Ik moest in vilvoorde mijn bh's gaan afhalen die ik besteld had online, ik kom er toe om 13u30 stond er op de deur gesloten wegens middag pauze alle recept en iedereen heeft er recht op! Maar er st... Näytä lisää
Cliente depuis 15 ans et fidèle à la marque, jamais je n'ai été déçue. J'achète tous mes sous-vêtements chez eux et même si je regarde parfois d'autres boutiques de lingerie, il n'y a que chez Hunkemo... Näytä lisää
Hunkemöller ? C'est du sérieux, aussi bien en magasin qu'en vente online. Très bonne qualité, et le prix, quand on calcule bien ? En vaut la peine car dure plus longtemps que de la lingerie de "grande... Näytä lisää
Bon rapport qualité-prix, offres régulières. Un bémol : c'est dingue qu'il faille parler Néerlandais ou Anglais au téléphone ; si pas, vous êtes invité à poser votre question sur le site ; lorsque vo... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Lingerie online kopen? Shop nu eenvoudig de gehele Hunkemöller collectie online! Van BH's en slips tot badmode en nachtmode, je koopt alles op Hunkemöller.be
Kapellestraat 15, 8400, Oostende, Hollanti
- hunkemoller.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Bon rapport qualité-prix
Bon rapport qualité-prix, offres régulières.
Un bémol : c'est dingue qu'il faille parler Néerlandais ou Anglais au téléphone ; si pas, vous êtes invité à poser votre question sur le site ; lorsque vous postez un message (en Français, donc !) sur ledit site, vous recevez une réponse en Anglais ! Ce n'est pas acceptable !
Teleurgesteld in de online klantenservice…
Ik ben erg teleurgesteld in de online klantenservice van Hunkemöller.
Ik heb een BH online besteld. Ik draag altijd hetzelfde type en ben daar normaal erg tevreden over. Even gepast na ontvangst en het zat zoals altijd goed. Na de eerste dag dragen kwam ik er echter achter dat er een productiefout aan het product zit: het bandje zit niet goed door het verstelbare plastic deel, waardoor het bandje niet versteld kan worden en steeds afzakt.
In plaats van een passende oplossing, zoals een vervangend artikel of een retour met terugbetaling, kreeg ik het advies om de BH zelf te laten repareren bij een kleermaker en daarna de kosten te declareren, of om naar een winkel te gaan. Juist omdat ik weinig tijd heb voor dit soort gedoe, bestel ik online.
Wat mij vooral tegenvalt is dat ik van een bedrijf als Hunkemöller, waar je in de winkels altijd netjes en professioneel wordt geholpen, veel meer verwacht had van het online klantcontact.
Helaas voelde de hele afhandeling totaal niet klantgericht en bleef een echte oplossing uit. Jammer, want nu loop ik rond met een BH met een productiefout waarvan het bandje steeds afzakt.

Vastaus yritykseltä Hunkemöller
Commande arrivée le lendemain chez moi!
Commande arrivée le lendemain chez moi! Service super rapide et produit exactement comme décris.
Livraison rapide
Bon rapport qualité prix et livraison rapide.
Très satisfaite de ma commande
Habituellement je me rends en magasin…
Habituellement je me rends en magasin mais là j'ai commandé on- line et je n'ai pas été déçue. Envoie rapide, soigné et facile de récupérer dans le malade mon choix.
Vlotte levering
Vlotte levering, vlotte retour van te kleine artikelen
Zeer tevreden
Mooie overzichtelijke website met duidelijke uitleg. Vlotte gratis bezorging in de winkel, in de winkel vriendelijk verder geholpen en mocht daar ook meteen passen. Hunkemöller heeft mooie kwalitatieve producten. Koop regelmatig iets en kwaliteit is echt wel goed ( op 1 keer na, maar dat werd meteen opgelost). Winkel hier graag.
Altijd goede kwaliteit en vriendelijk…
Altijd goede kwaliteit en vriendelijk personeel
De omtrek om de BH te sluiten was veel…
De omtrek om de BH te sluiten was veel te kort voor maat C. Jullie maken enkel de cup groter maar niet de sluiting, deze moet veel langer zijn.

zeer correct
Zeer goede dienst, snelle levering
Zeer goede kwaliteit en correct maatadvies
Veel keuze en goede prijs
Veel keuze en goede prijs, snel geleverd, mooie collectie

Vastaus yritykseltä Hunkemöller
Mooie pyjama’s,alleen snap ik niet dat…
Mooie pyjama’s,alleen snap ik niet dat je boven en onderstuk apart verkoopt. Ik had het niet opgemerkt.

Helemaal niet tevreden
Helemaal niet tevreden. Ben al jaren klant en bestel bijna altijd online. Deze keer was het helemaal niet volgens verwachting. De beugel van de zwarte beha stak uit en was amateuristisch al toegenaaid, bh rook niet nieuw maar naar een vrouwengeur. Contact opgenomen en intussen de bh teruggestuurd maar enorm teleurgesteld dat jullie als bedrijf de arrogantie hebben om klanten kapotte items toe te sturen.

Vastaus yritykseltä Hunkemöller
Snelle levering. Producten netjes verpakt.

Vastaus yritykseltä Hunkemöller
Toujours un plaisir et le personnel au…
Toujours un plaisir et le personnel au magasin de Fosses-La-Ville hyper agréable

Articles livrés en magasin
Articles livrés en magasin. Peut-être avec un délai un peu trop long.

Mooie pasvorm
Mooie pasvorm. Jammer dat er geen andere kleuren zijn

Vastaus yritykseltä Hunkemöller
Slechte kwaliteit en slechte service
Vandaag op aanraden van de klantenservice met mijn 3 maanden geleden gekochte BH naar een winkel gegaan. De beugels staken er nu al uit namelijk. Ik kreeg te horen dat de BH absoluut niet in de wasmachine gewassen mocht worden. Dat stond duidelijk op het label. Bij de aankoop is mij dit niet verteld, dus ik waste hem op 30 graden en de fijne was. Het lijkt erop dat ze bij slechte kwaliteit een waslabel erin doen voor op de hand wassen, want dit is gewoon hele slechte kwaliteit. Ik heb BHs bij SHEIN gekocht die beter van kwaliteit zijn en de klantenservice is dan ook nog beter! Ik koop hier nooit meer!