Laatst een T-shirt besteld van Metejoor. Deze was normaal uitverkocht in de gewenste maat en kleur. Volgens hun website heb ik contact met hun mogen opnemen via mail en daarbij lieten ze weten dat ik... Näytä lisää
Er wordt zeer prettig gecommuniceerd op een persoonlijke manier. Het zou misschien wat sneller kunnen, maar dat kan ook aan mij liggen. Aangezien ik altijd bang ben dat de tijd om te retourneren erg k... Näytä lisää
Ik bestelde een pet met "Glamorous" van de collectie van Natalia. Goede service, alleen staat de levertermijn niet vermeld bij de bestelling en de verzendingskosten vind ik naar de hoge kant. De pri... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Het kernwoord bij Joh Clothing is ‘uniek’. Wij maken unieke truien, sweaters, T-shirts en bags die trendy, casual en sportief zijn. Bovendien zijn ze geschikt voor elke leeftijd en elke gelegenheid! Joh Clothing maakt sweaters en T-shirts die uit het oog springen en de ‘wauw’-factor hebben. Er zijn twee collecties waaruit je kan kiezen, namelijk de ‘fun’-collectie voor allerhande gelegenheden en een tweede collectie op specifieke sporten of sportevents gericht. We zijn zeer flexibel: als een van onze ontwerpen je aanspreekt maar je het liever op een sweater in een andere kleur zou zien, dan zorgen wij voor jouw ideale combinatie. En mocht je in beide collecties toch niet vinden wat je zoekt of in je hoofd hebt, dan kan Joh jouw ideeën ui
Hoogkamerstraat 243, 9140, Temse, Belgia
- 0470763410
- hallo@johclothing.com
- johclothing.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Prettige communicatie
Er wordt zeer prettig gecommuniceerd op een persoonlijke manier. Het zou misschien wat sneller kunnen, maar dat kan ook aan mij liggen. Aangezien ik altijd bang ben dat de tijd om te retourneren erg kort is.
Men dochter hoor die graag zingen
De pasvorm is vrij smal en komt…
De pasvorm is vrij smal en komt daardoor wat krap over voor onze zoon van 9 jaar.
In alles positief! Contact, bezorgtijd en kwaliteit.
Door een technische fout aan onze kant , werd de bestelling 2x betaald en gedaan. Dit is direct rechtgezet. Contact was goed en de verzending razend snel. Zaterdag middag besteld en dinsdag al op de plek van bestemming in Noord Nederland. Super! Kwaliteit trui ook erg goed en mooi! Dank voor de goede service.
verzending en verpakking top !
verzending en verpakking top !
redelijk vlot ondanks staking bij de post
-1 ster soms
zat er bij de vorige zending al wel eens een kaartje bij of een balpen van Metejoor wat een ster voor mij extra waard is
Mooi afgewerkt prijs kwaliteit zeer tevreden
Mooi afgewerkt
Prijs kwaliteit
Zeer tevreden
Mooie items
Mag zelfs nog wat meer zijn 😉
Een aanrader
Correcte levering
Geen idee waar mijn pakket nu is?
Er komt te weinig communicatie over…
Er komt te weinig communicatie over wanneer je pakket verzonden wordt en met welke leverancier het zal geleverd worden!
Direct geleverd
Direct geleverd. Guede kwaliteit. Mooi integratie-cadeau voor mijn vriendin die naar eerste optreden van Metejoor gaat.
Goede en vlotte service
goede levering en snelle service
Perfecte service
Perfecte service. Pakje kwam maar niet aan, na jullie tussenkomst verscheen het plots in de winkel - wat is daar gebeurd
Het pakje werd verzorgd geleverd merci
Het pakje werd. Verzorgt , geleverd bedankt
De snelle levering vertraagd door transportdienst
De levering was snel enkel jammer dat via DPD gebeurt , zijn nu net diegene dat niet op een zaterdag leveren. Bpost was beter dan je ook laten leveren in een Box. Minder leuk als je 2 truien besteld , nog altijd verzendkosten hoeft te betalen voor Metejoor en Natalia producten.
Goede levering.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.