Jeg bestilte et gardin ved Easy Gardin, og det var som lovet virkelig nemt at sætte op! Dog syntes jeg ikke, at det gjorde rummet specielt mørkt som lovet. Jeg talte med Filip som virkelig ydede per... Näytä lisää

There was an issue with my order, and I reached out to easygardin where Filip helped solve it in no time. Timely customer support by Filip, definitely recommend :))

Alt klappede - hurtigt levering, nemme at sætte op, god kvalitet af gardiner til prisen. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos jer igen.

1. Verhokauppa
  2. Verhovalmistaja

Hos EasyGardin gør vi gardinopsætning nemt, hurtigt og smart! Vores innovative gardinstænger kræver ingen boring eller værktøj – de sættes op på få minutter og fjernes uden spor. Perfekt til lejeboliger eller dig, der ønsker en fleksibel og stilfuld løsning. EasyGardin tilbyder kvalitetsgardiner og smarte gardinstænger, der kombinerer mode og funktionalitet. Vores mål er at gøre det nemt for alle at skabe et smukt hjem uden besvær.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Det er nemt at hænge op og kundeservice…

Det er nemt at hænge op og kundeservice er venlig. Det eneste der er lidt øv er at persienner kun fåes i bestemte mål ellers skal de laves specielt. Men ellers tip/top og kan anbefale det til alle der ikke vil have huller i vindueskarm eller ikke er snilde håndværker .

16. huhtikuuta 2026

Perfekt service fra Filip!

Jeg talte med Filip som virkelig ydede perfekt service - han informerede om, at de havde brugt en hel dag på at gennemgå gardinerne, og han tilbød at sende mig et nyt gardin som var 100% mørklægning. Det er netop sendt og jeg glæder mig til at modtage det snart! 😃

15. huhtikuuta 2026

Bad customer service

We had to return the curtains because they did not fit the measurements we needed. We have a confirmation number for the return (3362). It has been more than a month, and we still have not received our refund. They are not replying to our emails, and we are not getting any response.
The curtains are beautiful and the quality is very high, but think twice before buying. If you have a problem and need to return the product, there is no guarantee that you will get your money back.

13. maaliskuuta 2026

Retur / refundering

Ja, siden I nu selv spørger efter en anmeldelse, så får I den selvfølgelig.
Leveringen var egentlig ganske fin. Gardinerne vi bestilte passede desværre ikke, og derfor skulle de retur - Filip vendte hurtigt tilbage ift. om de kunne hjælpe med anden alternativ, men vi ønskede retur. Derfra stoppede kundeservicen desværre og hørte ikke mere, og vi måtte rykke flere gange for at kunne få lov til at få en label til at sende varerne retur. Fair at der er påsketravlt, men returnering bør have ligeså vigtig prioritet som salg. Desværre bliver det ikke hos jer, vi ligger vores virksomhedsbestilling. Håber at refundering går hurtigere end deres kundeservice.

30. maaliskuuta 2026
EasyGardin-logo

Vastaus yritykseltä EasyGardin

Hej Mia,

Tak for din anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg er glad for, at leveringen fungerede som den skulle. Når det er sagt, er det selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at du har oplevet for lang svartid i forbindelse med din returnering. Hen over påsken og helligdagene har vi haft længere behandlingstid end normalt, og det har desværre påvirket svartiderne – det beklager vi.

Hvis der er noget, vi stadig kan hjælpe med, er du meget velkommen til at række ud direkte.

Med venlig hilsen,
Filip – EasyGardin

hurtig og nem bestilling:)

flyttede for nogle uger siden og vil helst ikke lave huller i væggen, så jeg er virkelig glad for, at jeg købte det her. det fungerer perfekt og var super nemt at sætte op. elsker det,

10. maaliskuuta 2026