Oprecht vriendelijk en behulpzaam personeel. Ben zelf niet zo'n sneakerguy dus ze hebben mij tips gegeven om de schoenen er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien wat erg geapprecieerd wer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super goed geholpen, personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Mijn zoon is hier super geslaagd leuke items gekocht hij zal zeker weer terugkomen. Eindelijk een winkel naar zijn goesting. Keep up the... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Placing te order and doing the payment went really fluently. Delivering the shoes took almost 10 days, while the shop is nearly 10 minutes from where I live… It could be faster, but probably it de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super goed geholpen om schoenen te vinden voor mijn zoon die er niet waren in de winkel en toch sms gekregen de dag zelf nog dat de schoenen de dag erop al in de winkel zouden zijn! en aanrader voor w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Based in Belgium, Hympala sells the most sought after sneakers and streetwear on the market.
Havermarkt 12, 3500, Hasselt, Belgia
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
The price on miinto Is upper than the price on the store

Vastaus yritykseltä Hympala
Een hele mooie winkel,alles hangt mooi en proper. De kwaliteit is iets wat je niet vaak vind,dus zeker zijn geld waard. En de verkoopster is gepassioneerd en wilt graag helpen als je wat nodig hebt. Een van de beste winkels waar ik ooit ben binnengewandeld. Zeer zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Hympala
Goeie service en hele mooie schoenen daar. Zal zeker nog eens terug komen

Vastaus yritykseltä Hympala
Één van de enige winkels met aandacht voor kwaliteit en met waardering voor jonge Belgische ontwerpers. De verkoopster is van alles op de hoogte en geeft waardevolle uitleg over de ontwerpen. Zelf kocht ik er een Arbor Antwerp T-shirt. Perfect!

Vastaus yritykseltä Hympala
Goede service, heel mooie winkel. Maar had wel een probleempje toen ik prijs verschil zag online als dat ze effectief hebben gekost.

Vastaus yritykseltä Hympala
Zeer klant vriendelijk, helpen je goed bij het zoeken naar leuke nieuwe schoenen/ kleding. Zeer goeie kwaliteit!
Ben blij met de schoenen die ik ben gaan halen.

Vastaus yritykseltä Hympala
Hele goeie service. Zeker voor herhaling vatbaar.

Vastaus yritykseltä Hympala
Top winkel service is echt heel goed doe zo verder

Vastaus yritykseltä Hympala
Een aangenaam winkelbezoek met zeer vriendelijk personeel.
Geduldige jongens, niets is teveel gevraagd.
Zoon is super content met zijn Jordan's 😉

Vastaus yritykseltä Hympala
Super goed geholpen, personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Mijn zoon is hier super geslaagd leuke items gekocht hij zal zeker weer terugkomen. Eindelijk een winkel naar zijn goesting. Keep up the good work!

Vastaus yritykseltä Hympala
Dank u wel voor de professionele uitleg. Het was leerrijk en ze hebben mij goed verder geholpen. Zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Hympala
Het is een mooie winkel met heel veel keuze

Heel mooi ingericht
Mega vriendelijk
Leuke collectie
Gezellig
Goeie muziek
Leuk om terug naar toe te gaan👍🏻

Vastaus yritykseltä Hympala
Echt een top winkel de medewerkers zijn heel vriendelijke en helpen je goed. Er zijn ook veel exclusieve spullen dat je ergens anders niet vind
Ik raad je zeker deze winkel aan

Vastaus yritykseltä Hympala
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.