Det var ikke muligt ved booking eller efterfølgende at booke ekstra bagage (golfbag). Heller ikke selv om vi kontaktede Norwegian direkte. Det skylder man at oplyse, når billetten købes, at der er de... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Syntes det er ekstremt dårlig stil at de lige inden man er færdig med sin bestilling hæver prisen "pga. høj eftersprøgsel".. Det er bullsh** og en scam. Hvis du har mulighed for at købe et andet sted... Näytä lisää
1. Lidt besværlig manøvre at komme igennem en bestilling af flybilletter. 2. Så oplyser man om frit sædevalg, men senere når man vælger et sæde koster over 100 kr. 3. Hvis betaling ikke g... Näytä lisää
TicketDK kommer gerne frem med nogle af de billigste priser når vi søger på flybilletter. Vi har været i Australien og New Zealand og har booket nogle af indenrigsbilletterne vi TicketDK Vi fik bil... Näytä lisää
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Ticket sender rebooking af hotel 25…
Ticket sender rebooking af hotel 25 timer før afgang, som skal bekræftes om man er interesseret i det. Læs ellers ingen ferie!
Mailen er på engelsk og kan ikke besvares.
Hotellet vi flyttes til er et 20% billigere hotel (vi har boet på det før).
Det lykkedes mig at finde et kontakt telefonnummer.
Jeg kommer igennem til en engelsktalende kundemedarbejder på en meget dårlig linje.
Så er du ikke sprogkundig, så skal du ikke booke gennem Ticket
Nu håber jeg på det bedste, jeg vil bede om reduktion i prisen og krydser fingre for at jeg har et hotelværelse når jeg kommer derned.
Efterfølgende har jeg modtaget en mail fra Ticket hvor de oplyser at hvis jeg ikke inden for kort tid har modtaget en mail fra deres samarbejdspartner, kan jeg kontakte dem og selv redde kastanjerne ud af ilden - kundeservice ??
Der er nu 17 timer til afgang, ved Ticket ikke at ferie er hellig!
Advarsel til andre rejsende!
Advarsel til andre rejsende!
Jeg bestilte flybilletter til en gruppe venner via ticket.dk, og det endte i et mareridt. Dagen FØR afrejse opdager vi, at billetterne aldrig var blevet booket – uden at vi havde modtaget hverken en annullering eller vores penge tilbage. Ingen besked, ingen mail, ingenting.
Vi forsøgte at kontakte kundeservice gentagne gange uden held. Ingen svarede. Efterladt uden muligheder dagen inden afrejse var vi nødt til at booke nye billetter et andet sted – til fuld pris – selvom vi allerede havde betalt ticket.dk.
Efterfølgende er det stadig umuligt at komme igennem til dem, og de fraskriver sig ethvert ansvar på trods af, at vi aldrig fik det produkt vi betalte for. Pengene er stadig ikke tilbagebetalt.
Det er simpelthen ikke godt nok. Man kan ikke tage folks penge, undlade at levere varen, og derefter gemme sig bag en kundeservice der ikke svarer. Styr udenom denne virksomhed og brug en udbyder der rent faktisk holder, hvad de lover.
Nemt
Alt var fint. Og det var billigere, selv med mulighed for at ændre billetterne. Og jeg kunne lægge dem ind i flyselskabet app.
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse. Vores hjemrejse blev aflyst og ombooket og vi forsøgte at få vores penge retur, men når der er administrationsgebyr på 600kr pr. billet kan man vinke farvel til de penge. Røveri.
Det er så sidste gang jeg benytter ticket.dk.
Pris scam. pas på
Hvis du har mulighed for at købe et andet sted selv hvis prisen er en anelse højere - GØR DET! Det kunne jeg dsv ikke finde så gennemførte min bestilling men synes ikke scammere skal støttes.. håber det ændres men tror ikke.
Bestilte billetter som de straks…
Bestilte billetter som de straks annullerede grundet “stor efterspørgsel”. Men pengene reserverer de så i flere dage. Det er simpelthen ikke ok.
Køb aldrig flybilletter ved Ticket!
Købte flybilletter til Mauritsius over Dubai for en måned siden.
For en uge siden blev flyet aflyst, og jeg måtte derfor ud at finde nogle nye flybilletter Men Ticket tilbød at søge refusion, så det gjorde jeg.
Nu er flyet så pludselig ikke aflyst mere, og når man prøver at kommunikere med dem, sender de bare mine mails tilbage.
Sidste gang jeg køber billetter igennem Ticket!
Fin service
Fin service, noget smuttede mellem bekræftelsen og billetten, men det blev hurtigt rettet. Hurtigt svar på skriftlig henvendelse.
Billigste og bedste pris
Jeg kan ikke tilgå min billet på jeres…
Jeg kan ikke tilgå min billet på jeres hjemmeside…sådan har det været i en måned nu!!
Meget hurtig service
Meget hurtig service, nem og forståelig hjemmeside + kommunikation fra ticket.dk
Misvisende markedsføring
Vi ønsker hermed at fortælle om vores pakkerejse, vi bestilte hos Ticket.dk (ordrenummeret er 16691903).
1. Hotellets standard
Alan Xafira Deluxe Resort and Spa er på Ticket.dk’s hjemmeside markedsført som et 5-stjernet hotel. Vores oplevelse viser imidlertid, at dette ikke svarer til virkeligheden.
• Det første værelse, vi fik, var meget beskidt. Efter klage til hotellet fik vi et nyt værelse, men dette var lige så beskidt som det første.
• Toiletterne lugtede konstant af afløb og afføring. Da vi henvendte os til hotellets guest-manager, kunne en anden gæst bekræfte, at han oplever samme problem i både sit første og andet værelse.
• Hotellets rengøringsstandard fremstår generelt meget lav, og dette var gennemgående på hele hotellet. Tallerkener og bestik i restauranten var hovedsageligt beskidte.
• Sengen i værelset havde et ødelagt ben (dokumenteret på billede)
• Bruseren virkede ikke, og vi måtte bede personalet om at udskifte den.
• Strømmen forsvandt flere gange dagligt, hvilket medførte, at man eksempelvis kunne sidde i mørke på toilettet i længere tid, indtil strømmen kom tilbage.
• Bidetdysen startede af sig selv, lavede kraftig støj og sprøjtede vand, mens toilettet blev benyttet. Der var desuden fugtproblemer. Der kunne flere steder ses tydeligt skimmel på badeværelset.
Ovenstående er dokumenteret på billeder og videoer.
På baggrund af ovenstående kan hotellet ikke karakteriseres som et 5-stjernet hotel, og det lever på ingen måde op til den standard, Ticket.dk har markedsført.
2. Transporttid fra lufthavn til hotel
Ifølge oplysningerne i den bekræftelsesmail, vi modtog fra Ticket.dk, er transporttiden fra lufthavnen til hotellet angivet til 20 minutter. I realiteten tog transporten imidlertid ca. 2,5 time. Dette er en markant afvigelse fra det oplyste, og vi ville aldrig have valgt hotellet, hvis vi havde haft de korrekte informationer. En simpel kontrol via Google Maps viser, at transporttiden ligger omkring 2,5 time.
3. Konklusion og krav
Vi klager hermed over de ovennævnte forhold, som samlet set har medført væsentlige gener og manglende overensstemmelse mellem det, Ticket.dk har markedsført/solgt, og det, vi reelt har modtaget.
Vi forventer derfor en rimelig kompensation i overensstemmelse med gældende forbrugerrettigheder og pakkerejseloven. Ticket.dk har valgt at refundere 2.000 kr. for transportgenerne. Men de vil ikke kompensere for manglerne på hotellet.
Vi gør i øvrigt opmærksom på, at vi aldrig har accepteret forholdene på hotellet og transporten.
Vi klagede over det første værelse, som var både beskidt og ulækker, og fik dermed et nyt, som også var beskidt og ulækker. De vedhæftede videoer og billede er taget fra det andet værelse. Så vi er lodret uenige i, at vi har accepteret forholdene på hotellet, eller at de blev forbedret, som Ticket.dk ellers påstår i deres mail til os.
Som der kan ses på videoerne er andet værelse ligeså beskidt og snavset. Alt hvad vi har indsendt af dokumentation stammer fra det andet værelse.
Hotellets mangel på renhed og hygiejne er gennemgående på værelserne, fordi vi både talte med andre gæster, der oplevede det samme, og kan se på anmeldelserne på Trustpilot.
Vi har ikke på noget tidspunkt accepteret forholdene. Tværtimod så har vi været i dialog med både Ticket.dk og hotellet. Vi både ringede og skrev til Ticket.dk under opholdet. Vi talte adskillige gange med receptionen og manageren på hotellet, som heller ikke afhjalp lugtgenerne på badeværelset. Lugten på badeværelset var der under hele hotelopholdet, tilsvarende de øvrige mangler og gener.
Vi bestilte billetter til Dubai i marts…
Vi bestilte billetter til Dubai i marts 2026, lige inden luftrummet blir lukket (vi skulle rejse fra den 9. marts - 16. marts). Vi får alle øvrige penge for rejsen fuldt refunderet i ugen op fra Hotels.com og de ture vi havde booket dernede. Flybilletten dog, får vi ikke fuldt refunderet, på trods af, at det er flyselskabet Norwegian der aflyser pga. lufthavnen er lukket. Vi skal nemlig betale 595,- dk kr. i gebyr pr. person pr. vej. Det er under al kritik. Så 2400 til Ticket for at håndtere en aflysning, som vi ikke selv er herre over. Flot.
Alt ok,vi flyver forhåbentlig.
Fast help, but no answer about administration fee
Fast help with the administrative process to get my money back for tickets after the flight to the UAE was cancelled due to the situation in the Middle East. However, I asked three times whether there was any administration fee, and they never answered.
Hurtig ekspedition af mine billetter…
Hurtig ekspedition af mine billetter til min rejse
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.