Hyre NorgeArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Wir haben in Deutschland über Sunny Cars gebucht und es wurde ein Wagen von Hyre vermittelt. Ich muss gestehen, dass ich am Nafang skeptisch war, da alles bur über eine App ging. Aber es lief llief... Näytä lisää

God beskrivelse av bilens bruk og egenskaper, samt forventet tilstand for levering i app. Enkel og rask opplasting av bilder. Selve parkeringshuset der bilen står har svært trange og lite fremkommelig... Näytä lisää

enkelt å bestille. bestilte for 4 timer. men når jeg hadde bokkingen var det ikke noen mulighet for å trekke i fra timer . som man ikke kom til å bruke . kun at man kan plusse på timer. vi brukte bile... Näytä lisää

We had a great experience once we found the car in the garage. We had to ask a couple people for the location of HYRE parking. After that it was easy, no car key required. Everything via Bluetooth on... Näytä lisää

1. Autovuokraamo
  2. Autoleasing-palvelu
  3. Autonluovutuspiste
  4. Kimppakyyti
  5. Pakettiauton vuokraus

Med Hyre kan du reservere, låse opp og betale for leiebil uten å måtte vente i kø for plukke opp bilen. Bom, drivstoff og leiepriser gjøres opp automatisk i sanntid, som gjør at du får full oversikt over alle kostnader uten å løfte annet enn en finger.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 82 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

184 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Levde ikke opp til forventningene

Levde ikke opp til forventningene. Ble betydelig dyrere enn forventet da de hadde lagt på en km begrensning som var langt under vårt behov for denne perioden.

1. elokuuta 2025

Hei Ronny,

Det er kjedelig å høre at du hadde en dårlig opplevelse med oss.
Hos oss får man alltid 150km inkludert i leiepris per døgn. Utover dette betaler man 3kr per overkjørte km. Dette skal også forekomme i appen før du bestiller bilen.

Hilsen Ingvild i Hyre

Jeg brukte Hyre to ganger

Jeg brukte Hyre to ganger, var fornøyd med kjøreturene, helt til jeg mange måneder senere fikk en faktura på Hyre Pluss. Så de hadde trukket 99kr for måneden før også, for et abbonement jeg ikke hadde meldt meg opp på, og uten at jeg kunne avslutte det selv på nettsiden deres. Så bruker du Hyre så kanskje bare pass på at de ikke bare melder deg opp på abonnementet deres uten tillatelse, det er vel slik de tjener ekstra penger...

1. elokuuta 2025

Hei Kian,

Det er kjedelig å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med oss.

Vi setter aldri opp noe abonnement for våre medlemmer. Dette gjør man selv enten via appen eller på nettsiden. Kanskje du prøvde gratisperioden? Etter gratis periode starter automatisk ny periode man betaler for og man er selv ansvarlig for å avslutte denne enten via appen eller man kan ta kontakt med vår kundeservice.

Dersom du har problemer med å si opp eller har andre spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

Hilsen Ingvild i Hyre

Dere leverer normalt nye

Dere leverer normalt nye, problem fri biler. Så var det trygdt å leie bil hos dere.
Men de som leide før oss hadde ikke tatt ut alt søppel og de skulle støvsuger bak baggasje rommet.

7. heinäkuuta 2025

Første gang bruk av Hyre

Første gang bruk av Hyre. Rimelig pris og jeg trengte raskt en varebil for henting av noen møbler. Fikk god forklaring og appen var lett å bruke. Anbefales.

1. heinäkuuta 2025

Hyre – enkelt og effektivt

Trengte varebil for å frakte møbler, og Hyre leverte! Enkelt å bestille via app, bilen var lett tilgjengelig, og prisen var rimelig. Veldig ukomplisert og perfekt når man trenger bil på kort varsel. Anbefales!

28. kesäkuuta 2025

Skuffende

Det er enkelt å reservere bil i appen og hele prosessen med å leie og returnere bilen fungerte veldig greit.

Men det er ett stort minus: bilens renhet. Det var utrolig skuffende å oppdage hvor støvete og skitten bilen var innvendig, det føltes nesten som å sette seg i en bil full av søppel.

Det er både ekkelt og ubehagelig å kjøre en bil i slik tilstand.

Jeg anbefaler på det sterkeste at dere forbedrer rutinene for rengjøring. Dette må tas på alvor

26. kesäkuuta 2025

This has been the WORST experience…

This has been the WORST experience ever!!! Never never never use this COMPANY this is bullshit and liers. The app is so so bad they are saying you have to pay 1200 kr for the day and when we started the whole ride they just started charging our card with even more money…. We used like 5000 kr for the whole 24 h…. Super trash. Customer service are just the worst customer service ever

23. kesäkuuta 2025

Hi Kamilla,

It is unfortunate that you had a bad experience with us.
We never withdraw money for no reason. But when expanding a rental, you pay for the additional time and incurred cost at the same time.
If you still mean that there is something wrong, please contact us and we will find a solution.

Kind regards,
Hyre team