Saanut 5/5 tähteä

Trygt, samfunnsøkonomisk og et fint community å være del av. Sparer mye på å bruke Hygglo framfor å kjøpe selv. Kundene mine er takknemlig for å slippe «å betale det hvite ut av øyet» for å parkere tr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Enkel søk på type utstyr som er behovet og geografisk nærhet til egen adresse , kort vei til pickup og rask kommunikasjon . Anbefaler dette, da utstyr som ikke brukes mer enn 2-3 ganger i året er mye... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Konseptet er bra og utleien i seg selv er sømløst. Har ikke opplevd noen problemer hittil. Men det er veldig lav aktivitet på plattformen, har bare hatt noen få utleier selv. Leier ut Apple produkter.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En liten lifesaver for et lite enkeltmannsforetak der tilgangen på utstyr vi trenger på kort varsel har vært tilgjengelig i nabolaget. Hadde en issue med et for tidlig avbrutt leieforhold men kundeser... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Hygglo er topp

Hygglo funker veldig bra, har gode erfaringer med å leie diverse utstyr fra trivelige folk.

13. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Stort tack för dina fina ord! Vi är glada att höra att du haft bra erfarenheter av att hyra saker via Hygglo och att det fungerat smidigt med trevliga uthyrare !

Tack för att du är en del av Hygglo!

Praktisk for smålån

11. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Tack för ditt betyg! Vi håller helt med – Hygglo ska vara enkelt och smidigt även för de mindre uthyrningarna. Det är roligt att höra att det fungerar bra för dig!

Hygglo fungerer utrolig godt

Hygglo fungerer utrolig godt, og det har vært veldig praktisk å kunne leie nyttig utstyr man trenger en sjelden gang - til og med på en helligdag. Hygglo er mitt førstevalg hver gang jeg trenger å få tak i utstyr. Min erfaring er at prisen er god, og utleierne er hyggelige og hjelpsomme. Anbefales på det varmeste!

11. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Stort tack för din varma rekommendation och fina ord! Det gör oss verkligen glada att höra att Hygglo fungerar smidigt för dig. Extra roligt att du haft bra kontakt med hjälpsamma och trevliga uthyrare.

Tack för förtroendet och för att du väljer Hygglo!

Topp utleier😊 Anbefales👍

Alt var topp.Anbefales👍😀

10. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Stort tack för dina ord, det gör oss glada att höra!

Varmt välkommen tillbaka!

Saanut 5/5 tähteä

Leie eller leie ut hos noen nær deg

Veldig bra at hygglo gir muligheter ikke bare for å leie ting, men også leie ut!
Appen fungerer godt og gir muligheter for god kommunikasjon mellom leietaker og utleier.
Vil anbefale alle å laste ned appen og lei hva som helst hos noen nær deg.

10. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Stort tack för dina fina ord! Det är så Hygglo ska fungera – enkelt och med bra kommunikation mellan uthyrare och hyrestagare.

Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss vidare, stort tack för att du använder Hygglo!

Lett og trygt!

Funker fjell! Lett å bruke og føles trygt å leie.

4. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Stort tack för dina fina ord!

Jeg er veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd, fordi Hygglo å hjelper oss å redusere overforbruk. Istedenfor å kjøpe høytrykkspyler som jeg kommer til å trenge en gang per år, fikk jeg gjort jobben med en flott Kärcher som jeg fikk lånt på vei til hytta som nå er helt ren for mose og grønske.

2. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Tusen tack för dina fina ord!
Vi blir extra glada av att höra att Hygglo hjälper till att minska överkonsumtion – precis som du beskriver med högtryckstvätten. Smart, enkelt och hållbart!

Enkelt

Raskt, enkelt, sparer meg mye penger 10/10

1. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Stort tack för dina fina ord!
Så kul att höra att du tycker Hygglo är snabbt, enkelt och sparar dig pengar – precis så vill vi att det ska vara!

Saanut 5/5 tähteä

Hygglo er en utmerket plattform for å…

Hygglo er en utmerket plattform for å leie og leie ut ting, og jeg anbefaler den på det sterkeste! Passiv inntekt på utstyr som ellers har støvet ned i boden. Enten du trenger noe for et kortvarig eller langvarig prosjekt, er Hygglo en smart og praktisk løsning.

1. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Tack för dina fina ord! Vi är glada att höra att du tycker Hygglo är en utmärkt plattform för att hyra och hyra ut saker. Oavsett om ni behöver något för ett kort eller långt projekt vill vi fortsätta vara en praktisk och enkel lösning för dig. Varmt välkommen tillbaka!

Lettvint og smart.

Lettvint og smart.

28. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Tack för din recension! Härligt att höra att du upplever Hygglo som både lättanvänt och smart – precis så vi vill att det ska vara.

Supert og enkelt

Supert og enkelt! Har brukt det mye, og funker som fjell!

27. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Tack för dina fina ord! Det gör oss så glada att höra! Varmt välkommen till nästa gång.

Saanut 4/5 tähteä

Fantastisk konsept

Fantastisk konsept, og jo flere som bruker, jo bedre blir det. Enkelt brukergrensesnitt, oversiktlig og variert utvalg. Trekkes noe på grunn av kodingen for refusjon (fleksibilitet avhenger av utleiers velvilje) og manglende løsning for å forplikte leier/utleier til henting/levering

Tack för dina fina ord!

Gällande avbokningsreglerna så är det uthyraren som sätter dessa. Skulle det dock bli problem med upphämtning eller liknande av prylen, så är ni varmt välkommen att nå ut till oss på suport, så finns vi där för att hjälpa.

Enkelt,god service og rimlig 😊

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Tack för dina ord! Så roligt att höra att du upplever Hygglo på detta sättet, det gör oss glada att höra!

Saanut 5/5 tähteä

Med Hygglo blir det mer fleksibelt

Jeg har brukt Hygglo et par år nå og det har for det aller meste fungert utmerket godt. Hvorfor eie når man kan leie!

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Tack för dina ord! Härligt att höra att det fungerat så bra för dig under de senaste åren. Vi håller helt med – varför äga när man kan hyra? Vi ser fram emot flera år till!

Enkelt og trygt

Bra app. Enkelt og trygt. Fikk vite om Hygglo for noen måneder siden. Har allerede leid henger og høytrykkspyler. Oppleves veldig «smooth»

22. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Tack för dina fina ord! Jätteroligt att höra att du har fått en bra start med Hygglo och redan hunnit hyra flera saker. Vi vill att det ska kännas enkelt, tryggt och smidigt – så det är extra kul att du upplever det så. Hoppas du hittar ännu mer att hyra framöver!

Saanut 3/5 tähteä

Fungerer bra helt til du trenger å…

Fungerer bra helt til du trenger å kontakte dem f.eks for veihjelp. Oppgitt nummer her var til en svensk talende dame som ikke forsto hvorfor jeg ringte og kunne ikke hjelpe fordi jeg var i Norge og hun hadde heller ikke noe annen kontaktinfo å dele. Ved forsøk på kontakt til redningsselskapet de antydet å ha sammarbeid med fikk vi beskjed at de ikke kjente til dette og de kunne heller ikke hjelpe. Dermed ble henger stående på veien og fikk ikke hjelp med ny eller å få den bort og måtte selv skaffe meg ny.

20. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Hej, och tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är verkligen ledsna att höra att du inte fick den hjälp du behövde – det är förstås inte den upplevelse vi vill att någon ska ha. Efter att vi lyfte detta vidare har vår samarbetspartner bekräftat att det skett ett misstag, och har nu korrigerats för att säkerställa att det inte händer igen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att uppmärksamma oss på detta. Om du fortfarande behöver hjälp, eller om du vill att vi tittar närmare på något i ditt ärende, är du varmt välkommen att kontakta oss – vi hjälper gärna till.

Saanut 5/5 tähteä

Great customer service and insurance works perfectly.

We have been renting out through Hygglo for a year. We change from Getaround. Everything perfect. One of our clients had an accident with one of the cars and Hygglo solved this perfectly through their resolution team and insurance. They followed up smoothly and were proactive.10/10 for the customer service.

16. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Thank you so much for your kind words!

We're really happy to hear that you've had such a positive experience with both our customer service and the insurance process together with the resolutions team. It means a lot to us that you feel confident renting out through Hygglo. We look forward to future bookings!

Best,

Enkelt trygt og oversiktlig

Enkelt trygt og oversiktlig. Veldig bra app. Leien er normalt sett langt under leiepris hos utleie firmaene. Kan anbefales.

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Stort tack för dina fina ord! Det är väldigt roligt att höra att du upplever Hygglo som enkelt och tryggt - precis så vi vill att det ska kännas.

Flott App

Bra App. Veldig enkel i bruk:)

18. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä hygglo.no

Tack för dina fina ord! Jätteroligt att höra att du gillar appen och tycker den är enkel att använda. Vi jobbar hela tiden för att göra det så smidigt som möjligt att hyra och hyra ut via Hygglo. Hoppas vi får se dig i appen många gånger framöver!

Hygglo

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin