hygglo.no Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Trygt, samfunnsøkonomisk og et fint community å være del av. Sparer mye på å bruke Hygglo framfor å kjøpe selv. Kundene mine er takknemlig for å slippe «å betale det hvite ut av øyet» for å parkere tr... Näytä lisää

Enkel søk på type utstyr som er behovet og geografisk nærhet til egen adresse , kort vei til pickup og rask kommunikasjon . Anbefaler dette, da utstyr som ikke brukes mer enn 2-3 ganger i året er mye... Näytä lisää

Konseptet er bra og utleien i seg selv er sømløst. Har ikke opplevd noen problemer hittil. Men det er veldig lav aktivitet på plattformen, har bare hatt noen få utleier selv. Leier ut Apple produkter.... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

65 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

She fixed everything for me when I came…

She fixed everything for me when I came upon a bad renter. Got money for the things the renter stole for my car and also got refunded for gas and toll fees. They made a very bad experience good again

24. huhtikuuta 2025
hygglo.no-logo

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Thank you for your kind words!

We're really sorry to hear about the situation with the renter, but we're so glad our Resolution team could turn things around and make it right. Helping our users feel safe and supported is our top priority.

Kind regards,
Hygglo

Good rental platform with helpful customer support

After renting out many times with positive experience, I tried to rent something for the first time myself and ran into problem during the payment. It was a technical problem during a routine credit check that they do when renting for the first time. Contacted the customer support via chat and received help. The rental experience itself was fantastic.

19. huhtikuuta 2025
hygglo.no-logo

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Thanks for the lovely review!

We're so glad to hear you've had great experiences both renting out and renting yourself. Sorry about the hiccup during the payment, but we are happy to hear that our support team could help quickly so you could enjoy your rental in the end.

We appreciate you being part of the Hygglo community!

Kind regards,
Hygglo

En liten lifesaver for et lite…

En liten lifesaver for et lite enkeltmannsforetak der tilgangen på utstyr vi trenger på kort varsel har vært tilgjengelig i nabolaget. Hadde en issue med et for tidlig avbrutt leieforhold men kundeservice fulgte opp med en gang og ordnet refusjon og tok dialogen med utleier. Anbefaler å prøve det ut!

3. kesäkuuta 2024

Worst service ever

I alle de år jeg har været i verden, i forskellige lande, har jeg aldrig nogensinde i mit liv oplevet så dårlig behandling og service.
Worst company ever. Undgå dårlig service og find et ordenligt firma folks.

Jeg fik lejet et apparat på deres hjemmeside. Det viser sig, at apparatet er ikke tiltrækkelig på grund af dets kapacitet. Jeg kommer både i kontakt med ejeren og Hygglo og anullerer min ordre et par dage efter bestilling.

Ifølge danskeloven er man nemlig beskyttet af den 14 dages fortrydelsesret, hvilket Hygglo slet ikke anetkender og respekterer. De har ikke refunderet mig og mener man skal forholde sig til svensk lovgivningen, selvom deres firma tilbyder service i Danmark.

Ingen respekt for et firma som ikke respekterer klienternes rettigheder og slet ikke har en kundeservice på dansk og forventer at man skal kunne læse/forstå deres sprog.

Worst firma ever! De burde havde fået 0 sjerner!

15. helmikuuta 2024

Som utleier på hygglo

Er utleier på hygglo hvor eg har leid ut forskjellige ting flere ganger. Dette har eg gjort i ca 3-4 år nå, og har blitt møtt med mange som er skeptiske og i noen tilfeller blir rett ufyslige når dei ser på vilkår og tilbakemeldinger andre har i sine saker. Derfor velger eg å skrive en tilbakemelding som kansje kan overbevise noen av dere om at det ikkje er bare dårlige erfaringer. Man må og tenke på at dersom man har en dårlig erfarig så er det lettere å sette seg ned å "advare" andre om dette, enn det er å sette seg ned å "rose" for noe som stilte til forventninger.

Det sagt så har eg hatt en hendelse hvor leietaker kjørte i stykker en ATV eg leide ut, hvor det var ganske tydelig at det var tullkjøring som var årsaken. saken tok mye lenger tid enn det eg ønsket for å få dette reparert, men i stor grad var dette på grunn av verkstedet. Hygglos forsikring dekte skaden og leietaker måtte betale egenandelen, så min økonomi rundt dette var i stor grad begrenset til frakt til og fra verksted.
så med det sagt så kan eg si med erfaring at det ikkje bare er negativitet rundt hygglos forsikringer. Dei kan vere noe streng i forhold til verditap. Mange glemmer å tenke på at ting og tang man har i huset taper i verdi. Dette er nok mest kjent blandt biler, da det er gjenstander med høy verdi og som er vanlig å selge brukt. Unøyaktighet i forhold til beskrivelse av gjenstand og utstyr på gjenstander er nok en annen felle som folk kan gå i når det kommer til verdisetting. for å ta et eksempel i fra bilverden igjen så vil verdien av en bil med mere utstyr/større motor vere høyere enn samme bilen uten det ekstra. så pass derfor på å beskrive godt dersom du ønsker å leie ut.

Har og hatt tilfeller hvor leietaker har levert for sent, og det har ført til at eg måtte levere tilhenger til neste leietaker. i dette tilfellet så gjekk eg ca i 0 på utleien, men det var i hovedsak på grunn av at eg ønsket å tilrettelegge for mine leietakere dersom ting ikkje blir som forventet. Neste leietaker var ca 100km unna meg, så det var nok bare uflaks for meg i dette tilfellet. leietaker som kom for sent kunne bli fakturert forsinkelsesgebyr, men han selv valgte å betale mere utenom Hygglo.

Eg ønsker gjerne en viderutvikling av Appen. Den har noen tungvinne systemer for endringer av dato, der man må avbryte leien for å så legge inn på nytt. avhengig av utleiers instillinger så kan dette skape bruddgebyrer dersom det ikkje er lenge nok i forveien. forlengelse av leien er ikkje mulig og eg har måttet få leietakere til å legge inn ny bestilling, noe som i mange tilfeller fører til høyere totalpris enn om dei hadde lagt inn full lengde med en gang. (har selv unngått dette med å la leietaker legge inn en dag mindre enn faktisk leieperiode, noe eg selv muligens har tapt litt inntekter på, men det har Hygglo og.)
positivt med appen er at man har mulighet til å leie/leie ut alt i fra hårstrikk (om noen har virkelig lyst til å prøve.) til lastebiler.

mange har og kommentert på at man tjener mere på å legge ut på Finn.no, som eies av samme selskap (schibsted) men dette krever og at man har forsikring som godtar utleige, og at man tar depositum for eventuell egenandel på forsikringen. (eller løper risikoen for at man betaler denne selv.) Hygglo kredittsjekker leietaker når man legger inn en leieavtale og har da mulighet til å kreve eventuelle egenandeler fra leietaker dersom det blir en skade.

Så for å oppsummere så er eg storfornøyd med Hygglo og deres tjenester. Noen forbedringer kan gjøres, men alt i alt så er dette en tjeneste eg ikkje kan finne andre plasser, alikevel så er opplevelsen bra.

Mvh
Marius M. Vangen

26. elokuuta 2023

Styr unna

Styr unna.
Dette er svindel på ny måte.

De som mener dette er en godt konsept må ta noen runder med seg selv.

Om man låner ut. Så må man krangle med forsikringsselskap som nekter og hjelpe deg, om noen ødelegger det du leier ut.

Som leietaker, risikerer man at utleier avlyser avtalen 1 min før. Og da er pengene dine borte. Å du må bruke lang tid på å krangle for å dem tilbake.

Og ikke opprett bruker hos dem. For du får ikke slettet den.
Må sendes Mail om å få slettet profilen.

27. elokuuta 2023

Pass på!

Artig konsept og en absolutt god idè! Men det man må vere litt obs på, er at om man ikke kan forlenge en leieperiode. Så den som leier kan leie opprette leie for èn dag, og ha en gjenstand en uke uten å betale noe mer for leien. Noe som er helt idiotisk, og som er veldig enkelt å få fikset.

17. heinäkuuta 2023

Forsikingsvilkår fra H#lvete....

Hygglo er et godt konsept, frem til du får tilbake en deffekt gjenstand - da er du rimelig F##ked....
Har ikke vært borti verre forsikringsselskap enn hva Hygglo bruker, ikke bare har dem dårlige vilkår, men rett og slett kynisk kundebehandling. Har leid ut et Canon EOS 5DMkII som såklart på bruktmarkedet i seg selv har en lav pris, dog var kameraet i veldig god stand og det ble brukt både privat og i jobbsammenheng. Kameraet lar seg ikke reparere grunnet alder, og de kommer da med et tilbud på 3500,-. Et tilbud som samsvarer med bruktprisen på produktet, men skal man skaffe seg et tilsvarende kamera med fullformat, EF mount for linser og tilsvarende oppløsning så må man ut med mye penger på toppen av "erstatningen" de gir. Jeg gir meg såklart ikke på dette og vil i siste instans ta det inn for tingretten - men her er en advarsel til alle som tenker å leie ut noe som har litt alder på seg men fungerer flott. Slett alle dine annonser på hygglo. Dessuten har jeg kun leid ut kamera to ganger via tjenesten, så er ikke akkurat slik at du uansett kan tjene noe særlig på dette. Skal denne siden overleve må de virkelig se på forsikringsvilkår og evt ha med noe på at leietager må betale en egenandel slik at utleier faktisk får erstattet produktet når det som kan skje skjer.

30. elokuuta 2022