Hunkemöller Arvostelua

1 326
TrustScore 2.5/5 tähteä

2,4

Bestilte i går aftes varer hos Hunkemöller. Pga tidligere fejllevering havde jeg fået at vide jeg skulle vælge et andet leveringssted. Dét gør jeg. Og i dag, hvor mail kommer med info om a... Näytä lisää

Det var så god en oplevelse i hunkemøller, Lyngby i dag. Super betjening. Og ekspedienten vidste så meget om produkter, størrelser og pasform. Jeg følte mig så sikker på valg af bh'en, på grund af e... Näytä lisää

Jag ringde till butiken i Solna igår 30/6 och bad en tjej lägga undan en Formpressad axelbandslös bygel-bh Jane - Beige 70A till idag 1/7. När jag åkte till butiken då sa en tjej i butiken att det... Näytä lisää

Som en scam shop! Brug ikke deres online butik!! Jeg sidder og venter på 20'ende minut på at komme igennem til kundeservice uden held. Ingen 'du er nummer x i køen' bare 'vi har travlt' Jeg... Näytä lisää

Välttävä

(1 326)

60 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Latterlig "kundeservice"

Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg have gjort det, jeg har altid været glad for at handle her, men i dag lavede deres side en fejl, den "glitchede" da jeg lagde ordren og ændrede min ny adresse til min gamle adresse. jeg fik at vide i kundeservicen som i øvrigt nærmest var umulig at få fat på at "hun forstod at det var træls når nu jeg troede jeg havde ændret adressen men så ikke havde (hvilket jeg havde. Så det var ret "infuriating" at få at vide at jeg har lavet en fejl når fejlen KLART var deres) og at jeg derefter 1. skulle prøve at kontakte dem der nu boede på min gamle adresse for at "refuse" ordren så den kunne ryge retur eller at jeg 2. kunne prøve at række ud til DHL for at få ændret adressen og at "hun følte med mig men ikke kunne gøre noget" virkeligt latterlig "kundeservice" de kan intet gøre for at hjælpe og er ligeglade med dig

25. marraskuuta 2025

Jeg var i waves hunkemøller og fik den…

Jeg var i waves hunkemøller og fik den bedste betjening nogensinde, jeg blev betjent af en kvinden som hed Natasja eller Natali jeg kan ikke helt huske det.

Men hun kørte hele vejen ud i et andet center for at finde mig den badedragt som jeg havde efterspurgt da de ikke havde den i min str.

Kæmpe tak til hende for at hjælpe mig så meget, og lave så stort et stykke arbejde!

uanset hvad hun bliver betalt så det er i hvert fald ikke nok!!

Mvh

21. marraskuuta 2025

Positivt overrasket ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har været lidt nervøs for at bestille herfra, pga de mange knap så gode anmeldelser, men heldigvis er jeg blevet positivt overrasket.
Jeg har bestilt fra Hunkemöller 3 gange nu inden for det sidste halve år, og har alle gange været meget tilfreds med produkterne, leveringen og servicen. Jeg har fået varerne efter nogle dage, og de ting der skulle byttes, har jeg taget til Vejle eller Herning og få byttet helt uden problemer.

Jeg tør godt handle her igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20. marraskuuta 2025

Levering

Varen blev ikke leveret til det bekræftede udleveringssted, men jeg måtte køre 20 km extra for at afhente.

19. marraskuuta 2025

Ingen levering- gå langt udenom

Jeg har lagt en bestilling online for 9 dage siden og har intet hørt. Har skrevet 2 gange til kundeservice og forsat intet hørt. Bestillingen står som afsluttet i min app, men har ingen pakke modtaget. Det er under al kritik at du ikke kan komme i kontakt med nogen. Gå langt uden om denne hjemmeside

24. lokakuuta 2025

I do not recommend this company.

I ordered a pyjama set that never arrived. When I contacted customer service, I was repeatedly assured that the parcel would be shipped soon and that there was just a small delay — but nothing ever happened. Only after I followed up did I finally receive a refund, almost two months after placing the order. I do not recommend this company — very unprofessional and unreliable.

8. lokakuuta 2025

Handl aldrig hos Hunkemöller

Jeg returnerede en pakke i juni og har sendt dokumentation flere gange, men de nægter stadig at have modtaget den. Kundeservice svarer næsten aldrig og lytter ikke til det, man skriver. Utroligt frustrerende – jeg handler aldrig hos Hunkemöller igen.

4. lokakuuta 2025

odradzam

odradzam. sklep internetowy to prawdziwa porażka. zakupiłam 2 komplety na stronie. po kilku dniach poinformowano nie, że ponieważ nie ma biustonosza w magazynie, to wysyłaja mi tylko majteczki. czyli bez mojej wiedzy i zgody zdekompletowali zakup. pisałam do nich, że rezygnuję w takim razie z majetczek (chciałam miec komplet), ale nikt nawet nie odpowiedizął na maila i paczka przyszła zdekompletowana. odradzam.

25. syyskuuta 2025

Det er næsten tyveri!

Hunkemoller har valgt, at beholde både de varer jeg har returneret og mine penge. Som er 710 kr.!

I juli lagde jeg 2 ordrer i deres webshop. Den ene ordre på 5 varer og den anden ordre på 1 vare.

Jeg vælger og returnere 2 varer fra ordre 1. Derefter fortryder jeg begge ordrer, og returnerer de sidste 2 varer fra ordre 1 og 1 vare fra ordre 2, og sender dem samlet til Hunkemoller. (Jeg har valgt og beholde 1 vare).

Der går lang tid, og endelig får jeg refunderet 2 varer fra forsendelse 2. Men så hører jeg ikke mere.

Alle ordrerpapirer mv. er vedlagt i forsendelsen. Så det er nemt, i forhold til retur behandlingen.

Jeg kontakter dem, og forklarer situationen og deres svar dertil er blot:
"Desværre er det ikke muligt at returnere flere ordrer samlet i én kasse, som angivet på vores hjemmeside. Vi beklager ulejligheden!
Jeg forstår, at dette sandsynligvis ikke er det svar, du håbede på, og jeg beklager igen"

Dette svar fastholder de, og dvs. at de vælger og beholde både varerne og mine penge. Det er jo faktisk tyveri!

Jeg nærlæser deres betingelser, og det fremgår ikke af dem, at de skal sendes i seperat forsendelse.
Betingelser som ved køb der blot er et lille link til, og som ikke aktiv accepteres.
Jeg kan se under deres side ved link i bunden fremgår det godt nok, at returforsendelser skal sendes seperat. Det har jeg simpelthen ikke set, og igen fremgår det ikke, at deres betingelser, som de har linket til ved køb. Disse betingelser er nu gemt.

Det fremgår heller ikke, at hvis der laves denne fejl, at man har returneret 2 ordrer sammen, at de vælger og beholde både varer, som de sælger igen, og kundens penge.

Det fremgår desuden, at de tilbagebetaler pengene for retur ordrer indenfor 13 dage. De har fået varerne d. 8. august og d. 15. august.
Jeg synes godt nok det er frækt, at nægte, at behandle returneringen og både tage varer og pengene.

De stoppede blot med at svare på mine henvendelser, og man kan kun få kontakt til en engelsk kundeservice, som jeg kan forstå ingenting er værd ud fra deres øvrige anmeldelser her på trust pilot.

Jeg tager sagen her videre til forbrugerstyrelsen og kontakter forbrugerombudsmanden og opfordrer alle til at gøre det samme. For det er vist et generelt billede af Hunkemöller, at de ikke følger lovgivningen!

1-stjerne fordi, at man ikke kunne give 0!

9. syyskuuta 2025

Aldrig mere

Aldrig mere, modtog forkert pakke, skulle betale retur, sende fotos af forkert pakke. Pakken som jeg havde bestilt, vil de ikke sende før den forkerte er kommet retur. Håbløs kundeservice. Absolut ingen hjælp fra kundeservice

19. elokuuta 2025

Manglende kundeservice

Jeg lavede en ordre via jeres app igår aftes. Appen lukkede ned midt i ordren og efterfølgende var ordren hverken at se i appen eller jeg har fået en ordrebekræftelse. Så jeg går ind og bestiller igen, som går normalt igennem.
Her til morgen kan jeg se at der er 2 ordrer inde i appen, har dog forsat ikke fået ordrebekræftelse.
Jeg ringer derfor ind til jeres kundeservice for at annullere. Dette får jeg at vide jeg ikke kan, men jeg kan blot returnere pakken, når det ankommer. Men jeg kommer så til at betale returfragt. Det er jo ikke fair jeg kommer til at betale returfragt for noget jeg forsøger at annullere, samt at grunden til der er kommet 2 ordrer er fordi jeres app har haft en glitch.
Da jeg påpeger at der er en 14 dages fortrydelses ret, som gør at det er virksomheden som skal dække alle omkostninger, vælger kundeservice medarbejderen at ligge røret på. Virkelig dårlig kundeservice!

18. elokuuta 2025

Ødelagte varer

Jeg bestilte 10 par trusser fra et par måneder siden, de er gået i stykker løbende, hvor de pludselig ligner de er blevet klippet midt over, og det er oftest det samme sted på dem, så det er tydeligvis en fabriksfejl. Jeg sendte dem et billede af hvordan de var ødelagt, og de nægter at betale mig pengene tilbage for alle de trusser der løbene er gået i stykker (som jeg selvfølgelig ikke har gemt, for hvem gemmer ødelagte trusser). De ville kun kompensere mig for det par jeg sendte et billede af. Det er jo faktisk okay dyrt, og nu har jeg ingen af dem tilbage efter kun et par måneder.

11. elokuuta 2025

Hunkemøller Sønderborg

Hunkemøller Sønderborg
Herfra en kæmpe ros, den søde leder i butikken lytter til dine behov og finder den rigtige vare til dig.

Man føler sig helt tryg i omklædningsprocessen, og glemmer helt topmaven man egentlig ville trække maven ind for at skjule. Her følte jeg en super top betjening, ved en som havde sjælen med sig.

Man tør næsten ikke rose her på siden, af frygt for andre ville headhunte hende, du kan noget med dine kunder og fortjener ros, jeg kommer bestemt igen. Tak

30. heinäkuuta 2025

Ingen besked omfremkommet vare

Handle ikke her heller ikke I deres butikker. Jeg bestillende en badedragt til en butik i Odense.
På app'en og deres hjemmeside et status afsluttet. Jeg har modtaget en email med en beskæftigelse på købe og en mail med din var er på vej men igen modtagelse mail selvom status siger afsluttet.

Man kan ikke komme i kontakt med Hunkemøller hvilket for mig et rødt flag eller det er ikke helt sandt du kan sidde i chat 2 millioner år.

Hunkemøller I er dumpet det er sidst gang i jeg køber noget hos jer.

Jeg vil på det varmest anbefale andre at boykot Munkemøller fordi ingen kunder er lige med konkurs!

22. heinäkuuta 2025