Hold dig lang væk fra dette firma! Tilbyderen service hvor man kan "fryse" virkelige billige billetter - vil efter 6 timer booke billetterne - ikke muligt pga. en "error". Få fat i kundeservice og de... Näytä lisää

Vi bestilte en reise via Travellink og har antakeligvis klikket OK på et bra tilbud som heter Prime som var gratis og ikke informert oss godt nok. Skal gi masse reisefordeler og etter 1 mnd blir vi t... Näytä lisää

Jeg bestilte i går flybilletter til 2 personer fra København til Malaga med Norwegian og inkl. 2 stk. bagage pr. person. Ordrebekræftelsen var ok inkl. bagage, men 10 minutter senere fik jeg en mail,... Näytä lisää

Jeg ville booke København - Oslo, og fikk opp et tilbud på 866 NOK (ikke direkte, via Arlanda) på Travellink siden, som var veldig gunstig. Jeg ville fullføre bookingen, men så i siste steget at prise... Näytä lisää

1,2

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,2

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Travellink is a fraudulent business

Travellink is a fraudulent business. I tried to add luggage to my booking. travellink said the payment could not be processed.

So I tried again...and again. Then in the end the payments had ben processed. So have I have paid for 4 pieces of luggage instead of one. And all travellinks indian call-center worker can do is to "apologize for the inconvenience."

My best advice is to stay clear of this business.

25. syyskuuta 2022

FUP & FIDUSER

FUP & FIDUSER
Købte billetter til Ryanair og fik at vide via travellink at jeg kunne få mine bordingpas. Det kan man så IKKE...Heldigvis fik jeg en henvendelse fra Ryanair og fik mine bordingpas gennem dem. Fup og fiduser...hold jer væk. Har slettet appen :(

14. syyskuuta 2022

rejser til London

rejser til London. Fly og hotel som en samlet pakke.
Opkrævning for det fulde beløb. På hotellet skal jeg også betale. Informere hotellet om at jeg har betalt for ophold gennem travellink (odiego). Hotellet afviser og jeg betaler igen for hotellet.
Har forsøgt med kontakt til hotel. Travellink kan man ikke få fat på!

16. syyskuuta 2022

NO REFUND after 60 days

Travelink sold us a vacation package where the flight destination and the hotel did not fit together. This means that the plane arrived in Kos, but the hotel was located on Rhodes.
the plane arrived and the hotel was therefore located on two different Greek islands. Which I think that is a bit suspicious when we have booked a package tour; FLY + HOTEL.

We called Travelinks customer service to find a solution. The 3 employees we spoke to said that it is only possible to refund the amount for the hotel: DKK 5,636.40 after 14 days.
When the employees said it was the only option, we said yes. Even though we have chosen the possibility of refunding both hotel and flight.

We have NOT received any money back as the employees promised.

We want the money for the hotel back as promised.

19. heinäkuuta 2022

Hold jer langt væk fra dette firma

Bestilte en pakkerejse til London i går med fly fly Billund->London, hotel to nætter og retur. Efter et par timer fik jeg en mail, at flyturen Billund->London ikke kunne bekræftes, hvorfor den del af pakken var blevet annulleret. Efter meget besvær hat jeg idag fået telefonisk kontakt med firmaet (dansk telefonnummer men engelsk talende medarbejder) Jeg forklarer situationen, at jeg ikke kan bruge pakken delvist, for det er flyet til destinationen, der ar annulleret. Han forsøger at få mig til at booke en enkelt flyrejse, men til dagspris. Forklarer ham, at de flytider, der er tilgængelig ikke er relevante iforhold til opholdet, samt at de skal refundere hele rejsen uden at tage gebyrer, da de ikke kan levere det bestilte produkt. Efter lang tid og efter han har talt med kolleger og teamleder vil han forsøge at få flyselskabet til at refundere det fulde beløb. Jeg har handlet med Travellink og ikke et flyselskab og stiller derfor dem til ansvar for ikke at kunne levere som lovet. Han mener ikke at kunne gøre andet, og spørger om han skal forsøge eller ikke. Her kan man jo ikke andet end sige ja. Jeg spørger til en mailbekræftelse på det, vi har talt om, men det kan jeg ikke få. Pengene er kun reserveret i banken og ikke trukket. Banken kan dog ikke slette reservationen, men siger jeg skal bede firmaet slette reservationen. Det var de ikke interesseret i at gøre...
Så nu kan vi bare vente. Vi kan ikke bestille rejsen på ny hos en anden udbyder, da vi ikke har råd til at betale to gange. Så ferie og rejse er måske til at smide i skraldespanden..
Lad for guds skyld være med at handle hos dem. Er der de mindste problemer er det meget svært at løse. Fortryder virkelig jeg ikke læste anmeldelserne herinde først...

14. syyskuuta 2022

Bestilte en rejse til Alicante

Bestilte en rejse til Alicante.
De kunne ikke finde ud af at finde et fly hjem igen, selvom jeg havde booket hele turen til KÆMPE overpris. Jeg synes det hele virkede lidt bedragerisk, så jeg valgte at aflyse turen.

1. Jeg kunne ikke få 100% refundering af hele rejsen, da turen derned var blevet bekræftet af flyselskabet.

2. Det har taget en evighed, at få pengene retur. Deres metode er, at blive ved med at sige at man skal vente 10 dage, og så vil ens penge komme. Efter 10 kommer de ikke og hele seancen startes forfra. Det gør de ind til du giver op...

Selvskabet tager absolut INGEN ansvar overfor den forretning de driver....

13. syyskuuta 2022

Jeg har stadig ikke hørt vedr vores…

Jeg har stadig ikke hørt vedr vores hjemrejse - bliver nød til at aflyse vores tur hvis ikke vi kan komme hjem, da vi ikke vil rejse uden at vide om vi har flybiletter. Der står turen er bekræftet, men flyselskabet siger der ikke er booket noget. vi har heller ikke modtaget penge retur og ved ikke hvor vi står 30 dage inden afrejse...
Så vend da venligst tilbage...

12. syyskuuta 2022

Under al kritik!

30/5-22 booker jeg igennem travellink fly & hotel til London, som mine to bonus-piger kan give deres far i fars-dags-gave.
Alt er godt - de glæder sig!
Lørdag d. 10/9-22 skal de afsted. Der er bøvl med den ene flybillet, men Kastrup lufthavn hjælper dem igennem dette... De ankommer til London og videre til hotellet - SOM IKKE HAR ET VÆRELSE TIL DEM! Travellink har ALDRIG forespurgt eller sendt ordre til Hotellet! I 1½ time taler min mand frem og tilbage med hotellet om at finde en løsning. Eneste løsninger der er; få fat i travellink eller betal 6.300,- for et hotelværelse - som jeg ALLEREDE har betalt hjemmefra og som travellink HAR sendt en bekræftelse på.
Det er total umuligt at få fat i travellink og jeg ender med at booke og betale for et nyt (billigere) hotelværelse til dem hjemmefra og sender dem med taxa dertil! Min mand eller jeg har ALDRIG oplevet noget lignende! Travellink er FUSK og jeg kunne aldrig drømme om, nogensinde, at booke igennem dem igen.
Jeg havde givet nul stjerner hvis man kunne!

10. syyskuuta 2022

UACCEPTABEL OG UMENNESKELIG BEHANDLING

Jeg er dybt rasende over jeres katastrofale service! vi har booket 3 flybiletter fra Antalya lufthavn til Istanbul mandag d 8 august kl 10.55 og har fået en bekræftelse, bookingnr og alt slags dokumentation på alt er i skønneste orden. ydermere kontakter vi jer flere gange op til rejsen for at tjekke op, og i svarer vi skal være rolige og billetterne er i orden og vi kan flyde uden bekymringer. vi ankommer til Antalya lufthavn og skal til at tjekke ind, hvor flyet er FULDT booket!! og vi får ikke lov til at komme ombord med begrundelsen at vores billetter er en åben bilet, hvilket står absolut INGEN steder på jeres app eller e-mail og i nævner det ALDRIG hver gang vi ringer ind og spørger jer ang biletterne!. Dette resulter i at vi har købt 3 flybilletter ekstra!! og samtidig et misset fly, mistet hotelovernatning pga. jeres katastrofale misvisende service! min mor som er en ældre syg dame får et lavt blodtryk med denne nyhed og blev omringet af læger tilstede og har det stadig den dag idag dårligt og jeg kan garanter jer for, hvis der sker min mor det mindste er jeg klar til at lave en sag an imod jer overalt! jeg har nu sendt jer flere mails med intet svar, jeg kræver at tale med en ansvarlig som skal rode bod på det her rod i har skabt os i et fremmed land!! en kæmpe undskyldning, refusion af fortabt penge herunder flybiletter og hotelophold! og jeg har alt slags dokumentation klar ang nye flybiletter og ekstra udgifter herunder ekstra gebyr som skulle betales på hotellet da vi ikke tjekket ind til tiden pga. et misset fly og al planer blev ødelagte! min far i Danmark kontakter jer og i fortæller at i ikke kan hjælpe. Det er JER der er skyld i alt dette rod og en ødelagt ferie, misset hotelophold og ekstra omkostninger og en syg mor med lavt blodtryk. Jeg kræver desuden beviser på det er en åben billet, og hvordan i overhovedet kan ændre uden min tilladelse eller bekræftelse eller nogen form for løsning eller refusion !!!

Hilsen en rasende kunde som ALDRIG køber mere hos et så råddent selskab

29. elokuuta 2022

røveri

aldrig har jeg følt mig så dårligt behandlet som da travellink - bad om yderligere 1000 kr for flybilletter, da alt info var tastet ind , også creditcard nr. - jeg kommer til at fraråde alle jeg kender at bruge travellink - FØJ

25. elokuuta 2022

Do not rent a car from them

Through travellink you can rent a car from anywhere in the world. DO NOT DO THIS! We rented a car through travellink, when we were on Rhodes. It looked like a good deal, but it sure wasn’t. Little did we know, that the price we paid didn’t bounce when we got to the car rental. Neither did the insurance. When we wanted to cancel our car rental, we couldn’t get in contact with travellink. They simply doesn’t have a number you can call and I am not sure they even have an e-mail that is in working. We could cancel our reservation but it would only give us 1/5 of the price back. Which was totally ridiculous.
There was nothing to do but to pay at the car rental once again.
Please, do not ever use travellink to rent a car when you are abroad.

22. elokuuta 2022

De snyder og har dårlig service

De snyder og har dårlig service. Det prøver undgå at snakke med folk. For så fanger man dem i deres løgne.

They cheat and have bad service. It tries to avoid talking to people. Because then you catch them in their lies.

19. elokuuta 2022

Ingen anbefalinger herfra

Ingen anbefalinger herfra. Virkelig et dårligt selskab. Vi måtte aflyse et fly og har intet fra dem på skrift fået om aflysningen.. trods flere forsøg på kontakt er de ikke til at få til at sende noget på skrift ig vi står nu med en refunderingssag hos forsikringen som
Som vi ikke kan få godkendt, da vi ikke kan få et afbestillings dokument fra Travellink. De oplyser os om selv at kontakte flyselskabet wizz Air som slet ikke er til at få fat på.. vi står nu med en aflyst ferie pga sygdom og 13000kr fattigere! Tak Travellink og jeres skod rejseforsikring, som i fusker med. Håber ikke flere falder i jeres fælde.

1. elokuuta 2022

Brug ikke dette selskab

Jeg har købt flybilletter incl. 2 stk. ind-tjekket bagage fra travellink.dk. I lufthavnen fortæller flyselskabet, at der kun medfølger 1 ind-tjekket bagage. Jeg kontakter travellink og efter 45 min times venten kom jeg endelig i gennem. De oplyser på gebrokkent engelsk, at det er en fejl og at jeg bare kan lægge ud for bagage nr. 2 og efterfølgende vil jeg få det tilbagetalt. Jeg var lidt skeptisk, bad dem i stedet for at få mine penge refunderet.
Nu er der gået 4 mdr. og efter flere henvendelser og e-mails har de ikke reageret.

Hvis travelink læser med her – Her er mit sagsnr. 2700081 og bookingnr.8992077841

Håber der snart lander nogle penge på min konto

1. elokuuta 2022

Hvis man kunne give minus ville jeg…

Hvis man kunne give minus ville jeg gøre dette. Jeg bestilte en rejse, da den endelig går igennem er der fejl i datoer. Lang historie. Men jeg annullerer få minutter efter. Både travellink og hotellet beskriver at man kan annullere op til 24 timer før afrejse. Jeg annullerer over 2 måneder inden. Jeg får at vide et mht fly er det pludselig et mellemværende mellem mig og flyselskab. Jeg må derfor ændre fly til 3000 kr ekstra til korrekt dato. De fortæller at jeg ikke kan få noget for hotel. Jeg kontakter hotellet, som ikke har modtaget min booking. Nu kan man ikke engang få travellink i tale. Over 5000 kr lige på deres egen konto og ikke til noget hotel.. fusk.. :(

29. heinäkuuta 2022

Jeg har bestilt en pakke rejse til…

Jeg har bestilt en pakke rejse til London og betalt den nette sum af 7665.17 kr Beløbet er trukket fra min konto den 20 juni 2022.
Jeg får sendt en bekræftigelse mails med ophold fly + hotel med reservations nummer den 16 juni 2022.

Jeg sidder i lufthavnen den 24 juli og skal afsted da vores Ryan air fly er meget forsinket næsten 10 timer - jeg ringer derfor til hotellet i London og spørg hvor længe de har åbent - receptionisten siger at det booking nummer ikke eksistere og travelink - har annulleret mit ophold ? Hvordan kan i annullere mit ophold ? Men samtidigt sende bekræftigelse på mail den samme dato - at alt er i orden ? ….. og samtidigt trække penge på mit kort.
Går jeg ind på jeres app og trykker send booking igen på mail kommer bookingen og der står ikke at opholdet er annulleret nogen steder ?
Jeg vil gerne have en forklaring og en refundering af hotellets pris som jeg har betalt beløb.
Jeg bookede et andet hotel i London - så nu har jeg booket to hoteller - men den ene booking eksistere ikke.

Det der så undre mig er at når jeg går ind på jeres app og trykker “send bekræftigelse mail igen” så kommer samme mail igen med hotel og fly…
Har lige gjort det tidligere i dag.

Når man kontakter travellink får man en robot som ikke fatter en meter.
Hold jer langt væk for dette selskab.

24. heinäkuuta 2022

Aldrig igen

Aldrig igen - og forstår godt de kun har 2 stjerner.
Vi skulle til Alayna - Tyrkiet fra Billund.
Da vi bookede på der side stod der helt klart “indtjekket bagage 10 kilo 6 personer. Da vi så havde betalt stod der, at det var 10 kilo håndbagage også et link.
Trykkede man så på linket og gik ind under tyrkis Airlines måtte vi kun have 8 kilo med hver.
Ringede til den og var på hold 40 minutter bare for at komne igennem.
Jeg snakkede så med en engelsktalende herre som lod mig på hold 4 gange uden det hjælp noget som helst.
Så vi måtte hurtig find 6 små kufferter og pakke om. Så vi fik en barbermaskine, solcreme eller parfume med, da i de mængder ikke måtte tages med som håndbagage - og på vej hjem var vi næd til at købe en ny kuffert for at kunne have det.
Så stol ikke på dem

22. heinäkuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili