mellem 2-5 km selv om jeg cykler mellem 15- 20 km. App er næsten umulig at få til at registrere, den skriver bare godkendt og så er man jo lige vidt, den endelige beslutning om at droppe jer, er nok at den er begundt at skrive både på engelgs og dansk at den opdaterer, men der sker intet, så uanset jeg har brugt megen tid så kaster jeg håndklædet i ringen. hvis der er nogle telefon mærker app arbejder bedre sammen med end andre, var det rart at vide inden man anskaffede sig en.

29. heinäkuuta 2017

Hej Karl Erik,

Vi har en opdateret liste på vores hjemmeside med de telefoner der er kompatible. Herudover henviser til vores Q&A på vores hjemmeside. Angående din udfordring med cykelfunktionen; Det der kan ske er, at man kan stå imellem sit wifi og 3/4 G og telefonen derfor står og svinger mellem disse to forbindelser. Prøv gerne at vente med at skifte til cykeltilstand til du lidt væk fra dit eget WIFI og kun har 3 eller 4G.

Du er som altid velkommen til at kontakte os igen enten på support@idomove.com eller +45 53 65 46 54. Så vil vi meget gerne hjælpe dig!

Mvh Caroline fra IDOMOVE

Super god kundeservice

Har haft lidt startproblemer, men det skyldtes, at jeg ikke havde læst manualen ordentligt. Rigtig god og tålmodig kundeservice, der med det samme afhjalp problemet.

12. kesäkuuta 2017

elendigt ..

elendigt ... tæller som vinden blæser
alt for meget. .. bare jeg rører armen tæller den 5-10 skridt. ..
vil ikke synkronisere med app.
søvnlmåler fungerer ikke ....
har fået byttet et armbånd. ...
Nr. 2 ikke en rygende fis bedre

8. kesäkuuta 2017

Vastaus yritykseltä Idomove

Hej Arne - vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores armbånd. Vi vil som altid meget gerne hjælpe dig. Kunne være fint at høre nærmere om problemet. Ring gerne til vores support på 53 65 46 54 eller skriv til os på support@idomove.com, så er jeg sikker på at vi kan finde en løsning.

Mange hilsner
Mads fra IDOMOVE

Dødtræt af at armbåndet brummer hele tiden....

Jeg er dødtræt af at armbåndet brummer hele tiden. Jeg har endda slettet app'en, men det hjælper ikke. Jeg ville egentlig gerne bare bruge det som skridttæller, og jeg har ikke brug for at opdatere med app'en på telefonen. Kan man undgå at det brummer hele tiden (kalder på min tlf. har jeg læst mig til). Irriterende.

2. toukokuuta 2017

Vastaus yritykseltä Idomove

Hej Ulla - armbåndet brummer når du mister kontakten til din telefon eller hvis du modtager beskeder eller opkald. Hvis du ønsker dette slået helt fra kan du ganske gratis sende armbåndet til os så kan vi slå dette fra.
mange hilsner
Mads
IDOMOVE

Super motiverende aktivitetsarmbånd

Idomoves armbånd og app har fået mig til at bevæge mig mere. App fungerer super godt og giver et hurtigt overblik over dagens bevægelser og puls. Armbåndet viser desuden opkald, sms-beskeder og notifikationer så jeg ikke behøver at have mobilen på mig hele tiden. En super god aktivitets-måler!

29. maaliskuuta 2017

Ikke pengene værd

Dårlig til at synkronisere.
Og hvorfor skal man overhovedet bruge en app.
Jeg købte den for at slippe for at skulle have telefonen med på mine cykelture, men det skal jeg så alligevel.
Er så utilfreds med den at den overhovedet ikke bliver brugt, kun penge ud af vinduet.

26. helmikuuta 2017

Hej Inge,
Vi er rigtig kede af, at dette er din oplevelse. Grunden til at du skulle have telefonen med på din cykeltur er blot fordi vi anvender GPS'en i din telefon, da armbåndet ikke kan måle din cykeltur. Det er derfor på denne måde, at vi tracker hvor langt du cykler.
Appen er til for at motivere, og holde overblikket over dagens moves, kalorier og distance, og gør det muligt for dig at gå 30 dage tilbage og se dit aktivitetsniveau.
Hvis du har oplever udfordringer med overførsel, så er du altid velkommen til at kontakte vores support på +45 53 65 46 54.

Mvh Caroline
IDOMOVE

Lige hvad jeg søgte efter

I forbindelse med en større livstilsomlægning har jeg brug for at bevæge mig op til 15000 skridt om dagen. Jeg søgte derfor efter et produkt der kunne bruges og faldt over IdoMove Go+

Jeg må indrømme at den lever op til de forventninger jeg havde. Det er et lille armbånd, der stort set intet vejer og som fylder meget lidt. Alligevel er det muligt at modtage SMS'er og se hvem der ringer, samt naturligvis hvor meget bevægelse man har gjort. For IdoMove Go+ tæller ikke skridt men bevægelse, så en tur på en romaskine tæller også, hvilket er ganske rart.

En hurtig test mellem IdoMove Go+, Google Fit og S Health viser at de målte skridt ligger meget tæt på hinanden.

Som noget ekstra positivt så er supporten helt fantastisk, jeg oplever meget hurtig reaktion på henvendelser og fik byttet en armbånd uden problemer på kort tid.

Det eneste der fraholder mig fra at give IdoMove top karaktere er den medfølgende app. Den har desværre flere gange haft problemer med synkronisering. Så det kan være svært at holde styr over hvor meget man har gået de enkelte dage. Feature som at læse SMS'er virker ikke altid.

3. helmikuuta 2017

Super kundeservice og produkt

Jeg havde problemer med den første idomove go+ jeg havde den havde nogle fejl, vi mailede frem og tilbage og til sidst fik jeg en ny som bare kører.
Inden jeg købte havde jeg et par spørgsmål til produktet verdrørende allergi hvilket de var meget villige til at besvare samt en aftale hvis ikke tælleren levede op til det vi havde talt om kunne jeg returnere den og få pengene retur. Må sige super betjening og firmaet gør alt hvad der står i deres magt at gøre for at få tingene til at lykkedes, det er ikke sidste gang jeg handler med dem og produktet er også super godt

16. joulukuuta 2016

Skifter ikke tid, når man kommer til en ny tidszone

Taber ofte forbindelse til mobiltelefon og det tager lang tid at genoprette/opdatere, hvis internettet ikke er "kraftigt" nok. Har opgivet at få det til at virke med appen. Det er for besværligt - bruger bare armbånd som skridttæller. Et gode er at armbåndet kan holde 14 dage :-) uden opladning

3. joulukuuta 2016

Fantastisk produkt!

Super fantastisk produkt. Aktivitetsarmbåndet er nemt og enkelt at finde ud af, det virker perfekt som det skal og fungere godt sammen med appen. Det tager ingen tid at få opdateret sine nye data på armbåndet til appen :-)

11. marraskuuta 2016

SUPER service det er helt sikkert

jeg har skrevet frem og tilbage og jeg skal lige love for at der kommer svar og meget tålmodige er de ved Idomove, når det er sagt så kan jeg ikke bruge uret for forbindelsen til App en er simpelthen ALT for dårlig og det magter jeg ikke at bruge min tid på- tror såmænd ikke der er noget galt med uret men det skal samarbejde ellers er motivationsfaktoren væk - synd for RIGTIG sødt personale. 5 stjerner til dem

28. lokakuuta 2016

Fungere ikke og ingen kontakt

Jeg har nu rettet henvendelse to gang til IDOMOVE via deres hjemmeside, men intet svar fået retur.

Følgende problemer er oplevet med IDOMOVE GO+:
1. Ingen kontakt med mobiltelefon selv om den er på listen den skulle fungere med.
2. Tæller ikke skridt korrekt sammenlignet med to andre produkter.
3. Længde der er gået er ikke korrekt sammenlignet med to andre produkter.
Køb et andet produkt!

19. elokuuta 2016

Vastaus yritykseltä Idomove

Hej Kenneth vi har tjekket om vi modtaget en support mail fra dig og det vi desværre ikke fra dig. Du er velkommen til kontakte os på support@idomove.com eller på support telefon 54654654 i hverdage mellem 09.00-16.00 så vi kan få løst dit problem..

Virkelig Frustrerende

Jeg bruger oceaner af tid på at få min Idomove til at fungerer!
Den er vildt besværlig at oplasde, har et tåbeligt magnetsystem ,- som ikke virker!
Den er vildt besværlig at få til at vise moves! I flere dage har den ikke modtaget mine data!
Den registrerer data på forunderlig vis; en dag hvor jeg polerede min bil fik jeg 10.000 skridt på min tæller, i modsætning til hvis jeg danser hvor andre fik registreret 13.000 fik jeg under 2000...
Ikke engang deres hjemmeside fungerer!
Køb et andet produkt!

4. elokuuta 2016

Hej Linea

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores produkt. Det lyder som om, at der er noget i vejen med dit aktivitetsarmbånd, så du må meget gerne kontakte vores supportafdeling på enten mail: support@idomove.com eller på telefon: 53654654, så vi kan få afklaret problemet. Her sidder en medarbejder klar i tidsrummet 9-16 alle hverdage til netop at afhjælpe udfordringer som dine.

Mvh
Anne fra Idomove

Værdi for pengene

Jeg har brugt armbåndet i cirka et halvt år, og er super glad for det. Det koster en del mindre end de fleste konkurrende armbånd, men kan alt, hvad et sådant armbånd skal kunne. Jeg synes den medfølgende gratis app er super motiverende, og en god måde at få et kærligt spark og en reminder om at røre sig noget mere. 5 stjerner.

29. helmikuuta 2016