Hunkemöller Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Ik moest in vilvoorde mijn bh's gaan afhalen die ik besteld had online, ik kom er toe om 13u30 stond er op de deur gesloten wegens middag pauze alle recept en iedereen heeft er recht op! Maar er st... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Cliente depuis 15 ans et fidèle à la marque, jamais je n'ai été déçue. J'achète tous mes sous-vêtements chez eux et même si je regarde parfois d'autres boutiques de lingerie, il n'y a que chez Hunkemo... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bon rapport qualité-prix, offres régulières. Un bémol : c'est dingue qu'il faille parler Néerlandais ou Anglais au téléphone ; si pas, vous êtes invité à poser votre question sur le site ; lorsque vo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Habituellement je me rends en magasin mais là j'ai commandé on- line et je n'ai pas été déçue. Envoie rapide, soigné et facile de récupérer dans le malade mon choix.

1. Elektroniikka & Teknologia

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Lingerie online kopen? Shop nu eenvoudig de gehele Hunkemöller collectie online! Van BH's en slips tot badmode en nachtmode, je koopt alles op Hunkemöller.be

Hyvä

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

49 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Slechte kwaliteit en slechte service

Vandaag op aanraden van de klantenservice met mijn 3 maanden geleden gekochte BH naar een winkel gegaan. De beugels staken er nu al uit namelijk. Ik kreeg te horen dat de BH absoluut niet in de wasmachine gewassen mocht worden. Dat stond duidelijk op het label. Bij de aankoop is mij dit niet verteld, dus ik waste hem op 30 graden en de fijne was. Het lijkt erop dat ze bij slechte kwaliteit een waslabel erin doen voor op de hand wassen, want dit is gewoon hele slechte kwaliteit. Ik heb BHs bij SHEIN gekocht die beter van kwaliteit zijn en de klantenservice is dan ook nog beter! Ik koop hier nooit meer!

25. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hunkemöller

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, zeker als je speciaal op aanraden van onze klantenservice naar de winkel bent gegaan. Ik begrijp heel goed dat je teleurgesteld en boos bent, zeker als de beugels al na drie maanden uitsteken en je het gevoel hebt dat de kwaliteit niet is wat je mag verwachten.

Het klopt dat we bij Hunkemöller altijd adviseren om het waslabel goed te volgen, omdat dit de levensduur van het product verlengt. Sommige bh’s mogen inderdaad alleen met de hand gewassen worden, en dat staat dan op het label vermeld. Ik begrijp dat het frustrerend is als je hier bij aankoop niet op gewezen bent en je ervan uitging dat wassen op 30 graden en fijne was voldoende zou zijn.

Het is zeker niet de bedoeling dat je na zo’n korte tijd al problemen hebt met de kwaliteit van je bh. Je mag van ons verwachten dat onze producten lang meegaan, zeker bij normaal gebruik en het volgen van de wasinstructies. Je feedback over het waslabel en de communicatie in de winkel neem ik serieus en geef ik door aan het betreffende team, zodat we onze service kunnen verbeteren.
Ik wil je graag verder helpen, ook al begrijp ik dat je vertrouwen nu een flinke deuk heeft opgelopen. Bedankt dat je de moeite neemt om je ervaring te delen dit helpt ons om te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Personeel dat jou als klant uitlacht ...

Als je in Dendermonde op straat lastig gevallen wordt door een groep mannen van de barbier ernaast en het personeel van Hunkermoller komt vrolijk buiten om je mee uit te lachen dan getuigt dit van heel weinig respect naar jou als klant toe. Ik ben er zeker van dat er mensen zijn die hun job bij Hunkermoller wel meer ter harte zouden nemen en deze banen met veel plezier willen invullen.

24. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hunkemöller

Wat ontzettend naar om te horen dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad in Dendermonde. Ik begrijp heel goed dat je je hierdoor niet gerespecteerd en zelfs gekwetst voelt dat is absoluut niet hoe wij bij Hunkemöller met onze klanten om willen gaan.

Iedere klant verdient het om zich veilig en welkom te voelen, zowel in als rondom onze winkels. Het spijt me oprecht dat je dit hebt meegemaakt en dat het personeel niet de steun en het respect heeft getoond die je mag verwachten. Dit nemen we zeer serieus en ik zal je melding direct doorgeven aan het betreffende filiaal en onze klantenservice-afdeling, zodat dit intern besproken en opgevolgd kan worden.

Mocht je je ervaring verder willen toelichten of wens je persoonlijk contact hierover, laat het gerust weten. Je feedback is heel waardevol en helpt ons om onze service en klantgerichtheid te verbeteren. Nogmaals mijn oprechte excuses voor deze situatie.

Saanut 4/5 tähteä

Verzending winkel dicht

Hele mooie collectie en normaal gaat alles vlot. Alleen kon ik nu een winkel kiezen voor verzending die blijkbaar weken dicht is. Dus ik heb geen idee wat en als ik dat nu nog zal ontvangen. Vind dat echt niet kunnen.
Ondertussen reactie ontvangen. Alsook dat mijn beide pakketten geleverd zijn en vandaag kunnen ophalen.

14. syyskuuta 2025

Hi,

Bedankt voor je feedback.
Wat jammer om te horen dat je bestelling is verzonden naar een winkel die momenteel gesloten is, dat is natuurlijk erg vervelend.

We willen je vriendelijk vragen om contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen de status van je bestelling voor je nakijken en je verder helpen.

Hunkemöller

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin