IceKart Rucphen Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

De activiteiten waren leuk en de uitleg was goed. Het personeel is vriendelijk. We hebben een leuk personeelsuitje gehad en iedereen was enthousiast. 1 minpunt: de drank die op nacalculatiebasis was m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

2 heats voor de eerste keer vandaag gereden met zn 3en . Wij hebben enorm genoten wat een leuke ervaring! Okee zat een gat in het pak bij het kruis, maar geen hinder voor mij! Komen zeker weer! :)

Saanut 3/5 tähteä

Het Icekarten was een erg leuke ervaring. Na het Icekarten hadden we ook met de groep van 15 personen een diner a la carte ingepland bij de brasserie de Nederlandse Alp (inpandig bij het gehele comple... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Went there hoping to have fun, apparently my cart was not charged. Died after 20s of driving, whole replacement process took so long as the whole ride. At the end I was offered a drink as a compensati... Näytä lisää

1. Virkistyskeskus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Het normale karten ken je vast wel, met karts over een autobandencircuit door scherpe bochten scheuren. Maar wat dacht je van karten op ijs? Ijskarten is een unieke activiteit waarbij het vooral draait om behendigheid, goede stuurkunsten en timing! Weet jij op de juiste manier de bochten aan te snijden en heb je het driften binnen no-time onder de knie? Dan heb jij een grote kans om als winnaar uit de finishbocht te komen! IJskarten doe je op een echte ijsbaan in speciale elektrisch aangedreven karts met spikebanden. Je glijdt met deze ijskarts over het ijs en maakt bochten door te driften. Alles draait dus bij het ijskarten om behendigheid! Wie daag jij uit?

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

super dag gehad

super dag gehad goed geregeld, ontvangen en behandeld.
Het team uitje was een groot success zeker een aanrader .
Echt een aanrader !!

14. tammikuuta 2019

Top teamuitje!

Als jaarafsluiter wilde wij graag als afdeling gaan ijskarten. Er was prima contact in de voorbereiding over de verschillende pakketten waarna wij na overleg het pakket hebben gekozen met twee heats karten, een prijsuitreiking en borrelen na afloop.
Bij het aanmelden was er ergens miscommunicatie over de tijden die waren doorgegeven en de tijden op de dag zelf. Hierdoor waren een aantal teamleden te laat. Dit werd netjes opgelost door te husselen met andere klanten die dan weer voor mochten.
Net als het feit dat we bij hoge uitzondering met 13 personen mochten karten (limiet per heat is 12).
Bijzonder behulpzaam personeel en een goede sfeer. Prima borrel met hapjes en drankjes. Zeker een aanrader.

8. tammikuuta 2019

Ijskarten

We hebben het allemaal erg naar ons zin gehad. Goede bediening en een leuke en enthousiaste wedstrijd!
De tijd tussen aankomst en start icekarten duurde lang.

7. tammikuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

We werden ontvangen middels een bordje…

We werden ontvangen middels een bordje in de grote hal met de naam van ons bedrijf erop. Erg leuk.
IceKart Rucphen heeft ons teamuitje echt prima verzorgd. We hebben veel gelachen en een prachtige ervaring beleefd. Het was prima te doen voor alle collega's (ook de wat oudere dames met een wat ruimere kledingmaat). We werden bij alles goed begeleid en geholpen.

4. tammikuuta 2019

mooie icekart baan

mooie icekart baan, we hebben genoten met ons personeel.
net jammer dat de muziek in de après-ski nog al hart stond
om met elkaar te praten .

3. tammikuuta 2019

Top avond

Prima organisatie, een aantal vernieuwingen/verbeteringen (nieuwe karts, stoelen i.p.v. bankjes in meeting room, ...) t.o.v. ons laatste bezoek. Het aansluitende diner bij de Nederlandse Alp was wederom tot in de puntjes verzorgd.

28. joulukuuta 2018
Saanut 3/5 tähteä

ok activity

ok activity helmen niet helemaal goed, maar wel fun om te doen! beetje prijzig.

het zaaltje was beetje koud en koffie niet best, maar t eten was lekker en goede bediening

17. joulukuuta 2018
Saanut 4/5 tähteä

Spijtig dat voor de finale derde sessie…

Spijtig dat voor de finale derde sessie het voor jullie moeilijk was om de groepen te herverdelen in functie van de snelste tijden die gereden werden in de 2 eerste sessies.
Voor de rest alleen maar positieve reacties ontvangen!

11. joulukuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een bedrijfsuitje georganiseerd…

Ik heb een bedrijfsuitje georganiseerd bij Skidome voor 60 personen.
Ik ben heel erg tevreden over het uitje. Teambuilding in de sneeuw was erg leuk en het Icekarten was echt te gek! Jammer dat het zo kort was.

We hadden gekozen voor de BBQ en het eten was erg goed.

Ook nog een compliment voor het sales team en financiele administratie voor jullie perfecte terugkoppeling per mail.

10. joulukuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin